Chapter 78.

1.3K 38 6
                                    

woensdag 28 augustus 2015

'Angel?' fluistert Harry zacht in mijn oor. Ik open mijn ogen een klein beetje en kijk Harry met spleetogen aan. Hij heeft een schuine glimlach op zijn gezicht. 'Goedemorgen, baby girl.'

Ik glimlach klein naar hem en zeg: 'Goedemorgen, schatje.' Zijn glimlach wordt nog groter wanneer ik hem schatje noem en hij bijt op zijn onderlip. Wat ongelooflijk sexy is...

Hij komt boven me hangen en staart me met zijn groene ogen aan. 'You are beautiful, my sweetheart', fluistert hij, terwijl zijn gezicht steeds dichter bij die van mij komt.

'So are you, Hazza.' Ik kom een stukje omhoog en raak zijn lippen kort en zacht aan met die van mij. Zijn groene ogen kijken nog steeds recht in mijn ogen en mijn hart begint steeds sneller te kloppen.

Ik bijt op mijn lip en kijk hem met een speelse glimlach aan. 'Een maand.' 'Een maand.' Dan drukt hij zijn lippen tegen die van mij en duwt hij me zacht in het kussen. 

Mijn handen vinden hun weg naar zijn zachte, bruine krullen en zijn vingers boren zich in mijn rug. Na een tijdje laat hij mijn lippen los en plaats hij kusjes in mijn nek en sleutelbeen. Een zachte zucht verlaat mijn lippen en ik voel dat Harry glimlacht.

Ik trek aan zijn haar, waardoor hij me met een opgetrokken wenkbrauw aan kijkt. 'Vind je het leuk?' vraagt hij lachend. 'Wat denk je zelf?' vraag ik hem sarcastisch.

Hij drukt zijn lippen weer tegen die van mij en een zachte kreun verlaat zijn lippen. 'Vind je het leuk?' vraag ik hem nu. 'Nee, valt mee', mompelt hij tegen mijn lippen. 

Ik streel met mijn vingers langs zijn borstkas en druk mijn lippen in zijn nek. 'En dit?' vraag ik hem. 'Is al beter', brengt hij uit. Dan druk ik mijn lippen tegen die van hem en woel ik met mijn handen door zijn haar. 'Perfect', zegt hij zacht. 

Na een paar minuten trekt Harry zich terug, maar hij blijft bovenop me liggen. Hij legt zijn hoofd op mijn borstkas en streelt over mijn arm.

'Je hart gaat snel', zegt hij zacht. 'Dat is jouw schuld', zeg ik droog. Harry grinnikt en schudt zijn hoofd. Hij laat mijn arm los en slaat zijn armen om mijn middel heen.

'Dat we pas een maand samen zijn...' mompelt hij. 'We hebben zo veel gedaan in die korte tijd', zeg ik zacht. 'Ja, nogal!' lacht Harry en ik weet gelijk waarover hij het heeft.

'Niet alleen dat', zeg ik lachend, terwijl ik een stomp tegen zijn schouder geef. 'Nee, ik weet wat je bedoelt, schat.' Ik glimlach en woel weer met mijn handen door zijn haar.

'Hoe laat is het?' 'Maakt dat uit?' 'Ik ga zo weg met Louis Tomlinson.' 'Oh ja, fuck.' 'Moet ik hier blijven?' 'Nee, nee. Ga maar mee. Als we vanavond maar samen zijn. Ik heb namelijk wat leuk voor ons geregeld.' 'Echt? Wat dan?' 'Daar kom je vanzelf wel achter, angel', zegt hij mysterieus.

Ik zucht en voel de nieuwsgierigheid opkomen. 'Ik wil het weten, Haz. Blijven we thuis vanavond of gaan we ergens heen?' 'Ik heb wat bedacht. En dat is alles wat ik ga zeggen.' Ik glimlach en druk een kus in zijn haar.

'Zullen we gaan aankleden?' vraag ik hem. 'Nee, ik wil nog even met je knuffelen.' Ik voel tintelingen door mijn hele lichaam wanneer hij dat zo lief zegt. 'Ik ook', zeg ik dan. 

Harry houdt me nog iets steviger vast en verstopt zijn gezicht in mijn nek. Zijn warme ademhaling en zachte lippen tegen mijn schouder zorgen ervoor dat mijn hart nog sneller begint te kloppen. Ik ben zo verliefd op deze jongen... Hij wil niet weten wat hij met me doet.

Na een half uur stappen we allebei toch uit het grote bed. Ik loop naar de kast en pak een ripped mom jeans en een donker blauw shirt met lange mouwen. Ik maak dan snel een neutrale make-up look en poets mijn tanden.

We hebben net ontbeten wanneer Louis de keuken in komt. Hij draagt alleen een boxer en zijn haar zit door de war. 'Morge', mompelt hij, terwijl hij de koelkast opent.

'Goed geslapen?' vraagt Harry met opgetrokken wenkbrauwen. 'Nah, niet echt...' zucht Louis, 'Eleanor en hadden ruzie over de telefoon gisteravond. Ik weet niet eens meer waar het over ging.' 'Ah, sorry lad...' zegt Harry.

'Liv, wij gaan zo nog even Londen in, toch?' vraagt Louis om het onderwerp te veranderen. 'Ja', knik ik, 'Natuurlijk!' Harry en Louis kijken elkaar even aan en Harry knikt lichtjes. 'Wat is er?' vraag ik met fronsende wenkbrauwen. 

'Niks, hoezo?' vraagt Louis snel. Hij kijkt me recht aan. 'Jullie keken elkaar zo raar aan...' 'Oh, nee, er is niks', zegt Harry nu ook. Ik weet zeker dat er wel wat is, maar als ze het me niet willen vertellen, moeten ze het zelf weten. 

'Ik ga me even aankleden en wat eten, zullen we daarna gelijk gaan?' vraagt Louis aan me. Ik knik en zeg dat ik mijn tas ga pakken. Ik loop naar onze slaapkamer en pak een kleine rugtas uit de kast. Ik doe mijn portemonnee en mijn telefoon erin. Ik wil de kamer uitlopen, totdat mijn blik op mijn nachtkastje valt.

Ik loop ernaartoe en open de lade. Ik kijk twijfelachtig naar het boekje dat erin ligt. Dan pak ik 'm en doe die ook in mijn tas erbij. 

Als ik terug in de keuken kom, is er niemand. 'Haz?' roep ik. 'Ja!' klinkt zijn gedempte stem vanuit de muziekkamer. Ik loop ernaartoe. Hij zit op de pianokruk met een akoestische gitaar in zijn handen en hij zingt zachtjes. Hij kijkt op en blijft doorspelen op zijn gitaar. 

'Ik heb zin in vanavond', zeg ik zacht tegen Harry. Harry begint ook te glimlachen en knikt instemmend, 'Ik ook. Heel erg.' De deur gaat weer open en Louis staat in de deuropening. Hij heeft een joggingsbroek en een grote hoodie aan. Zijn haar ziet er ook wat fatsoenlijker uit dan net.

'Zullen we gaan, Liv?' vraagt Louis aan me. Ik knik en druk een korte kus op Harry's lippen. 'Tot straks, angel.' 'Tot straks.' Ik glimlach naar hem en loop dan achter Louis aan. 

'Paul gaat mee, anders krijgen we straks hetzelfde probleem als jij en Harry gisteren hadden', zegt Louis, 'Oh, shit. Ik moet even Harry vragen of hij Cliff en Bruce zo even uit wil laten. Ik ben zo teug.' Hij loopt snel weer richting Harry toe. Ik leun tegen de voordeur aan. 

Wanneer Louis weer terug is, gaan we samen naar buiten toe en lopen we naar de auto die al op ons staat te wachten. Paul zit voorin. Louis en ik schuiven op de achterbank en de auto begint te rijden. 

~~~
HARRY IS VANDAAG 26! HAPPY BIRTHDAY HAZZA!

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu