Chapter 16.

2.1K 54 2
                                    

donderdag 25 juli 2015

Harry geeft me mijn telefoon terug en ik glimlach naar hem. 'Dankje', zeg ik.

'Geen probleem. Je kunt mij of de jongens altijd appen als het nodig is. Of wanneer je gewoon met een van ons wil appen.'

Ik glimlach. Ik heb gewoon de telefoonnummers van de jongens van One Direction!!!

'Kun je mij een appje sturen? Dan heb ik ook gelijk jouw nummer. Dat is misschien ook wel handig', zegt Harry.

'Sure!' Ik ga naar WhatsApp en stuur een appje naar Harry. Ik tik zijn contact aan en zie dat zijn status Treat people with kindness is. Zijn profielfoto is een foto met Gemma, die ik nog nooit heb gezien.

Ze staan er allebei leuk op, Harry heeft zijn arm om zijn zus heen geslagen. Ik glimlach en vraag, 'Waarom heb ik deze foto nog nooit gezien?'

'Ik mag 'm niet op Twitter of Instagram plaatsen van Gemma', zegt hij, 'Ik denk dat ze niet wil dat alle foto's die we hebben door iedereen gezien kunnen worden.'

'Oké, dat snap ik wel', zeg ik. 'Ja, ik ook. Maar ik zou het niet heel erg vinden als anderen deze zien.' Harry haalt nonchalant zijn schouders op.

'Dat snap ik ook wel', lach ik, 'Ik bedoel, het is echt een leuke foto!' 'Dank je', glimlacht Harry, 'Jouw foto is ook leuk! Is dat Matt? Ik herken May wel.'

'Ja, klopt!' 'Ze lijken me heel aardig. Net als jij', zegt Harry lief. Ik bloos en kijk naar beneden.

'Wacht, ik zet je in de groepsapp met mij en de jongens, dat is ook leuk! Louis stuurt vaak leuke memes en Zayn stuurt graag GIFjes!' Harry kijkt naar zijn telefoon. Ik krijg een melding dat ik aan de groepsapp ben toegevoegd.

THE BOYZ&Olivia

20.36 LIAM

Hey! Is dit Olivia's nummer?

20.36 HARRY

Ja, klopt! Ik heb haar onze nummers gegeven. Dan kan ze ons in ieder geval altijd bereiken!

20.37 NIALL

Leuk!

20.37 HARRY

Yasss!

20.37

Heel leuk! Ik ben echt blij dat ik jullie nummers heb! 😊

20.37 ZAYN

Hou je de nummers wel voor jezelf? Anders moeten we weer nieuwe nummers zien te krijgen en daar heb ik echt geen zin in🤔

20.38

Ja, ik laat jullie nummers aan niemand zien!😄

Dan leg ik mijn telefoon weg en vraag: 'Gaan we nog wat doen vandaag?' 'Ik denk het niet... We kunnen via YouTube op de tv karaoke gaan zingen, als je dat leuk vindt?'

Normaal hou ik niet zo van karaoke, maar met Harry doe ik het maar al te graag. 'Ja, leuk! Welk nummer?' 'Zeg jij het maar!'

'Eh... "youarefire" van LANY?' vraag ik. 'Is goed... Ik ken de lyrics niet heel goed, maar we gaan het proberen!' Harry zet de televisie aan en opent YouTube.

Na twee uur gaan we lachend zitten op de bank. Harry slaat zijn arm om me heen en ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Ik lig nu gewoon tegen Harry Styles aan! Harry Styles!

Harry Edward Styles!

Ik begin opeens heel spastisch te bewegen van blijdschap. 'Wat doe jij nou?' lacht Harry. 'Niks, ik ben gewoon super blij!' giechel ik, 'Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest!'

'Dat maakt mij ook heel gelukkig!' zegt Harry met een schuine glimlach. Oh my God, hij is zo knap! Ik haal diep adem en kijk hem aan. Damn, hoe is hij echt?

Hoe is deze dag echt? Ik geef mezelf een klap in mijn gezicht, maar ik word niet wakker. Het is echt.

'Waar ben jij nou mee bezig?' lacht Harry, 'Waarom sla je jezelf?' 'Even checken of het geen droom is', zeg ik beschaamd. Ik voel dat mijn wangen weer rood worden.

'Niet doen. Het is echt.' Harry pakt mijn handen vast en kijkt me aan.'Mag ik iets raars zeggen?' vraag ik. 'Ik denk het wel...' zegt Harry. 'Je bent echt fucking knap. Ik heb je live gezien, maar van dichtbij zie je er nóg beter uit. En je ruikt lekker', lach ik.

'Jij bent ook mooi, Olivia', zegt Harry met een speelse blik in zijn ogen, 'En je ruikt ook lekker... Ik vind dat jouw parfum een goede geur heeft.' Ik begin te lachen, 'Vind je het gek?' giechel ik, 'Jullie hebben zelf de geur uitgezocht!'

Harry lacht ook en trek me nog wat dichter tegen hem aan. Ik sla mijn armen om zijn middel en knuffel hem even. Ik hou zo veel van hem! Dan laat ik los en sta op. 'Ik ga slapen. Ik ben moe', zeg ik.

'Oké, ik kom ook zo', glimlach Harry. Ik ga naar de badkamer, waar ik mijn tanden poets en mijn haar op een knot doe. Dan haal ik mijn make-up eraf en doe mijn lenzen uit. Dan ga ik naar de slaapkamer. Ik trek snel mijn pyjama aan en ga in het bed liggen.

Het is best koud op de slaapkamer en ik voel kippenvel over mijn hele lichaam. Ik zet mijn bril op, trek de dekens ver over me heen en pak een boek en begin te lezen.

Na ongeveer een kwartier komt Harry ook de kamer in en gaat aan de andere kant van het bed liggen. Ik zet mijn bril af en leg mijn boek weg.

'Welterusten', zeg ik. 'Slaap lekker, Olivia', zegt Harry zacht. Ik doe het nachtlampje uit en ga liggen op mijn zij met mijn rug richting Harry.

Ik voel zijn hand op mijn arm. 'Heb je het koud?' vraagt Harry opeens. 'Ja, een beetje', zeg ik en ik draai me naar hem toe.

'Kom hier', zegt hij en hij komt wat dichter bij me liggen. Ik schuif ook een beetje zijn kant op en hij slaat zijn armen om me heen.

Ik voel de warmte van zijn lichaam over mijn rug en benen. Zijn armen vouwt hij om mijn middel en hij pakt mijn handen. Ik glimlach en fluister zachtjes, 'Dankjewel.' Ik sluit mijn ogen en val al snel in slaap.

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu