Chapter 138.2

1K 34 45
                                    

maandag 25 januari 2016

Ik loop achter de jongens aan de grote, lege O2-arena in. Er lopen wat mensen van de beveiliging en het management rond op het podium en tussen de stoelen, maar het is vrijwel leeg.

Opeens komen er drie jongens aanrennen. 'We mogen weer!' roept Dan enthousiast, terwijl hij Niall een knuffel geeft. 

Josh draait een drumstok tussen zijn vingers en Sandy loopt naar mij toe. 'Lang geleden, Olivia. Goed je weer te zien.' 'Heel lang geleden', grinnik ik, 'De laatste keer was in november toen het album net uit was. Bij BBC!' 'Wauw, dat is echt lang geleden', zegt Zayn sarcastisch.

'Waar is Jon?' vraagt Liam, terwijl hij naast Josh richting het podium loopt. 'Bezig met director shit', zegt hij schouderophalend, 'Kom, ze wachten op jullie in de kleedkamer.'

'Wil je mee of blijf je liever hier?' vraagt Harry aan mij, terwijl hij mijn hand vast pakt. 'Oh, maakt niet zo veel uit.. Wat is het handigste?' vraag ik. 'Loop maar mee, dan kijken we zo wel. Lou is daar denk ik ook. Dan kun je misschien even met Lux spelen of zo.'

Ik knik en Harry knijpt zacht in mijn hand en samen lopen we achter de rest aan. 

'Oh, shit', zegt Louis opeens, waarna hij zich omdraait en terug loopt. Nog geen vijf seconden later voel ik twee armen om mijn middel en word ik de lucht in getild.

Harry laat lachend mijn hand los en Louis begint rondjes over het podium te rennen met mijn in zijn armen. 'Laat los!' gil ik lachend, terwijl ik met mijn benen begin te trappen. 'Oké', zegt hij, waarna hij me onhandig op de grond laat vallen. Ik kan nog maar net mijn evenwicht houden. 

'Die krijg je terug', zeg ik, waarna ik hem een speelse duw geef tegen zijn schouder. 'Oh ja?' vraagt hij. 'Zeker.' Opeens hoor ik een harde bonk en ik kijk op. Niall en Josh liggen zo'n beetje bovenop elkaar, terwijl ze lachend over het podium rollen.

'Jongens, begint dit nu al?' klinkt Pauls stem van onder het podium. 'Sorry!' roept Niall, waarna hij onder Josh vandaan probeert te kruipen. Harry pakt zijn hand en trekt hem onhandig omhoog. 

'Olivia! Goed dat jij er ook bent!' zegt Paul enthousiast, wanneer hij onder het podium vandaan komt. Ik glimlach naar hem. 'Ik heb een leuk klusje voor je. Loop maar mee.' Ik knik en wil achter hem aan lopen, maar een warme hand vouwt zich om mijn pols. Ik kijk op en Harry kijkt me aan. 'Doe je voorzichtig?' vraagt hij.

'Ja, Harry. Ik doe voorzichtig.' 'Ook met-' 'Ja. Maak je geen zorgen. Kus.' Er ontstaat een ongelooflijk grote glimlach op zijn gezicht, waarna hij naar me toe leunt en zijn lippen tegen die van mij. Sinds we Luna en Samuel tegen zijn gekomen en Harry hen heeft aangesproken, is hij nog vrolijker dan eerst.

'Ik zie je zo', zegt hij zacht. Ik knik en draai me om. Paul glimlacht naar ons en wanneer Harry weg loopt, komt Paul naast me lopen.

'Ik zal je geen moeilijke klusjes geven hoor', grinnikt hij, 'Iets wat iedereen aan kan.' Weet hij dat ik zwanger ben? Harry heeft het hem misschien verteld.. Hij is ten slotte hun tour manager en bodyguard. 'Dan is het goed', lach ik mee. Ik zeg niks, in het geval hij het nog niet weet.

'Nou, ga maar zitten', zegt Paul wanneer we in een vrijwel lege kleedkamer aankomen. Er staat een witte tafel met wat halflege mokken koffie en een laptop. Ik ga op de stoel zitten voor de laptop. Paul komt naast me staan en logt in op de laptop en opent een map. 

'We hebben de hulp van een fan nodig en gezien jij het dichtste komt bij een fan, is dit het perfecte klusje voor jou. We willen voordat de show begint weer een intro-video maken. De jongens hebben het laatst allemaal al ingesproken in de studio en er zijn video's geschoten. Er zijn drie video's uitgekomen en jij moet ze kijken en zeggen welke de fans het leukste zullen vinden.'

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu