Chapter 97.

1.1K 40 6
                                    

maandag 2 september 2015

Ik sta samen met Harry in de badkamer. Matt en May zijn al klaar en zoeken een film uit om samen te kijken op Disney+. Waarschijnlijk wordt het Toy Story of zoiets. 

We poetsen allebei onze tanden en ik kijk naar hem in spiegel. Zijn haar zit nog steeds op zijn hoofd bij elkaar gebonden in een knot. Zijn nagels zijn zwart en blauw gelakt. 

Mijn nagels zijn donkerrood

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Mijn nagels zijn donkerrood. May heeft het bij mij gedaan en ik bij haar. 

Ik spuug de tandpasta uit en spoel mijn mond. 'Ik ga nu nog wel even douchen...' zeg ik. Harry knikt en spuugt zijn tandpasta ook uit. 

'Zullen we dan samen gaan?' vraagt hij met een schuine glimlach. Hij bijt op zijn onderlip. 'Als jij dat wil', zeg ik zo nonchalant mogelijk, terwijl ik mijn schouders op haal.

Ik hoor dat mijn telefoon gaat en ik kijk gelijk wie er belt. Het is Zayn.

Snel neem ik op en hou ik de telefoon bij mijn oor. 'Hey!' zeg ik vrolijk. 'Livvie!' hoor ik Niall roepen en ik hoor Louis' vrolijke lach op de achtergrond. 

'Hoe gaat het met jullie?' vraag ik, terwijl  ik de luidspreker aan zet, zodat Harry mee kan luisteren. 'Gaat goed! Is het leuk thuis?' vraagt Liam. 'Ja, heel erg leuk! We hebben nu een sleepover bij May. Ik heb Harry's nagels gelakt!' 'Serieus?' lacht Niall. 

'Ja, en het staat nog vet ook!' zegt Harry lachend. 'Je bent wel lekker zeker van jezelf! En dat komt allemaal door mij. Ik heb je al eerder gezegd dat je prachtig bent met nagellak.' zegt Louis. Ik zie voor me hoe hij met zijn ogen rolt en zijn hoofd schudt. 

'Volgens Matt ben ik er mannelijker van geworden, terwijl hij op een wijf lijkt. Zijn woorden, niet de mijne', zegt Harry met een grijns op zijn gezicht. 

Ik hoor dat Niall begint te schaterlachen. 'Zullen we anders even FaceTimen?' stelt Liam voor. 'Nee, ik zie er niet uit!' zeg ik. 'Je ziet er geweldig uit', fluistert Harry. 

'Dat hoorden we, Haz', lacht Zayn. 'I'm never wrong, baby!' zegt Harry overdreven.

'Laten we het daar nu maar niet over hebben...' roept Niall grinnikend, 'Au, Liam! Waarom duw je me van de bank?' 'Je bent irritant!' 'So what?' Ik lach en schud mijn hoofd. Harry kijkt me aan en gebaart of dat we gaan douchen. Ik knik. 

'Jongens', zegt Harry, 'Wij gaan nu even douchen. We spreken jullie later wel.' 'Veel plezier thuis, Niall!' zeg ik nog snel. Harry hangt op. 

'Waarom hang je gelijk op?' vraag ik teleurgesteld, 'Mis jij ze niet?' 'Nee, niet zo. Jij wel dan?' 'Ja. Maar kom, we gaan douchen.' 'Je bent toch niet boos?' vraagt hij, terwijl hij zijn armen om me heen slaat. 'Nee, ik vind het gewoon jammer.' 'We zien ze binnenkort wel weer. En anders bellen we morgen of zo.' 

Ik knik en leun met mijn hoofd tegen zijn schouder. 'Laten we snel gaan douchen. Matt en May wachten', zeg ik, terwijl ik me losmaak van zijn omhelzing. 

We kleden ons snel uit en stappen dan onder de warme straal van de douche. We wassen allebei ons haar. Daarna wast Harry mijn lichaam en ik de zijne. Ik druk een korte kus tegen zijn lippen. Misschien reageerde ik een beetje te boos. 

'I was stumbling, looking in the dark, with an empty heart. But you say you feel the same, could we ever be enough? Baby, we could be enough...' zingt Harry opeens. Kippenvel ontstaat over mijn hele lichaam, doordat hij het perfect zingt. Ik snap niet hoe hij zo hoog komt. 

'Je mond staat open', lacht Harry. 'Hoe dan?' fluister ik, 'Doe nog eens?' Harry lacht en zegt: 'Hoezo?' 'Doe gewoon nog eens.' Harry zingt het stukje nog een keer. 

'Holy shit!' roept May van buiten de badkamer, 'Hoe krijg je dat geluid eruit? Van welk nummer is dat? Doe nog eens?' Harry schudt zijn hoofd en ik zie dat hij begint te blozen. Hij krijgt bijna iedere dag complimentjes over zijn stem en hij wordt er alsnog verlegen van. Ik vind het echt schattig.

'Het is van een nummer dat "Home", heet', roept hij terug, 'Komt op een EP, volgende maand, voordat ons album uit komt. En nee, niet nog een keer.' 'Please?' roept May terug, 'Daarna laat ik jullie met rust.'

'Een keer', fluister ik, 'Voor May en mij.' Harry rolt zijn ogen en zingt het nog een keer. 'Oké, nu ben ik officieel dood. Bedankt, love you!' zegt May enthousiast. Harry lacht en bijt zijn lippen op elkaar. 

Zodra we afgedroogd en omgekleed zijn, gaan we terug naar de woonkamer. Ik heb een onesie van May aan en Harry draagt weer een joggingsbroek en shirt van Matt. 

'Oké, Harry, nu nog een keer', zegt May, 'Zodat Matt het ook kan horen.' Matt schudt zijn hoofd, 'Hoeft niet als je niet wil', zegt hij lief. 'Ja wel', zeg ik, 'Ik wil het ook nog een keer horen.' 'Laatste keer dan', zegt Harry, 'Anders krijg ik keelpijn.' 

We kijken hem allemaal afwachtend aan en hij zingt het nog een keer. Matt, May en ik geven hem een klein applausje. 

Ik sla mijn armen om hem heen en druk een paar kusjes in zijn nek. 'I love you', fluister ik zacht en ga dan op zijn schoot zitten en knuffel hem. Ik leg mijn gezicht in de holte van zijn nek en voel zijn natte haar in mijn gezicht. Ik druk een korte kus op zijn lippen, terwijl hij zijn armen om me heen slaat.

Opeens hoor ik het geluid van een polaroid camera. Snel draai ik me om. Ik zie dat May de camera vast heeft. 'Sorry, maar dat was echt te schattig', zegt ze, terwijl ze me de foto geeft. Ik wapper 'm even en glimlach als ik de foto zie. Het is wel echt een leuke foto. 

'Mag ik 'm houden?' vraag ik aan May. Ze knikt direct en zegt: 'Natuurlijk!' 'Mag ik 'm op Insta zetten?' vraag ik aan Harry. Hij knikt en drukt een kus op mijn wang. 

liked by zayn and 29,928 others

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by zayn and 29,928 others

olivia_cmpbll i am so grateful for being a part of your life @harrystyles i love you more than you can possibly imagine❤

comments
mattb. love you !
     olivia_cmpbll love u 2 😘
may_xmo YOU ARE SO PERFECT TOGETHER! BABIESSSS💗
     olivia_cmbll what about u and @mattb. ?!!!
harold_94 ship this so much! you look so cute together! 
ashtonirwin get a room! 
harrystyles I love you more, darling. H
    hs.tomlinson okay i'm a larrie but u look cute together
         harold_94 same!!!!! really cute ♥
niallhoran These two are my besties ladies and gentlemen! 😁
     olivia_cmpbll love u nialler ❤

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu