Chapter 136.2

1K 32 27
                                    

zaterdag 23 januari 2016

Ik word wakker met Harry die half bovenop me ligt. Ik glimlach en haal mijn hand door zijn zachte krullen. Zijn ogen vliegen gelijk open en zodra zijn ogen de mijne hebben gevonden, krijgt hij een brede glimlach op zijn gezicht.

'It wasn't a dream', fluistert hij zacht. Er klinkt opluchting door in zijn stem en een schuldgevoel bevalt me. Ik schud mijn hoofd en hij geeft me een korte kus. 'We moeten het aan de jongens uitleggen vandaag', zeg ik snel.

Harry knikt, 'Louis komt vanmiddag thuis. Dan FaceTimen we de andere jongens.' Ik knik nog een keer en druk nog een kus tegen zijn lippen. 

'Ik ga me aankleden.' Ik stap uit het bed en loop naar de kast. Ik trek 'm open en pak een strakke, zwarte broek en een witte hoodie. 

Ik kleed me snel om en ga daarna naar de badkamer om me verder klaar te maken. Wanneer ik mijn haar eindelijk op een staart heb gekregen, komt Harry met zijn slaperige hoofd de badkamer in gestrompeld.

'Ik ga vast naar beneden', zeg ik. 'Oké, ik ga douchen.' Ik knik en ga de badkamer uit, maar hij pakt snel mijn arm.

'Gaat het wel?' vraagt hij bezorgd. Ik knik en zet een glimlach op, 'Ja, hoezo?' 'Ik ken je langer dan vandaag, Liv.' Ik zucht en kijk de andere kant op, 'Ik voel me zo schuldig...' 'Nee, dat hoeft echt niet. Liv, kijk me aan.'

Ik kijk op en zijn groene ogen staren recht in die van mij, 'Ik hou van je. Zo veel. En jij kan hier ook niks aan doen, babe je-' 'Ik had je moeten geloven Harry. Ik had je moeten vertrouwen.'

'Vertrouw je me nu? Geloof je me nu? Dan is het goed. Ik hou van je en het is goed tussen ons. Je hoeft je nergens schuldig over te voelen. Ik hou van je.' 'Ik hou ook van jou', zeg ik zacht.

Ik voel zijn koele wijsvinger onder mijn kin en hij glimlacht. Daarna leunt hij naar voren en drukt hij zijn lippen zacht tegen die van mij. 'Ik hou van je, baby.' 'Ik hou ook van jou. Ga douchen.' Harry grinnikt en glimlacht nog naar me, waarna hij zich omdraait.

Ik ga de slaapkamer in, pak mijn telefoon van het nachtkastje en ren dan naar beneden toe. 

Ik zet de waterkoker aan en pak alvast twee mokken en theezakjes. Wanneer het water kookt, vul ik de mokken en hang ik de zakjes thee erin. 

Met stomende kom thee ga ik op de barkruk zitten en staar ik naar de muur. De laatste keer dat ik hier zat, was vorige week. Toen ik er net achter was gekomen dat ik zwanger was geworden.

Ik hoor de trap kraken en kijk op. Harry komt langzaam naar beneden gelopen, terwijl hij hoofdschuddend naar zijn telefoon kijkt. 

'Ze denken serieus dat jij en Niall wat hebben', grinnikt hij, terwijl hij naast me komt zitten. 'Laten we dat veranderen', gaat hij verder, 'We kunnen morgen misschien naar de kermis?' 'Ja, leuk!' zeg ik enthousiast.

Harry trekt een lade open en pakt er een brood uit, waarna hij twee sneetjes in de toaster doet. 'Wil jij ook?' 'Nee, geen honger', zeg ik automatisch.

Harry geeft me een blik en zucht. 'Liv... Je hebt het beloofd.' 'Wat? Ik heb geen zin in eten.' 'Voor mij? Please?' 'Nee.' 'Voor ons kindje?' Ik schud mijn hoofd, 'Ik heb geen honger, Haz.'

'Je moet. Waar heb je zin in?' 'Nergens.' Harry wrijft met zijn handen over zijn gezicht en schudt zijn hoofd. 

Dan kijkt hij me met een sombere blik aan. 'Je zit er echt zwak uit, Liv. Je moet eten. Anders bel ik je ouders.' 'Nee, niet mijn ouders. Dan mag ik niet mee op tour en-' 'Eet een sneetje. Al doe je er niks op.' 

Ik zucht en knik, 'Oké. Een.' Harry knikt goedkeurend en haalt de ondertussen hete broodjes uit de toaster. 'Wil je er wel boter op? Anders is het zo droog.' 'Oké', zeg ik, 'Maar niet zo veel.'

Harry pakt de boter uit de koelkast en even later staat er een bordje met het broodje voor mijn neus.  

Harry komt weer naast me zitten en zet zijn tanden in zijn eigen met een dikke laag jam besmeerde broodje.

Ik pak mijn bordje en schuif het naar me toe, waarna ik een klein hoekje van het broodje af breek en er met een vies gezicht naar kijk en terug op het bord leg.

'Liv, je moet eten. Ik meen het; ik bel je ouders.' Ik zucht en neem snel een grote hap. 'Zo goed?' vraag ik iets te bot, terwijl de kruimels uit mijn mond vliegen.

Harry zucht en richt zich weer op zijn eigen broodje. Ik rol met mijn ogen en neem een slok van de veel te hete thee. 

Wanneer ik het eindelijk op heb, hoor ik dat de deur open gaat. Even later komt Louis met een vermoeid, maar gelukkig gezicht de keuken in. 

Wanneer hij mij ziet zitten, vliegen zijn wenkbrauwen omhoog. 'Huh?' zegt hij droog, waarna hij van mij naar Harry kijkt. Hij laat zijn tas op de grond vallen en haalt allebei zijn handen door zijn haar.

'Het is weer goed', zegt Harry. 'Harry heeft niks gedaan, het was Luna's schuld.' Ik leg snel uit wat er is gebeurd en Louis kijkt ons verbaasd aan.

'Wat een bitch, zeg! Als ik die ooit nog eens zie, komt ze er niet zo gemakkelijk vanaf. Ze heeft ons allemaal kwaad gemaakt op Harry voor niks!' Ik glimlach en zeg, 'Laten we het daar maar even niet over hebben. Hoe gaat het met Freddie?'

'Super! Briana gaat deze week naar het huis van mijn ouders, gezien haar ouders in Amerika wonen. Ik weet niet waarom, maar ze weigeren hierheen te komen... Over ongeveer een maand vind Bri Freddie oud genoeg om te vliegen. Dan gaan ze naar Amerika.' 

'Dus je ziet hem alleen deze maand nog?' vraagt Harry. 'Waarschijnlijk wel, ja...' zucht Louis, terwijl hij op het aanrecht gaat zitten.

'Weten de andere jongens al dat het weer goed is tussen jullie?' verandert hij het onderwerp weer. 'Liam wel, maar we moeten het ze nog wel uitleggen. We gaan ze zo FaceTimen', zegt Harry.

'Laten we dat gelijk doen. Dan hoeven zij zich ook geen zorgen meer te maken. En jullie ook niet.' Harry en ik knikken instemmend.

Wanneer we na veel verbaasde reacties van de andere jongens weer ophangen, gaat Louis naar de muziekkamer en Harry besluit te gaan hardlopen.

Ik pak een van Harry's gitaren en plof neer op de bank. Ik heb al lang geen cover meer geplaatst en mijn volgers vragen er wel steeds om. 

Ik zet mijn camera klaar en druk op opnemen. Ik plof neer op de bank en pak de gitaar. 

'Hey guys! It's been a while, innit? The boys and I have been quiet busy.. And Louis became a daddy! Freddie is the tiniest little baby I've ever seen in my life! He's even smaller than Louis himself. Anyways, today I'm gonna sing a song by Taylor Swift. It's one of the cutest love songs to exist, it's called Ours.'

liked by harrystyles and 209,713 others

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by harrystyles and 209,713 others

olivia_cmpbll don't you worry your pretty little mind, people throw rocks at things that shine

comments
niallhoran I love you, my girl friend
     olivia_cmpbll HHAHAHA OMG NIALL WHYY
harrystyles this love is ours♥
     hazza_lt OMG THIS IS TOO CUTE WHAATT

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu