Chapter 48.

1.5K 43 13
                                    

vrijdag 9 augustus 2015

'Wat is er gebeurd?' vraag ik geschrokken. 

Zijn neus bloedt, zijn lip is gescheurd en zijn oog is gezwollen. Hij heeft een blauwe plek op zijn jukbeen. Hij zegt niks en gaat naast Liam en tegenover Harry zitten. We staren hem allemaal geschrokken aan. 

Liam legt voorzichtig zijn hand op Nialls schouders en vraagt: 'Gaat het wel?' Niall haalt zijn hand door zijn geklitte haar. Ik zie dat zijn knokkels geschaafd zijn.

'Ik had een date met een meisje. Mijn vriendin. Lucy. Blijkbaar heeft ze nog een vriend. We gingen naar de speelhal om te gamen. Die gast was er blijkbaar ook, met een paar vrienden. Toen Lucy en ik aan het zoenen waren, kreeg ik opeens een vuist in mijn gezicht.' Niall kijkt verdrietig naar zijn handen. 'Ik heb het met haar uitgemaakt.'

Liam wrijft medelevend over Nialls rug. 'Waar ken je haar van?' 'Weet je nog de laatste show in Amerika van onze laatste tour?' vraagt Niall. 'Oh!' zegt Zayn, 'Zij? Ze is toch een actrice?' Niall knikt. 'Ja, klopt.'

'Sinds wanneer heeft zij een vriend?' vraagt Zayn verbaasd. 'Nou, ik dacht dus sinds een paar maanden, omdat ik haar gevraagd had. Met mij. Maar blijkbaar is ze al bijna anderhalf jaar samen met die dude.'

'Lekker is dat', zucht Louis, 'Maar ik weet nog steeds niet wie het is...' 'Lucy Hale', zegt Zayn. 'Oh! Van PLL?' zeg ik. Niall en Zayn knikken. Harry kijkt me vragend aan, 'Van wat?' vraagt hij fronsend.

'Pretty Little Liars', zegt Liam, 'Iedereen weet dat. Oh, behalve jij. Jij hebt het niet gekeken omdat je toen geen vriendin had. Bless you. Het werd saaier en saaier...'

Hazza haalt zijn schouders op. 'Zij dus', zegt Niall een beetje ongemakkelijk, 'En morgen gaan we naar James. Hoe gaan we dit verbergen?' Hij maakt een dramatisch gebaar om zijn gezicht. Paniekerig kijkt hij ons aan. 

Een ober komt eraan met ons eten. Niall steelt gelijk een paar van Harry's frietjes, maar deze keer vindt Harry het niet erg. Zodra de ober weg is, zegt Liam: 'Lou en Lux zijn er weer, dus dat komt allemaal wel goed.' Hij kijkt hem aan het Niall glimlacht.

Nialls ringtone klinkt ineens door het bijna lege restaurant en hij neemt snel op. 'Met Niall.' Zijn ogen worden vochtig en zijn lip trilt. 'Oké', fluistert hij. Hij haalt zijn telefoon weg van zijn oor en staart ons aan. 'Ze gaat weer naar de US. Waarschijnlijk zien we elkaar nooit meer. Ze blijft bij die gast.' Een traan rolt over zijn wang naar beneden.

Ik sta op en loop naar Niall toe en geef hem een lange knuffel en fluister dat het allemaal wel weer goed komt, dat we er voor hem zijn. Ik druk mijn lippen op zijn wang en glimlach naar hem. 'We houden van je, Nialler. Als je je slecht voelt, kom je gewoon naar een van ons toe, oké?' 

Niall knikt en glimlacht dankbaar naar me. 'Ik hou ook van jullie.'Hij geeft mij nu ook een snelle kus op mijn wang, waarna ik weer naast Louis en Harry ga zitten. 'En hoe komt het dat wij niks van jouw relatie afwisten?' vraagt Louis opeens.

'Lucy wilde dat niemand erachter kwam. Niemand. Ik hou - hield - van haar, dus ik ging akkoord. Ik weet nu waarom niemand het mocht weten...' Nu pakt hij een broodje van Liams bord en begint er wat aan te knabbelen. 

'Volgende keer vertel je het wel. Ten  minste aan een van ons. Dat spreken we af. We vertellen het in ieder geval aan iemand. Als er iets is, al is het iets wat je beloofd hebt niemand te vertellen, kun altijd naar een van ons toekomen. Zo kunnen we elkaar helpen', zegt Liam. We knikken instemmend.

Als we klaar zijn met eten, gaan we met z'n allen naar de kamer van Liam en Louis. Louis ligt op de bank met zijn laptop, Niall kijkt met een sombere blik naar de tv, Liam en Zayn gooien over met een mandarijn en ik lig tegen Harry aan, die op zijn telefoon Candy Crush aan het spelen is.

Ineens vliegt Louis omhoog en zegt: 'Harry, Olivia!' We kijken op. Louis loopt naar ons toe en laat zijn laptop aan ons zien. Hij laat het ons niet lezen en zegt snel: 'Op 22 augustus krijgen we de sleutel! Dat is binnen twee weken!'

Ineens staan alle jongens om ons heen en lezen we de mail. 'Yes!' roept Harry blij, waarna hij me een enthousiaste kus op mijn lippen geef. Ik sla mijn armen om zijn nek en doe mijn best op een gil van vreugde binnen te houden. 

Ik ga met Harry Styles en Louis Tomlinson wonen. Ik ga gewoon met Larry Stylinson wonen! Skskskskskks! Yess! Ik- Sorry, dat was even mijn inner-VSCO-girl.

Ik weet dat het al best officieel was en zo, maar nu dringt het pas echt binnen. Louis slaat zijn armen om mij en Harry heen, waarna ik ook de armen van de andere jongens om me heen voel. 

'Ik ben zo blij!' lacht Louis. 'Ik dan!' roept Harry uit. Hoewel we in een knuffel zitten, kan Harry nog net met zijn lippen de mijne raken. En zodra hij dat doet, zijn ineens alle  jongens van ons af. 

Ik laat me Harry lachend los en kijkt naar de jongens. Niall bijt op zijn lip en de anderen rollen met hun ogen of zuchten. 'Sorry, Niall', zeg ik. We moeten echt wat minder klef gaan doen met hem in de buurt. Het is zielig en gemeen. 

'Maakt niet uit', zegt Niall, 'Ik kom er wel overheen. Het is wel vaker goed gekomen. En we waren nooit echt super close, omdat we elkaar zo weinig zagen...'

Ik vind het echt heel zielig voor Niall dat al zijn relaties lijken te mislukken... Louis is nu met Eleanor, Zayn is met Gigi, Liam is met Cheryl en Harry is met mij. 

En Niall is met zijn eten. 

Ik sta op en geef mijn beste vriend een lange knuffel. 'Ooit zal je iemand vinden die jou verdient', fluister ik, 'Ik weet het zeker.' 'Dankje. Ik hou van je, Olivia', zegt hij zachtjes terug. 'Ik ook van jou, Niall. En niet alleen als een fan. Ik hou van je als van mijn beste vriend.'

Hij drukt me nog iets dichter tegen zich aan en laat me dan los. Hij richt zich tot Harry en zegt: 'Je hebt echt geluk met Livvie. Ze is lief, getalenteerd én ze kan goed knuffelen!' 'Alsof ik dat nog niet wist!' lacht Harry, waarna hij Niall kort omhelst. 

~~~
OMFG HARRYS NIEUWE NUMMER IS HET BESTE OOIT!!!!!!! IK BEN ER VERSLAAFD AAN EN WTF DE MUSICVIDEO DAMNNNNN HE LOOKS SO CUTE AND HOT AND JUST PERFECT♥ IK HOU ZO VEEL VAN HEM EN JUST SKKSKSSSKSKDKGJKMLEGIRGWS

SORRY MAAR IK BEN ZO BLIJ IK HOU ZO VEEL VAN HEM! HE MEANS EVERYTHING TO ME AND JUST ♥ my heart literally exploded when I woke up and saw all the notifications I just feel so happy today ♥

SORRY MAAR IK BEN ZO BLIJ IK HOU ZO VEEL VAN HEM! HE MEANS EVERYTHING TO ME AND JUST ♥ my heart literally exploded when I woke up and saw all the notifications I just feel so happy today ♥

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu