Chapter 72.

1.3K 48 8
                                    

zaterdag 24 augustus 2015

Eindelijk is de hotelkamer leeg en is alles in het appartement opgeruimd. We hebben er langer over gedaan dan dat we van plan waren, maar nu wonen we echt hier.

Ik lig op mijn zij op ons bed en staar naar buiten. De zon hangt laag in de lucht en het waait een beetje. Ik voel dat het bed naast me inzakt. Ik draai me om, om Harry te kussen, maar kijk recht in de blauwe ogen van Niall. Snel deins ik naar achter. 

'Shit, sorry', mompel ik beschaamd, 'Ik dacht dat je Harry was.' Ik voel dat mijn wangen rood worden. 'Maakt niet uit. Harry is samen met Liam pizza halen.' 'Oh, oké.' 

'Niall?' 'Ja?' 'Ik denk dat ik het ga doen. Met 5 Seconds of Summer mee op tour. Het is maar een weekje en ik denk dat het leuk is.' 'Ja?' vraagt Niall. Hij kijkt me aan.

Ik knik, 'Ja. Ik weet alleen niet... Ik ben bang dat ik een black-out krijg op het podium of zoiets. Straks val ik flauw. Ik hou er helemaal niet van om tegen veel mensen te praten...'

'De jongens zijn de hele tijd bij je. Ik weet zeker dat ze goed voor je zullen zorgen en ik denk dat het misschien ook wel goed voor jezelf is om dit te doen.' 'Denk je?' 'Ja. Je kan zo leren om voor grotere groepen te spreken.' 

'Maar ik vond het al doodeng om voor de klas te staan. Ik weet het niet. Toen ik jullie ontmoette, was ik ook behoorlijk stil. Het duurde minstens een week totdat ik echt wat durfde te zeggen. Ik deed het dan wel, maar mijn hart klopte steeds veel te hard in mijn keel.' 

'Ik had wel door dat je wat gespannen was. Toen jij en Harry wat kregen, leek dat helemaal verdwenen te zijn.' Niall glimlacht lief naar me, 'Maar ik weet zeker dat je dit kan.' 'Kun je het nog niet aan de andere jongens vertellen? Ik twijfel nog een beetje en ik wil het zelf tegen ze zeggen als ik het echt ga doen.' 

'Ja, natuurlijk.' 'Dank je, Niall.' 'Anytime, Liv.' Hij geeft me een knuffel en staat dan op. Ik sta ook op en loop achter hem aan naar de keuken, waar de andere jongens ook zitten. Zodra Harry me ziet, staat hij op en loopt hij naar me toe. Er staan vier pizzadozen op het aanrecht. 

Hij pakt mijn handen vast en glimlacht naar me. 'Ik hou van je babe.' 'Waar komt dat opeens vandaan?' lach ik. 'Ik ben zo gelukkig met je en ik kan me geen leven meer zonder jou voorstellen. Ik wil het ook niet. Je betekent alles voor me, angel.' 'Ik kan me ook geen leven zonder jou voorstellen, Haz. Ik hou van jou.' 

Harry kust me en drukt me tegen de muur. Opeens beginnen alle jongens te joelen en Harry laat me zuchtend los. 'Stop', zegt hij tegen de jongens. Ik lach en duw Harry voorzichtig van me af. Ik ga naast Zayn zitten en pak een stuk pizza uit een van de dozen. 

Harry ploft neer tussen Louis en Niall en pakt ook een stuk. 'Nou, op ons huis!' zegt Louis, terwijl hij zijn bierglas optilt. De rest tilt ook z'n drinken op en zegt iets in dezelfde richting. 

Rond 01:30 uur vertrekken de jongens weer naar het hotel en laten ze Harry, Louis en mij achter. Louis staat op en zegt dat hij naar bed gaat. Ik pak de pizzadozen en gooi ze in de vuilnisbak en ik zet ook de glazen in de vaatwasser. 

Ik vul een glas met water en neem een slok. Ik voel hoe Harry zijn armen van achteren om me heen slaat met zijn kin op mijn schouder rust. 'Zullen we ook maar naar bed gaan?' vraagt hij zacht. Ik knik en doe snel dit glas ook in de vaatwasser en zet 'm aan. Samen lopen we naar onze slaapkamer. 

Ik plof neer en laat me achterover op het bed vallen. Een diepe zucht verlaat mijn mond. 'Ben je moe?' vraagt Harry, terwijl hij zijn joggingsbroek uit trekt. 'Ja. En ik moet nog douchen...' zeg ik zuchtend. 

'Dan douche je toch morgenochtend?' zegt Harry simpel. 'Nee. Ik wil 's avonds douchen. Ik vind het niet fijn om te slapen zonder gedoucht te hebben. Dan voel ik me zo vies...' 'Ga maar snel, dan. Ik wacht hier wel totdat je terug bent.' 

Ik sta op van het bed en geef een snelle kus op Harry's wang, waarna ik naar de badkamer loop. Ik trek snel mijn kleding uit en ik stap onder de douche. 

Wanneer ik weer in de slaapkamer kom, ligt Harry op zijn zij onder de dekens. Ik zie alleen zijn krullen op zijn kussen liggen. 

Ik kruip naast hem onder de dekens en sla mijn armen om hem heen. 'Ik ga naar de wc', zegt Harry, maar hij staat niet op. 'Oké, ga maar.' Hij blijft nog even liggen en komt dan langzaam omhoog en loopt naar de badkamer.

Ik pak mijn mobiel en open Instagram. Ik like een paar reacties en druk dan twijfelend op "account toevoegen". Ik log in op mijn fan-account voor Harry. 

Ik heb opeens tweeëntwintigduizend volgers, terwijl ik al een maand niks heb geplaatst. Ik besluit wat in mijn story te zetten. 

Hey guys! Sorry for being so inactive, last month. I've been pretty busy and I'm not sure when I'm coming back. Love you anyways X 

Wanneer Harry weer naast me komt liggen, zeg ik: 'Wist je dat ik een fan account voor jou heb?' 'Wat? Echt?' vraagt Harry verrast.

Ik knik en laat hem mijn scherm zien. Hij begint te lachen. 'Wow, je hebt echt veel volgers!' 'I know', glimlach ik. Opeens begint hij allemaal captions te lezen en ik verstop gelijk mijn gezicht onder de dekens.

'I own your ass?' hoor ik Harry lachend vragen. 'Het is laat', zeg ik geïrriteerd, 'We gaan slapen.' Ik kom onder de dekens vandaan en pak mijn telefoon uit Harry's hand en doe dan snel het licht uit. 'I liking owning your ass', zegt Harry dan met een diepe stem.

'Haz, stop!' zeg ik en ik sla hem zacht op zijn bovenarm. 'Sorry, het is gewoon zo schattig. Het is een beetje zoals het lezen van het dagboek van je vriendin voordat je wat had.' 'Oké, en nu kunnen we stoppen. Zeg het niet tegen de anderen.' 'Nee, natuurlijk niet.' 

Ik voel hoe zijn zachte hand over mijn arm wrijft en hij komt dichter bij me liggen. 'Good night, baby.' 'Goodnight.' Hij kust me zacht en slaat zijn armen om me heen. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu