Chapter 111.2

1K 33 3
                                    

vrijdag 23 oktober 2015

We zijn net aangekomen in Manchester. Het is 13:00 uur en we zitten in Yard & Coop te lunchen. Ashton is Drummers aan het eten, Calum en Luke hebben beide chip shop katsu fries en Michael en ik hebben een amaizeburger. 

'Hoe bevalt het tour-leven je?' vraagt Luke met zijn mond vol. 'Het is leuker dan ik had verwacht, om eerlijk te zijn.' 'Ja?' 'Ja. Ik was zo zenuwachtig, maar eigenlijk valt het wel mee.'

'Het is toch te gek hoe iedereen met je mee zingt?' zegt Calum, 'Je voelt echt een connectie tussen jezelf en de rest.' Ik knik instemmend. 

Wanneer we ons eten op hebben, betaalt Michael en daarna gaan we naar buiten. We hadden bedacht om vandaag de stad in te gaan, om een beetje te shoppen. 

We gaan verschillende kledingwinkels in en ik koop een leuke hoodie voor Harry en voor mezelf heb ik een leuke jas gekocht.

We staan nu met ons allen in een elektronicawinkel. Michael en Luke zijn gelijk naar de muziek afdeling gegaan. Ashton staat bij de telefoons en tablets en Calum en ik staan bij de camera's.

'Deze is wel echt mooi', zeg ik, terwijl ik een grote camera bekijk. 'Ja, echt!' zegt Calum enthousiast. 'Zal ik 'm kopen? Voor mijn studie?' vraag ik twijfelend. Ik ben al een tijd op zoek naar een echt goede camera... 

'Ik zal het gewoon doen', zegt Calum, 'En als je 'm niet nodig hebt voor je studie, kun je toch in je vrije tijd ook mooie foto's maken hiermee?' 'Ja, klopt...' Ik kijk naar het zware ding in mijn handen en knik uiteindelijk. 'Ik doe het gewoon.'

Wanneer we de winkel uit gaan, is het al bijna 17:00 uur, dus we gaan naar de concertzaal waar we vanavond optreden. Onze spullen liggen er al en Lee staat klaar met haar make-up en een outfit. 

Nadat we de soundcheck hebben gedaan, ga ik naar de kleedkamer en trek ik de outfit aan. 

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wanneer ik omgekleed ben, ga ik terug naar de kleedkamer

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wanneer ik omgekleed ben, ga ik terug naar de kleedkamer. Ik ga in de stoel zitten en Lee begint in mijn make-up, terwijl ik Harry FaceTime. 

Na een paar keer overgaan neemt hij op. 'Hey', zegt hij. Het beeld is erg bewegend en ik zie alleen de onderkant van Harry's gezicht. 'Ben je nou aan het hardlopen?' vraag ik. 'Nee', hijgt hij, 'Bruce trok hard aan de riem en ik liet hem los en Louis gaat me vermoorden. Dus ik ren nu achter hem aan.' 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu