Chapter 71.

1.3K 47 3
                                    

donderdag 22 augustus 2015

We lopen het appartement in. Ons appartement. Harry verstrengeld onze vingers en gaat dicht bij me staan. 'Dit is van ons', zegt hij. Louis komt ook bij ons staan en hij legt zijn hand op mijn schouder. 'Dit is van ons. Ook van jou, Olivia.' Ik glimlach naar hem en schud mijn hoofd. 'Ongelooflijk dit. Ik woon samen met twee jongens van One Direction!' 

Louis lacht en zegt: 'Of met je aller aller aller beste vriend en je vervelende vriendje.' Ik lach en geef hem een duw.

Het hele huis is al ingericht en alle meubels zijn zo mooi! Ik loop verder het appartement in en open de deur naar de slaapkamer van mij en Harry. Het is werkelijk waar perfect. 

Ik ga op het bed zitten en staar naar buiten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ga op het bed zitten en staar naar buiten. Ik wóón hier. What the fuck. Harry komt naast me zitten en slaat zijn arm om me heen. 'Zullen we alvast een paar spullen uit het busje halen?' stelt Harry voor. Ik knik en we staan op.

Zodra we een paar van de spullen die we van uit het hotel hadden meegenomen in ons appartement hebben staan, gaan we met z'n drieën op de bank zitten. Louis heeft een flesje bier, Harry heeft wijn en ik heb een baco. 

De tv staat aan en de jongens kijken geconcentreerd naar het voetbal. Ik pak Harry's arm en ga met mijn vinger langs de aders in de binnenkant van zijn pols. Na een tijdje sta ik op en loop ik naar de keuken. Ik zet mijn lege glas op het aanrecht. Ik loop naar de enige kamer die nog niet ingericht was. We hebben besloten om er onze muziekkamer te maken.

Louis' piano staat tegen de muur aan. Ik ga zitten op het krukje en druk voorzichtig een toets in. Langzaam speel ik "Daylight", het nummer dat Taylor geprobeerd heeft om me te leren op haar piano in Nashville.

Opeens voel ik een hand op mijn schouder en ik kijk op. Louis kijkt me glimlachend aan. 'Wat speel je?' vraagt hij. 'Daylight van Taylor.' 'Oh, lukt het?' 'Een beetje, denk ik...' 

Louis komt naast me op het krukje zitten en begint te spelen op de piano. De prachtige klanken vullen de kamer en wanneer Louis "Two of Us" begint te zingen, beginnen mijn ogen vochtig te worden. 

Wanneer hij klaar is, heeft hij ook tranen in zijn ogen. 'Kom hier', zeg ik en ik sla mijn armen om zijn smalle middel. Hij knuffelt me terug en rust zijn hoofd op mijn schouder. 'Ik hou van je, Louis', zeg ik. 'Ik ook van jou, Olivia. Ik ben zo blij dat Harry je gevonden heeft. Of Niall, eigenlijk...' 

Hij laat me langzaam los en drukt een kus op mijn wang. Ik glimlach en zeg: 'Kun je me een nummer leren spelen?' 'Ja!' zegt hij enthousiast, 'Welke wil je leren?' 'Moments?' Een glimlach ontstaat op Louis' gezicht en hij wijst me aan welke noten ik moet spelen. 

Na een half uur zeg ik: 'Ik moet nog heel wat oefenen. Ik vind de gitaar echt veel makkelijker...' 'Ja, snap ik wel. Ik vind dit makkelijker, maar ik speel al jaren.' 'Kun je het hele nummer eens spelen? En zingen?' vraag ik. 

Louis lacht kort, maar knikt dan. Zodra hij begint te spelen, voel ik een warm gevoel. Ik ben zo gelukkig met deze jongens...

Halverwege het nummer komt Harry ook de kamer binnen. Hij zingt mee. 

Close the door
Throw the key
Don't wanna be reminded
Don't wanna be seen
Don't wanna be without you
My judgement's clouded
Like tonight's sky

Hands are silent
Voice's numb
Try to scream out, my lungs
It makes this harder
And the tears stream down my face.

If we could only have this life for one more day
If we could only turn back time

You know I'll be your life, your voice, your reason to be
My love, my heart is breathing for this
Moment, in time
I'll find the words to say
Before you leave me today

Flashing lights in my mind
Going back to the time
Playing games in the street
Kicking balls at my feet

There's a numb in my toes
Standing close to the edge
There's a pile of my clothes
At the end of your bed
As I feel myself fall
Make a joke of it all

You know I'll be your life, your voice, your reason to be
My love, my heart is breathing for this
Moment, in time
I'll find the words to say
Before you leave me today

You know I'll be your life, your voice, your reason to be
My love, my heart is breathing for this
Moment, in time
I'll find the words to say
Before you leave me today

De jongens kijken elkaar even aan en kijken dan naar mij. Harry glimlacht en loopt naar me toe. Hij pakt mijn hand en zegt: 'Wil je nog muziek maken?' Ik kijk hem vragend aan. 

'Pak de gitaar en kom naar de woonkamer', zegt hij. Ik doe wat hij zegt en pak de enige gitaar die er staat. Het is die van Harry. 

Ik loop achter de jongens aan naar de woonkamer. Harry trekt me bij hem op schoot en zegt: 'We kunnen ook samen een video opnemen voor je YouTube?' 'Ja, leuk!' zegt Louis enthousiast. 'Welk nummer?' vraag ik, 'Jullie mogen kiezen.' 'No Control?' vraagt Louis. We zijn het ermee eens.

Louis pakt zijn telefoon en filmt ons. 'Hey guys!' zeg ik vrolijk, 'Today I'm with Louis and Harry and we thought we'd play No Control for you! One, two three...' Ik begin te spelen en met ons drieën zingen we het nummer, terwijl Louis ons blijft filmen. 

Wanneer we het drie keer hebben opgenomen, plaats ik de beste op YouTube en op mijn Instagram TV. 

Ik scroll tussen de reacties en glimlach als ik zie dat Anne reageert met de emoji met hartjesogen. Gemma zegt dat het schattig is. Ik vind het zo lief dat ze echt aardig voor me zijn.

Ik zet de gitaar weer op z'n plek en zeg: 'Jongens, ik ga douchen en naar bed.' Harry staat gelijk op. 'Ik ook. Tot morgen Lou.' 'Tot morgen.' 'Welterusten.' Harry pakt mijn hand en trekt me mee naar onze badkamer. 'Samen douchen?' vraagt hij met een schuine glimlach. 

Sweet Creature✓Where stories live. Discover now