Chapter 67.

1.3K 45 13
                                    

zaterdag 17 augustus

Het is bijna 14:00 uur. We hebben net met z'n vijven geluncht. Harry pakt mijn hand en trekt me mee de hal in, waar hij me zacht tegen de muur duwt. Hij loopt zonder zijn krukken, maar ik zie wel dat zijn enkel pijn doet. 

'Wat doe je?' vraag ik lachend. 'Ik wil wat zeggen...' Hij kijkt me aan. 'Wat is er?' vraag ik. 'Ik wil dat je weet dat ik van je hou', fluistert hij met een schuine glimlach. Hij komt nog iets dichter tegen me aan staan. 

'Ik hou ook van jou, baby', zeg ik. Harry's glimlach wordt groter. 'Wat?' vraag ik. 'Je hebt me nog nooit "baby" genoemd. Of zoiets.' 'Echt wel!' zeg ik. Ik denk na, maar ik kan het me eerlijk gezegd ook niet meer herinneren...

'Wanneer dan?' Zijn gezicht komt nog dichter bij me, zijn neus raakt bijna die van mij. Ik moet me inhouden om hem niet te zoenen. 'Ik noem je heel vaak Haz. Of Hazza.' Harry lacht kort, 'Zo noemen de jongens me ook.' Ik zeg niks terug en kijk in zijn groene ogen. 

Na een paar seconden zucht Harry en hij drukt een kus op mijn wang. 'Ik ga tv kijken', zegt hij. 'Hé!' zeg ik. 'Wat is er?' vraagt hij. Hij weet wat ik bedoel. 'Mag ik een kusje, babe?' vraag ik, met de nadruk op "babe".

En daar is zijn schuine glimlach weer en ik voel dat mijn knieën zwak worden. Hij is zo mooi... 'Wil je een kusje?' vraagt hij en hij komt weer een stap naar me toe. Ik knik. Hij komt nog dichterbij en rust zijn voorhoofd tegen de mijne. 

'Nou...' zegt hij, nóg langzamer dan normaal, 'Dan moet ik je die maar geven, of niet?' Ik knik en sluit mijn ogen wanneer ik zijn zachte lippen tegen die van mij voel. Zijn handen liggen op mijn heupen en hij staat dicht tegen me aan. 

Ik zoen hem terug en verstrengel mijn vingers met zijn zachte haren. Een zachte kreun ontsnapt mijn lippen, wanneer Harry in mijn heup knijpt. Ik trek zacht aan zijn haar en geniet van zijn warme lippen tegen die van mij. 

Opeens hoor ik dat de deur opengaat en Harry laat me voorzichtig los. Liam staat achter ons. 'Ik ga even naar de wc', zegt Liam, 'Ga maar weer verder...' Ik doe mijn best om mijn lach in te houden en bijt op mijn lip.

Harry kijkt me weer aan en zegt: 'Fuck, doe dat niet!' 'Wat?' vraag ik verbaasd. 'Op je onderlip bijten, daar kan ik niet tegen, dan komt het niet goed, als je weet wat ik bedoel...' Hij blik kort naar beneden. Ik glimlach en druk een korte kus tegen zijn lippen. 

'Sorry', zeg ik, waarna ik expres weer op mijn lip bijt en naar de woonkamer loop en Harry achterlaat. Ik hoor hem geïrriteerd zuchten en ik grinnik.

Maar vlak voordat ik de woonkamer inloop, voel ik een hand op mijn schouder en ik draai me om. 'Kom hier', gromt Harry en hij pakt mijn hand.

'Wat doe je?' 'Sst!' 'Haz...' 'Kom nou!' Hij trekt aan mijn arm en kijkt me aan. 'Waarheen?' zucht ik. 'Naar de voortuin. Kom nou!' Ik wil bijna knikken, maar ik voel mijn telefoon in mijn zak trillen.

'Ik word gebeld', zeg ik waarna ik mijn telefoon uit mijn kontzak pak. Ik zie dat het Ashton is.

Ik neem op en hou de telefoon tegen mijn oor. 'Hey Olivia!' zegt hij vrolijk. 'Hey Ash!'

'Hoe is het in Nashville?' vraagt Luke nieuwsgierig. 'Heel leuk!' zeg ik vrolijk. 'De jongens en ik hebben eigenlijk een vraagje...' zegt Ashton dan.

'Oké...' 'We hebben de promotietour voor Teeth in Amerika, maar in jouw herfstvakantie gaan we ook optreden in de UK... Zou je ons voorprogramma willen zijn?'

'Wat?' vraag ik verbaasd. Harry kijkt me vragend aan. 'Ja, we dachten dat je het misschien wel leuk zou vinden...' zegt Calum. 

Ik bijt op mijn lip en zucht, 'Jongens, ik weet het niet... Ik heb nooit eerder op een podium gezongen. Ik denk niet dat ik het durf... Of kan.' Er ontstaat een frons tussen Harry's wenkbrauwen. 

'Natuurlijk kun je het wel!' zegt Ashton bemoedigend, 'Maar denk er maar over na. Het hoeft natuurlijk niet. Het is jouw keuze.' 'Thanks Ash', zeg ik, 'Ik zal erover nadenken. Ik weet het echt niet, jongens...' Ik zucht.

Harry kijkt me nog steeds vragend aan. 'Is goed. Maar probeer het wel over twee of drie weken zeker te weten', zegt Michael, 'Dan kunnen we nog kijken of we iemand anders kunnen regelen.' 'Ik zal het proberen', zeg ik. 

'Nou, nog veel plezier in Amerika!' zegt Ash, 'Tot snel!' 'Doei doei!' Ik hang op en pak Harry's hand. 'Laten we in de voortuin gaan zitten', zeg ik. 

Harry loopt verward achter me aan. 'Waar ging dat over?' vraagt hij, terwijl hij achter me aan loopt. Ik ga op het bankje in de voortuin zitten en zucht. 'De jongens van 5SOS vragen of ik met hen mee wil voor de promotietour voor hun nieuwe album in de herfstvakantie, maar ik heb nog nooit opgetreden.' Ik kijk Harry aan.

Hij glimlacht lief naar me en zegt: 'Ik snap het. Ik vond het ook doodeng. Heb je de video's van mijn eerste optredens gezien? Bij de X Factor... Ik kon die microfoon met geen mogelijkheid stilhouden, omdat ik zo stond te trillen.' 

Ik knik. 'Ja, die video heb ik vaak gezien', zeg ik. Beschaamd voeg ik eraan toe: 'Ik heb er zelf een paar keer om gehuild, omdat ik het zielig vond...' 

'Nee, echt?' vraagt Harry verbaasd. Ik knik en haal mijn schouders op. 'Je weet dat ik heel gevoelig ben.' Harry glimlacht en pakt mijn handen. 'Dat is ook een reden waarom ik van je hou. Je bent zo lief en behulpzaam voor anderen.'

Ik voel dat ik een beetje begin te blozen en Harry legt zijn handen op mijn schouders. 'En hierom hou ik ook van je. Het is zo schattig als je bloost...' 'Ugh, hou op!' Ik sla hem tegen zijn bovenarm en Harry glimlacht. 

'Ik hou van je, Haz', zucht ik. 'Ik ook van jou, Liv', zegt hij. Hij legt een hand op mijn wang en kijkt me aan. Hij zucht en glimlacht weer een beetje. Hij kijkt me aan en ik kijk terug in zijn mooie ogen. 'Zo veel', mompelt hij, voordat hij me zachtjes kust. 


~~~
I am so in love with him, damn... Just look at these eyes! My God... 

 

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu