Chapter 9.

2.3K 67 2
                                    

woensdag 24 juli 2015

Harry en ik komen onze kamer weer binnen.

'Ehm... Ik heb de kledingkast een beetje opgeruimd, dus nu hebben we allebei een helft. Zullen we anders je koffer uitruimen?' stelt Harry voor.

'Ja, is goed.' Ik wil mijn koffer pakken, maar Harry is me voor en sleept 'm naar een deur. Als hij de deur open doet, zie ik dat het een kamer is zonder bed. Er staat alleen een kast.

'Waar is deze kamer voor?' vraag ik verbaasd.

'Nou, het is een slaapkamer, maar Zayn wilde niet bij Niall in bed slapen, dus ze hebben dit bed naar hun kamer gesleept. Zij hebben geen extra kamer. Wij hebben de grootste kamer. Dus nu hebben we een inloopkast', zegt Harry trots. 'Er staat ook een kast in de slaapkamer, dus je kan daar kleding in doen die je vaker draagt.'

'Nice!' zeg ik vrolijk. 'Nou, laten we maar beginnen.'

Ik open mijn koffer en we beginnen met het opruimen van mijn kleren. 'Je hebt echt veel meegenomen!' zegt Harry.

'May heeft nadat ik had ingepakt alles eruit gegooid en dubbel zoveel ingepakt...' Ik rol met mijn ogen.

'Ze weet toch wel dat hier ook wasmachines en kledingwinkels zijn?' vraagt Harry.

'Ik zei precies hetzelfde tegen haar!' zeg ik lachend.

'HARRY!?' hoor ik ineens door onze kamer. Ik kijk Harry aan. 'Simon.' zegt hij, 'Blijf maar hier.' Hij loopt weg. Snel prop ik mijn ondergoed onder mijn sokken en pyjama's.

Dan hang ik weer wat shirtjes op aan kledinghangers. Ik kom allemaal kledingstukken tegen die ik nog nooit heb gezien...

May.

Ik schud mijn hoofd. De volgende keer dat we bellen, vraag ik haar hoeveel dit haar gekost heeft. Ik ga het terug betalen.

Dan komt Harry weer terug. Simon wil nú een bandmeeting. Ga je mee of blijf je hier?' 'Eh...' 'Kom maar mee.'

Ik laat het jurkje, dat ik vast had, vallen en loop achter de gehaaste Harry aan.

Ik trek de deur achter me dicht en ren achter Harry aan. Ik zie Niall en Liam voor ons lopen.

'Wat is er aan de hand?' vraag ik in de war. Harry zegt niks en trekt me snel de lift in.

'Wat is er aan de hand?' vraag ik nu aan Niall en Liam.

'Je kent Simon wel, toch?' vraagt Liam. 'Simon Cowell?' 'Ja. Hij plant altijd alle meetings, behalve als er ineens iets aan de hand is. En vaak is dat serious shit', zegt Niall.

'Waar denken jullie dat het over gaat?' vraag ik. De jongens zeggen niks en kijken elkaar aan.

'Over jou', zegt Harry dan, 'Maar maak je geen zorgen.' 'Wat is er dan?' vraag ik. Waarom zullen ze het over mij willen hebben?!

'Nou... Ik heb hem zegmaar niet verteld dat je kwam en nu staat overal op internet dat of Liam of ik een nieuwe vriendin heeft. Ze weten niet wie, omdat we allebei je hand vast hielden.'

Wow.

Liam opent een deur. Zayn en Louis zitten al aan een bureau. Tegenover hen zit Simon Cowell.

'Hey Simon!' zegt Liam, als hij de kamer instapt. Dan loopt Niall naar binnen. 'Komt goed', fluistert Harry, wanneer hij naar binnen stapt. Hij lijkt een beetje gestrest.

Ik loop achter hem aan. 'Dus, wie is dit?' hij kijkt Liam en Harry aan. 'Olivia', zegt Niall, 'Ik heb je toch over haar verteld?'

'Ja... Maar ik wist niet dat ze hierheen kwam...' 'Ik heb haar uitgenodigd. Ik dacht dat we misschien samen nummer konden schrijven', zegt Harry.

Wacht, wat? Een nummer schrijven? Met de jongens van One Direction!?

'Nou, we kunnen haar niet meer wegsturen, hè?' zucht Simon, 'Ik vind het prima als jullie mensen uitnodigen, maar alsjeblieft, waarschuw me! Dan hoef ik jullie geen uitbrander te geven waar ze zelf bij staan. Sorry, Olivia. Welkom!'

'Bedankt', glimlach ik, 'Ik ben ontzettend blij om hier te zijn!' 'Fijn om te horen!' zegt Simon, 'Jullie kunnen weer gaan. Gedraag je, jongens. Anders stuur ik haar weg.'

Liam knikt. We lopen het kamertje weer uit en Zayn zegt: 'Perfecte timing weer! Ik wilde net mijn haar gaan doen!'

'Jij doet 24/7 je haar!' lacht Liam en hij slaat Zayn op zijn schouder. 'Zien we elkaar vanavond in het restaurant?' vraagt Niall.

Hij is echt geobsedeerd met eten!

'Ja, is goed', zegt Liam, 'Wil je niet naar de KFC?' 'Nou... Dan moeten we weer tussen de fans door en ik denk niet dat het handig is', zucht Niall.

'Klopt. Dan zien we elkaar wel in het restaurant!' zegt Louis en we stappen in de lift. Liam legt zijn arm over mijn schouders.

'Zijn er geen fans in het hotel?' vraag ik dan.

'Nou, vorige week en deze week zijn er 'secret sessions' in het hotel. Het is een idee van Taylor Swift. Die meid is geweldig! Er zijn alleen maar mensen zoals wij. Geen fans. Dus wij zijn er, 5SOS, Maren Morris, eh... Camila Cabello... Maar Taylor Swift en Selena Gomez zijn gisteren al vertrokken.' Harry gebruikt zijn handen terwijl hij praat.

'Cool! Was Simon daarom zo verbaasd dat jullie me meenamen?' 'Ja.' Louis knikt.

'Wat is er dan met 'secret sessions'?' vraag ik.

'Nou, we hebben voor - geloof het of niet - kerst een album met kerstnummers gecovered. Dus de bekendste artiesten van afgelopen jaren hebben allemaal een nummer opgenomen. Maar het is top-secret!' zegt Niall.

Dan gaan de liftdeuren open. 'Tot vanavond, guys', zegt Louis en hij geeft Harry en mij snel een knuffel. Dan gaan hij, Zayn, Niall en Liam de kamer van Niall en Zayn in.

Harry en ik blijven alleen over op de gang.

'Nou, zullen we naar onze kamer gaan?' vraagt Harry een beetje ongemakkelijk. Ik knik en samen lopen we naar onze kamer.

'Zullen we je koffer verder uitpakken?' 'Ja, is goed.' We lopen weer door naar de kast en ik pak een shirtje uit de koffer.

'Olivia, hoe oud ben je eigenlijk?' vraagt Harry.

'Ik word volgende maand achttien.' 'Nice! Ben je jarig als je hier bent?'

'Ja, nu je het zegt!' 'Cool! Heb je broers of zussen?'

'Ehm... Ik heb een broer. Jack. Maar hij... Eh, hij is vijf jaar geleden verhuisd naar de USA. Ik mis hem zo erg...' Ik voel een traan over mijn wang rollen.

'Oh, gaat het wel?' vraagt Harry. Ik schud mijn hoofd en Harry slaat zijn armen om me heen. Ik ruik de wasmiddel in zijn witte t-shirt en knuffel Harry terug.

'Ik zie mijn familie ook heel weinig. Ik mis ze ook', fluistert Harry in mijn oor. Ik knik. We blijven zo nog een paar minuten staan en dan laat Harry me rustig los.

'Gaat het weer?' vraagt hij, terwijl hij mijn gezicht droog veegt. 'Ja. Er zit make-up op je shirt', zeg ik.

Harry kijkt naar de zwarte vlek op zijn schouder en haalt zijn schouders op, 'Ik doe zo wel een ander shirt aan.' Ik knik en glimlach naar hem. 'Sorry', zeg ik.

'Nee, joh! Maakt niet uit! We zitten zes weken met elkaar opgescheept, dus we kunnen het beste zo veel mogelijk met elkaar delen. Of we het nou leuk vinden of niet. Maar ik zal het niet meer over je broer hebben, tenzij jij dat wil. Oké?'

'Dankjewel, Harry', zeg ik.

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu