Chapter 80.

1.2K 38 9
                                    

woensdag 28 augustus 2015

De kamer staat vol waxinelichtjes en Harry zit op ons bed met een rode roos in zijn hand. Zachte muziek klinkt op de achtergrond. Op de grond liggen allemaal rozenblaadjes. Het ziet er ongelooflijk romantisch uit... 'Hey baby', zeg Harry met zijn diepe stem. Hij staat op en loopt langzaam naar me toe. Ik loop wat verder de warme kamer binnen.

Hij draagt een zwarte skinny jeans en een hij heeft een witte blouse aan. Zijn haar heeft hij met een elastiekje op zijn hoofd bij elkaar gebonden. Hij ziet er beter uit dan ooit. Wanneer hij dichterbij komt, ruik ik zijn parfum en een glimlach ontstaat op mijn gezicht. 

'Hey', zeg ik zacht. Hij geeft me de roos en pakt mijn armen en hangt ze over zijn schouders. Ik adem in door mijn neus en ruik de rozenblaadjes op de grond en de geur van waxinelichtjes. Dan legt hij zijn handen op mijn heupen en begint hij langzaam te bewegen op het ritme van de rustige muziek. Onze lichamen raken elkaar zacht en zijn voorhoofd rust tegen die van mij. 

Een paar minuten dansen we op de muziek. Dan kijkt Harry me met een glimlach aan en drukt hij zijn lippen zacht tegen die van mij. 'I love you', zegt hij zacht. 'I love you more.' 'Not possible.' Ik glimlach en kijk in zijn groene, fonkelende ogen. 

Hij kijkt terug met een liefdevolle blik en schenkt me een lieve glimlach. Het nummer "Perfect" van Ed Sheeran begint zacht door de kamer te spelen en een brede glimlach ontstaat op mijn gezicht. 

Zachtjes zing ik mee met de tekst, terwijl ik Harry aan blijft kijken. Harry zingt ook zacht mee en drukt, zodra het nummer afgelopen is, zijn lippen tegen die van mij.

'Haz?' vraag ik dan voorzichtig. 'Ja?' Zijn ogen kijken weer recht in die van mij en mijn hart slaat een slag over. 'Ik heb wat voor je...' zeg ik een beetje zenuwachtig. Hij kijkt me nieuwsgierig aan.

Ik stap voorzichtig langs de waxinelichtjes en pak mijn gitaar uit de hoek van de slaapkamer. Dan ga ik op het bed zitten in kleermakerszit. Harry komt tegenover me zitten en kijkt me met een nieuwsgierige glimlach aan. Ik sla het eerste akkoord aan en begin te spelen en zacht te zingen.

Beneath the chandelier of stars and atmosphere
Tangled like the roots on the ground
The windows opened up
The wind is blowing and we're both not making a sound
It's like I'm melting on into you
Give me a reason why we should ever move
And

Tell me
You'll never leave me
And I'm not crazy and
This is really happening
That this is really happening

Could this be better?
You write me letters
So you see me every day
You tend to treat me like
My name is up in lights
It really blows me away

Lock me up in a dark room
And I still can't take my eyes off you

Tell me
You'll never leave me
And I'm not crazy and
This is really happening
That this is really happening

All those kisses in hotel rooms
For all those wishes on planes
We thought were stars
Memories like photographs
Oh, baby, here we are

Tell me
You'll never leave me
And I'm not crazy and
Oh, this is really happening
Oh, oh, baby
Tell me

You'll always need me
That I drive you crazy
And this is really happening

Sweet Creature✓Onde as histórias ganham vida. Descobre agora