Chapter 84.

1.2K 37 2
                                    

vrijdag 30 augustus 2015

Samen met Harry en Paul loop ik door de straten van London. Het is verbazingwekkend koud.

'Vinden jullie het ook zo koud?' vraag ik. Paul schudt zijn hoofd en Harry trekt zijn jas uit. 'Hier', zegt hij, 'Trek maar aan.'

'Zeker weten?' 'Ja.' Ik glimlach naar hem en druk een kus op zijn lippen. Ik doe snel zijn jas aan en pak zijn hand vast.

Er is veel paparazzi en ik hoor constant het geklik van foto's. Ik probeer het maar te negeren, zoals Harry ook doet. En we zijn veilig, want Paul is bij ons.

We gaan uiteindelijk een winkeltje binnen waar je schoolspullen kunt kopen. Ik kies snel een paar schriften, pennen en een agenda uit. Harry rekent af wanneer ik alles heb, tegen mijn zin in. Ik kan echt wel iets voor mezelf kopen.

Wanneer we weer naar buiten gaan, staat er een hele groep gillende meiden. Harry gaat met een paar op de foto, maar daarna haasten we ons naar huis. We zijn allebei doodmoe.

Zodra we bij ons appartement zijn aangekomen, loop ik naar de dichtstbijzijnde stoel en plof erop neer. We zijn toch nog ruim twee uur weg geweest. 

'Wanneer hebben jullie eigenlijk weer een optreden?' vraag ik aan Harry. 'Volgens mij staat er op dit moment niks op de planning', zegt hij schouderophalend. 

Hij pakt zijn telefoon en ploft neer op de bank. Hij trapt zijn schoenen uit en gaat languit op de bank liggen en typt wat op zijn telefoon. 

Ik moet niet vergeten  om van  thuis mijn camera mee te nemen naar Londen. Ik heb de afgelopen maand bijna geen foto's gemaakt, hoewel ik wel journalistiek met fotografie ga studeren... 

Ik sta op en loop naar de slaapkamer. Ik pak mijn Polaroid camera en loop terug naar de woonkamer. 

'Harry, kijk eens', zeg ik en zodra hij omhoog komt en me aankijkt, maak ik een foto. 'Dank je', zeg ik dan. Harry zucht en rolt met zijn ogen, waarna hij weer gaat liggen. Ik denk dat hij echt heel moe is, anders was hij wel gaan zeuren...

Ik wapper even met de foto die net uit het toestel is gekomen en een glimlach ontstaat wanneer ik de foto zie. Hij ziet er zo lief en onschuldig uit op de foto.

Zijn mond staat een stukje open en een krul hangt voor zijn ogen. 'De foto is mooi', zeg ik, maar ik krijg geen antwoord terug.

Ik loop naar de bank en zie dat Harry in slaap gevallen is. Hij houdt een kussen stevig tegen zijn borst aangedrukt. 

Ik glimlach en druk een kus op zijn voorhoofd. Ik kijk even naar alle perfectie die zich voor mijn neus bevindt.

Met mijn vingertoppen streel ik langs zijn zachte wang, zijn roze lippen en gesloten ogen. 'Ik kan nog steeds niet geloven dat wij wat hebben', fluister ik, 'Ik hou zo veel van je...' 

Ik ga op de grond zitten met mijn rug tegen de bank en zet de televisie aan, waarna ik een beetje door de kanalen zap. Ik kom uiteindelijk uit op een of andere detective die net begonnen is. Ik laat de zender erop staan, maar kijk niet echt naar het programma. 

Ik pak Harry's hand en druk er een kus op. Ik kijk even naar zijn gezicht en zie dat hij net zijn ogen weer een beetje opent. 

Hij glimlacht naar me en zegt: 'Kom bij me liggen.' 

Ik doe wat hij zegt en ga naast hem op de bank liggen. Hij slaat zijn armen om me heen en ik leg mijn hoofd op zijn borst. 

'Ik ben zenuwachtig voor school', zeg ik zacht. Ik voel hoe Harry me iets dichter tegen hem aantrekt en hij wrijft met zijn duim over mijn bovenarm.

'Hoeft niet. Je maakt er vast snel nieuwe vrienden en ik weet zeker dat je het leuk gaat vinden. Als het nodig is, kun je me altijd bellen.' 'Weet ik. Maar wat nou als ik weer geen vrienden krijg? Wat als ik weer altijd alleen zit in de klas?' 

'Ik weet zeker dat dat niet gaat gebeuren. Je zit met mensen met dezelfde passie als jij.' 'Ja, klopt. Maar alsnog...' 'Liv, kijk me eens aan. Ik hou van je en heb vertrouwen in je. Het komt goed.' 

Voordat ik wat terug kan zeggen, drukt hij een kus op mijn lippen. Ik sluit mijn ogen en zoen hem terug. 

Langzaam laat hij me los en glimlacht hij naar me. 'Het komt allemaal goed, oké?' Ik knik en glimlach terug. 'I love you.'

'I know. I love you, too.' 'I know.' Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en glimlacht weer naar me. 

'Ik ga morgen weer een video opnemen, denk ik. De laatste paar weken is mijn account echt heel erg gegroeid!' 'Cool! Ik ben blij dat je het leuk vindt.'

Ik sla mijn armen weer om hem heen en druk mijn gezicht tegen zijn borstkas. 'Weet je?' zegt Harry.

Ik schud mijn hoofd en kijk hem vragend aan. 'Ik wil een keer met je op vakantie. Niet zoals in Nashville. Ik wil echt op vakantie. Samen met jou naar een camping in Italië.' 

Ik knik, 'Ja, dat wil ik ook wel.' 'Dan gaan we het een keer doen.' 'Oké.'

Harry drukt een kus op mijn kruin en zucht. 'Ik ga douchen... Ga je mee?' vraagt hij aan me. 

Ik knik. Ik ben moe en wil zo snel mogelijk in bed liggen. Misschien nog even wat drinken, maar dan wil ik echt gaan slapen.

We staan op van de bank en Harry pakt mijn hand, waarna hij me meetrekt richting onze badkamer. 

Daar kleden we ons snel uit en stappen we onder de warme straal van de douche. Harry slaat zijn armen om me heen, zodat niet een van ons zonder water staat. 

Na een paar minuten wast Harry mijn haar en mijn lichaam, waarna hij ook zichzelf wast met zijn zeep. 

Wanneer we weer onder de douche vandaan stappen, trek ik zo snel mogelijk een warme badjas aan, want het is best koud in huis. 

'Zullen we een kop thee pakken en dan gaan slapen?' stelt Harry voor. 'Ja, is goed. Lekker.' 

We lopen samen naar de keuken toe en Harry zet de waterkoker aan. Ik ga zitten op een van de barkrukken en steun mijn hoofd in mijn handen. Ik kijk hoe Harry twee mokken uit de kast pakt. 

Hij draagt alleen een grijze joggingsbroek, waardoor ik de spieren op zijn rug zie. 'Waar komen in godsnaam al die spieren vandaan?' vraag ik me af. 

Harry draait zich om en kijkt me grijnzend aan. 'Ik sport vaker dan dat je denkt. Nu al een tijdje niet meer, maar eerst sportte ik een of twee keer per week.' 'Ja, dat dacht ik al. Anders heb je geen sixpack.' Ik kijk naar zijn gespierde buik. 

'Komt ook van het optreden, denk ik. Veel rondrennen en onhandig doen.' Ik lach en stuur hem een luchtkusje, die hij lachend opvangt. Dan vult hij twee mokken met kokend water en zet ze bij mij neer. 

'Welke thee wil je hebben?' 'Maakt niet uit. Hetzelfde als jij.' 'Oké.' 

Hij pakt twee theezakjes en geeft er een aan mij, die ik in mijn thee hang. Wanneer de thee een beetje is afgekoeld, drink ik het langzaam op. 

'Zullen we naar bed gaan?' 'Ja, graag. Ik ben echt heel erg moe...'

~~~
OH MY GOD HET JONAS BROTHERS CONCERT VAN GISTEREN WAS GEWELDIG!! IK BEN ZO BLIJ DAT IK ER HEEN BEN GEWEEST SAMEN MET ananasinvasie!!! Het was zo ontzettend leuk! Zelfs de voorprogramma's waren goed!! OMG still CANT believe I actually was there 😍🥰

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu