Chapter 149.2

922 29 11
                                    

donderdag 21 april 2016

De laatste show van Europa zit erop. Ik pak mijn spullen in, terwijl Harry me helpt. We zitten nu in Moskou, Rusland, waar vanavond de laatste Europeaanse show was.

Nu hebben de jongens een paar weken vrij en hebben ze een paar shows in de UK en Ierland. De shows in Amerika, Azië en Australië zijn allemaal verplaatst omdat Harry bij me wil zijn, tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap en de eerste weken wanneer ons kindje is geboren. We willen ook niet gelijk met de baby gaan vliegen. 

'Ik ben zo moe', zucht Harry, waarna ik mijn armen om hem heen sla en hem dicht tegen me aan trek. 'I know, Haz. Ik ook', glimlach ik naar hem. We vliegen over drie uur terug naar huis toe.

Ik ben wel blij dat we dan even thuis zijn en niet hoeven te reizen. Het is vermoeiend voor de jongens, maar ook voor mij. Ik ben toch zwanger. Gelukkig voel ik me de afgelopen dagen weer war energieker en ben ik niet meer zo misselijk.

Helaas zit wel mijn hele gezicht onder de acne... Ik word er niet goed van. Veel vrouwen krijgen bij 16 weken zwangerschap een mooie gloed; shiny hair and skin...

Nou, ik heb eerder het tegenovergestelde...

Ook heb ik steeds een bloedneus. Super vervelend, maar niet erg volgens het internet. Best veel vrouwen hebben er ook last van, heb ik gelezen.

En mijn buik lijkt ook vier keer zo groot geworden te zijn. Ik draag te grote hoodies van Harry, waardoor het gelukkig bijna niet te zien is.

Ik doe de rits van het tasje van mijn camera dicht en hang 'm dan over mijn schouder. 'Ready to go?' vraagt Zayn, terwijl hij naar zijn telefoon kijkt.

Liam staat tegen de muur aan met Cheryl te bellen en Niall zit op de grond met een zak chips en kijkt ons ongeduldig aan.

'Ja, laten we gaan', zeg ik, waarna ik Harry's hand pak en we naar buiten lopen. 'Ik ben wel blij dat we weer even tot rust kunnen komen, thuis', zegt hij.

'Ja, ik ook. Ik ben ook wel blij dat ik me niet meer zo moe voel als afgelopen paar weken.' 'Ik ook', grinnikt Harry. Ik geef hem een speelse stomp tegen zijn schouder.

We stappen in de auto die ons naar het hotel brengt. In de kamer begin ik mijn spullen een beetje bij elkaar te rapen en doe ik ze in mijn koffer.

Harry doet hetzelfde met zijn spullen en wanneer we allebei klaar zijn, gaan we samen op ons balkon staan. Ik ben nog nooit in Rusland geweest, maar het is oprecht mooi. Sommige gebouwen doen me denken aan sprookjes en Disney. De kleuren, de vormen. 

Het is jammer genoeg wel koud. Het is vandaag bijvoorbeeld maar 5⁰C geworden. 'Hoe groot is de baby nu ongeveer?' vraagt Harry, terwijl hij zijn armen van achteren om me heen slaat. 'Avocado', zeg ik kort, terwijl ik van zijn warmte geniet. 'Als Avocado wat ouder is, nemen we hem mee op wereldreis. Ik wil hem alle mooie plekken laten zien.' Ik knik instemmend, 'Ja, dat gaan we doen.'

Sinds ongeveer drie weken noemen we de baby steeds de naam van hoe groot dat is. En deze week is dat avocado's. Harry en ik hebben niet veel gepraat deze week. 's Morgens ging hij steeds al vroeg naar het stadium of de concertzaal waar hij een optreden had. Vlak voor de show kwam Paul of iemand van het management me halen en na de show en M&G is Harry meestal doodop en gaan we gelijk naar bed.

We hebben het zelfs niet over de grootte gehad van ons kindje...

'Harry', mompel ik, terwijl ik me omdraai in zijn armen en mijn handen in zijn nek leg, 'Ik heb je gemist deze week. We hebben elkaar amper gesproken.' 'I know, baby.. Ik jou ook.'

Ik glimlach naar hem en ga op mijn tenen staan om hem een kus te geven. Zacht kust hij me terug en trekt hij me dichter tegen hem aan. 'Ik heb het deze week niet gezegd, but I love you. Sorry dat we elkaar zo weinig hebben gesproken', zegt hij zacht.

'Ik hou ook van jou, Haz. Het maakt niet uit. Je hebt het super druk, dat zie ik ook wel. Maar nu hebben we een tijdje wat meer tijd voor onszelf.' 'I like that.' 'Me too', grinnik ik, waarna ik hem los laat en me weer om draai om over Moskou te kijken.

Ik hoor dat Harry terug de kamer in gaat en ik rust mijn ellebogen op de rand van het hek van het balkon. Ik geniet best wel van de koude lucht. De hemel is donker blauw, bijna zwart. En hoewel de sterren amper te zien zijn door de wolken, is er toch een soort lichtgevende gloed.

Na een paar minuten duw ik mezelf omhoog en ga ik de slaapkamer weer in. Harry ligt in alleen een joggingsbroek op het bed. Zijn haar zit op een knot en zijn buik gaat bij iedere ademhaling langzaam op en neer.

Ik ga naast hem liggen en buigt hij zich, zodat hij met zijn hoofd op mijn buik ligt. Ik glimlach. Al is het iets kleins, het betekent zo veel.

Hij kijkt me vragend aan en ik knik. Hij schuift de hoodie aan de kant en drukt zijn lippen tegen mijn buik. 'I love you so much already, little one', fluistert hij, waardoor er een glimlach op mijn gezicht  doorbreekt.

Ik pak zijn gezicht met beide handen vast en trek hem naar mij toe. Zacht raken zijn lippen die van mij. We moeten zo naar het vliegveld', ademt hij, terwijl hij op zijn zij gaat liggen en een plukje haar uit mijn gezicht strijkt.

Een diepe zucht verlaat mijn longen en ik sluit kort mijn ogen.

Wanneer ik mijn ogen weer open doe, zit ik in een auto. Ik kijk slaperig naast me en zie dat Harry met gesloten ogen op mijn schouder ligt. Zijn vingers zijn met die van mij verstrengeld. Naast Harry zit Zayn. Hij heeft zijn telefoon bij zijn oor en praat zacht tegen de persoon aan de andere kant van de lijn.

De rest zit waarschijnlijk in een andere auto. Ik breng Harry's hand naar mijn lippen en druk een kus op zijn knokkels.

Wanneer we bij het vliegveld aankomen, gaan we snel naar de juiste gate en daarna gaan we het vliegtuig in.

Ik zit tussen Harry en Josh in en staar een beetje voor me uit totdat we eindelijk landen.

Zodra we in ons appartement aankomen, loop ik in een keer door naar boven om te gaan slapen. Harry en Louis drinken beneden nog wat, maar het is al laat en ik verlang naar mijn eigen bed en lakens.

Zodra ik mijn ogen sluit, val ik vrijwel direct weer in slaap.

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu