Chapter 55.

1.5K 47 1
                                    

zondag 11 augustus 2015

Met mijn koffer zit ik midden in de inloopkast en geërgerd kijk ik naar de kleren voor me. Ik had May moeten vragen wat ik allemaal mee zal moeten nemen. 

Het is waarschijnlijk warm in Amerika, dus ik heb wat crop tops en een een paar shirtjes op een aparte stapel gelegd. 

Harry komt de kamer binnen en gaat naast me op de grond zitten. 'Lukt het niet?' vraagt hij, 'Je zit hier al langer dan een uur.' 

Ik doe mijn oortjes uit en haal mijn schouders op. 'Ik weet gewoon niet wat ik mee moet nemen.'

'Het is er warm, echt zomerweer. Dus misschien een paar jurkjes? Een paar broeken en t-shirts. Of niks. Het is er toch warm', zegt hij lachend.

'Wat als Jack me helemaal niet wil zien? Of dat hij het druk heeft en geen tijd voor me heeft?' Ik kijk Harry onzeker aan. 

'Ik weet zeker dat Jack je wil zien. En als hij echt geen tijd heeft, gaan we er een andere keer nog een keer heen. We mogen in het huis van Taylor vast nog wel een paar keer komen logeren.' 

Ik geef Harry een snel kusje op zijn lippen en pak twee jurken uit de kast en kijk Harry vragend aan, waarna hij goedkeurend knikt.

'Dankje, Haz', zeg ik zacht. 'Geen probleem, honey.' 

Hij drukt zijn lippen in mijn haar en gaat weer naar de woonkamer. Ik hoor het geluid van een gitaar en zijn stem. Hij zingt "Steal My Girl" en ik glimlach. Ik hou zo veel van hem!

Wanneer ik eindelijk alle kleding heb ingepakt, ga ik naar de woonkamer, waar Harry nog steeds zachtjes op de gitaar aan het tokkelen is. 

Ik ga achter de bank staan en doe mijn handen voor zijn ogen. Harry speelt gewoon verder, zonder naar zijn vingers te kijken. 

'Olivia', mompelt hij, 'Ik zie niks.' 'Oh, hoe kan dat nou weer?' vraag ik giechelend. Harry lacht en stopt met spelen. Het valt me nu pas op dat hij mijn gitaar gebruikte. 

Ik haal mijn handen voor zijn ogen vandaan en woel met mijn hand door zijn zachte krullen. 

Dan hoor ik een zacht klopje op de deur en ik ga ernaartoe. Zayn staat voor de deur. 'Jongens, er is paparazzi het gebouw ingekomen. Doe de deur op slot en doe niet open. We appen wel als ze weer weg zijn. Ze zijn nu allemaal Leigh-Anne en Perrie aan het ondervragen.' 

Harry staat op en trekt Zayn naar binnen en doet de deur op slot. 'Zijn de andere jongens bij elkaar?' vraagt Harry. Zayn knikt. 'De beveiliging is hier echt slecht. Normaal kan de paparazzi bijna nooit binnendringen. En al helemaal niet wanneer er meerdere artiesten in een gebouw zijn!' zucht Zayn geïrriteerd. 

Ik ga bij het raam staan en kijk naar buiten. Het lijkt wel of het kleine groepje fans is uitgebreid tot de hele bevolking van Duitsland, of zo. 

Zayn gaat op de fauteuil zitten en begint met Liam te appen. Ik kijk mee en zie staan dat Ed nu ook ondervraagd wordt. 

Ik ga naast Harry op de bank zitten en kijk mee hoe hij Candy Crush aan het spelen is. Hij is echt verslaafd aan dat spel! Ik besluit mijn telefoon ook te pakken en start YouTube op. Ik kijk een paar video's en Harry kijkt soms even mee. 

Na een half uur wordt er luid op de deur geklopt. 'Open de deur, we moeten wat vragen aan jullie stellen', klinkt de hoge stem van een vrouw. Er wordt hardhandig aan de deurklink bewogen. 

'Dit is echt gestoord', zeg ik hoofdschuddend. 'Ik weet het', zucht Zayn, 'Gelukkig gebeurt dit bijna nooit. Het is een keer eerder gebeurd, maar toen was de band nog maar net begonnen en we hadden nog niet door dat we zó groot waren.'

Harry glimlacht bij de gedachte. Het geschreeuw vanaf de andere kant van de deur lijkt steeds luider te worden. Geïrriteerd zet ik Harry's box aan en sluit mijn telefoon aan. Ik zet het geluid op z'n hardst en zet "Teeth" van 5 Seconds of Summer aan. 

Zodra ik het nummer hoor, realiseer ik me dat ik al een paar dagen niks meer van de jongens heb gehoord. Ik ga naar Michael en stuur hem een appje. 

MICHEAL

12.54
Hey Mikey! Hoe gaat het met jullie?

12.58
Heyyy Ollie! Gaat goed hier hoor. Blij dat we ff bij fam zijn! Hoe is het in London?

13.01
Paparazzi is het hotel binnengekomen... :( Ze staan op de deur te bonken.

13.03
Ahh, lekker... ;( Hoe komen die nou weer binnen?

13.04
Slechte bewaking of zoiets??? Geen idee. 

13.05
Ik ga weer hoor! We appen nog wel! x

13.06
xx

Ik leg mijn telefoon weer weg en kruip tegen Harry aan. De muziek vermindert het geluid van het gebonk op de deur, maar het is nog steeds een vervelend gevoel.

Harry legt zijn telefoon ook weg en trekt me tegen zich aan, terwijl hij over mijn rug wrijft. 'Wat een kutsituatie, zeg. Gaat iemand er nog wat aan doen of wat?' zegt Zayn. 

'Ik hoop dat ze snel weggaan', zeg ik zacht, 'Ik vind het eng.' Harry komt nog dichter tegen me aan zitten en ik verstop mijn gezicht in zijn trui. 

Na een paar minuten staat Zayn op en loopt naar de keuken, waar hij de waterkoker aanzet. 'Ik ga thee maken, willen jullie ook?' 'Ja', zeggen Harry en ik tegelijk. Zayn knikt en zet drie mokken klaar. 

'Ze gaan zo wel weg', zegt Harry zacht, wanneer er weer een harde bonk tegen de deur aankomt. Ik vraag me af wat ze zo proberen te bereiken? Kunnen ze hiervoor niet in de bak terechtkomen? Ik hoop het wel, want het is gewoon schending van privacy.

Dit doe je bij niemand. Of ze nou beroemd zijn of niet. Het slaat nergens op en je bereikt er niks mee. 

Ik sta op en loop naar Zayn toe en doe wat honing in iedere mok. Zayn giet er heet water bij en hangt er theezakjes in. Hij pakt twee mokken en zet ze op de salontafel. Ik pak ook een kom en hou hem vast, terwijl ik naast Harry op de bank ga zitten. 

Met mijn ene hand hou ik de mok vast en met mijn andere hand mijn mobiel. Ik kijk naar een paar Stella McCartney schoenen. Het is een samenwerking van haar met Adidas. Deze schoenen zijn echt leuk!

Ik kijk naar de prijs en bijt op mijn lip. £221. Dat is duur. 'Wil je die hebben?' vraagt Harry opeens. Snel schud ik mijn hoofd, 'Nee, ze zijn veel te duur.' 'Hoeveel?' 'Tweehonderdeenentwintig pond.' 'Zodra we in het appartement wonen, gaan we ze bestellen. Dan kunnen ze gelijk naar huis verstuurt worden.'

'Ik hoef ze niet! Ze zijn echt veel te duur, Haz.' 'Baby, je vindt ze leuk. En ik vind jou leuk. Dus ik ga ze voor je bestellen. Oké?' Ik zucht, maar knik dan toch. Ze zijn wel echt super leuk! 'Bedankt, Hazza.'

Het nummer dat opstond stopt en stilte vult de kamer. 'Volgens mij zijn ze weg', zegt Zayn verrast. Hij loopt naar de deur en kijkt door het gaatje. 'Ik zie niemand.'

'Wacht nou maar totdat je geappt wordt', zegt Harry. Zayn knikt. Precies op dat moment gaat zijn mobiel. Hij kijkt en glimlacht. 'Ze zijn weg', zegt hij.

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu