Chapter 57.

1.4K 40 7
                                    

dinsdag 13 augustus 2015

Taylor opent de deur van haar huis in Nashville. Het huis is gigantisch groot en helemaal wit geverfd. Ze laat ons binnen en het eerste wat me opvalt, is Benjamin die nieuwsgierig naar ons kijkt. 

'Oh my God, hij is zo schattig!' zeg ik, terwijl ik naar het kleine katje wijs. Taylor lacht en knikt, 'Ik snap niet dat katten zo leuk zijn! Kijk alleen al naar dat koppie!' Benjamin loopt naar ons toe en ik hurk me om hem voorzichtig te aaien. 

Hij is ontzettend zacht en heeft super mooie oogjes. Ik ga weer staan en Harry pakt mijn hand. 'Het is lang geleden sinds ik hier ben geweest', zegt hij. Taylor knikt en opent een deur, waardoor ik een grote keuken zie. 

Joe Alwyn zit met een Mac Book aan het keukeneiland. Hij kijkt op en zegt: 'Hey! Leuk dat jullie er zijn!' Taylor loopt naar hem toe en drukt een kus op zijn lippen. 

'Bedankt dat we hier mogen komen', zegt Liam. 'Geen enkel probleem! Jullie zijn altijd welkom', glimlacht Taylor. 

Ze laat me de rest van het huis zien en we komen uiteindelijk aan op een grote slaapkamer. 'Dit is de logeerkamer', zegt Taylor, 'Hier kunnen jij en Harry in slapen. Liam slaapt in de kamer naast jullie.'

Ik knik. Mijn handen trillen nog steeds en mijn hart gaat als een te gek tekeer. Ik bijt op mijn lip wanneer ik Taylor aan kijk. Hoe is dit echt? Ik hou zo veel van haar!

Ze lijkt te merken dat ik mezelf gek maak, want ze zegt: 'Hey, rustig maar. Ik ben het maar. Je vriendin Taylor.' Mijn vriendin Taylor. Een brede glimlach ontstaat op mijn gezicht, waarna Taylor me weer naar haar toe trekt en me knuffelt. 

'Ik vind het zo leuk om fans te ontmoeten', zegt ze enthousiast, 'Maar wanneer mijn fans wat hebben met mijn vrienden, wordt het toch wel iets speciaals.'

'Ik ben al tien jaar fan van je', zeg ik zacht, 'Ik hou van al je nummers, alles.' 'Ik heb je opgezocht op YouTube en je bent echt heel goed, Olivia. Ik hou zoveel van je cover van "Cornelia Street"! En de cover van "Treacherous" is zo ongelooflijk mooi!' 

Ze laat me los en kijkt me recht in mijn ogen aan, 'Je bent geweldig, Olivia. Ik denk dat als je wil, je een super goede zangeres kan worden. Zorg er wel altijd voor dat dat alles wat je maakt van jou is. Anders krijg je problemen en daar heeft niemand zin in. Ik weet hoe het voelt...' 

Ik glimlach dankbaar naar haar. 'Dank je.' 'Oké, en nu wil ik je wat vragen.' 'Oké?' 'Mag ik morgenochtend make-up bij jou op doen?' 'Ja, natuurlijk!' lach ik. 'Wil je dan ook mijn make-up bij me opdoen?' vraagt ze enthousiast. 

'Ik ben niet zo heel goed met make-up, maar ik zal het proberen', beloof ik haar. 

'Zullen we dan elkaars nagels ook lakken? Ik heb laatst een paar nieuwe kleuren binnen gekregen!'

'Ja! Leuk! Ik heb al een paar weken geen nagellak meer opgehad!' Taylor geeft me een high-five en een knuffel.

Opeens voel ik twee gespierde armen om mijn middel en voel ik Harry's krullen tegen mijn wang. 'Hey babe', zegt hij.

'Hey, Hazza', zeg ik. Harry drukt snel zijn lippen tegen mijn wang en zegt dan: 'Slapen wij hier vannacht?' Taylor knikt en glimlacht.

'I love you', zegt Harry zacht in mijn oor. Ik lach en haal mijn hand door zijn haar. 'I love you, too', zeg ik.

Taylor lacht en schudt haar hoofd. 'Tortelduifjes!' zegt ze, 'Ik laat jullie wel even alleen. Als het goed is, zorgt Joe ervoor dat de pizza's over een half uur klaar zijn. Zie ik jullie dan in de keuken?'

Harry steekt zijn duim op en ik knik. 'Tot zo.'

Zodra we horen dat beneden de deur dicht valt, slaat Harry zijn armen om me heen.

'Ik kan nog steeds niet geloven dat ik al deze beroemdheden gewoon mag ontmoeten!' zeg ik blij, terwijl ik mijn armen ook om Harry heen sla. Ik leun met mijn hoofd tegen zijn schouder.

Harry grinnikt, 'Ik kon het eerst ook niet geloven. Ik ben altijd zo'n fan geweest van Ed en nu is hij een van mijn beste vrienden!'

Ik glimlach. Harry was natuurlijk net zoals ik eerst was. Alleen werd hij in een klap beroemd. Ik ben alleen zijn vriendin en mensen herkennen me waarschijnlijk niet op straat. Gelukkig. Want daar ben ik echt niet aan toe. Nu nog niet, in ieder geval.

Harry laat me los en gaat op het bed zitten. Ik ga naast hem zitten. Het matras is zacht en de lakens zijn donkerblauw.

De deur die op een kier staat gaat opeens een klein stukje verder open het het witte kopje van Taylors kat, Olivia, kijkt ons onschuldig aan.

'Hey!' lacht Harry, 'Detective Olivia Benson, dit is Olivia Campbell. En andersom!' Ik lach en aai het poesje wanneer ze dichtbij genoeg is. Ze maakt een zacht geluid en komt dicht tegen me aan staan.

'Ze is zo zacht!' zeg ik verwonderd. Harry geeft Olivia ook een aai en knikt instemmend, 'Ze is heel zacht!'

Ik blijf Olivia nog even aaien en Harry leunt met zijn kin op mijn schouder en speelt Candy Crush op zijn telefoon.

'Wat een stom spel zeg', zeg ik, 'Hoe oud is dat?' 'Geen idee, maar dit level lukt niet. En ik wil het halen.' Harry zucht geïrriteerd als het level weer niet lukt.

'Zal ik het eens proberen?' vraag ik aan hem. Hij haalt zijn schouders op en geeft mij zijn telefoon.

Ik kijk geconcentreerd naar het scherm en haal het level in een keer. 'Hoe doe je dat?' vraagt Harry verbaasd. Ik haal mijn schouders op en zeg: 'Ik ben op level 751. Dit is level 400 of zoiets!' 

'En je vindt het een stom spel?' 'Nu wel, vroeger niet', lach ik, 'Ik ruik pizza.' 

Harry en ik staan op en ik volg Harry naar beneden. Hij kent deze plek natuurlijk beter dan ik. Als we in de keuken komen, is Taylor de pizza's aan het snijden, terwijl Joe achter haar staat met zijn armen om haar middel. Hij steunt met zijn kin op haar schouder. Liam zit op het aanrecht en kijkt naar zijn telefoon.

'Hey!' zegt Joe vrolijk en hij laat Taylor los en vult een glazen kan met koud water. Taylor zet de pizza's op de eettafel en zegt: 'We kunnen aan tafel!' 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu