Chapter 65.

1.4K 45 14
                                    

vrijdag 16 augustus 2015

Ik word wakker en open vermoeid mijn ogen. Harry's been en arm liggen over mij heen. Hij haalt rustig adem.

Ik probeer me op mijn zij te rollen en verstop mijn gezicht in Harry's nek. Ik voel dat hij wakker wordt, maar ik blijf zo tegen hem aan liggen.

Harry gaapt en slaat zijn armen om me heen en drukt zijn lippen  in mijn haar. Ik pak hem ook wat steviger vast en zucht kort.

'Ben je wakker?' vraagt Harry aan me. Zijn stem is 's morgens zo ontzettend diep, het is echt niet normaal. En sexy...

Ik schud mijn hoofd, 'Nee', mompel ik, 'Ik slaap.' Harry lacht kort en haalt zijn hand door mijn haar.

'Ik ook', zegt hij. Zijn rustige ademhaling hoor ik zachtjes bij mijn oor. Opeens vliegt de deur open. Harry houdt me vast en kijkt op.

'Wat is er?' mompelt hij. 'We gaan over anderhalf uur met z'n allen bowlen', klinkt Liams stem van de andere kant van de kamer.

'We slapen', zucht Harry en hij legt zijn hoofd weer in het kussen. 'Kom op, Harry', zegt Liam geïrriteerd, 'We hebben nog maar twee dagen hier.' Harry zucht en knikt. 'We komen er zo aan', zegt hij. Ik hoor dat de deur weer dicht gaat.

'Ik vind bowlen niks aan', zeg ik. 'Echt niet?' vraagt Harry verbaasd. Ik schud mijn hoofd. 'Weet je hoeveel mensen met hun vieze vingers in die gaten van die ballen gezeten hebben? Ik weet zeker dat ze die nooit schoonmaken.' Harry lacht en zegt: 'Dan was je daarna toch gewoon je handen?'

Ik schud mijn hoofd, 'Dat werkt niet. Stel je hebt net gegooid en je haalt je hand door je haar? Of je pakt je telefoon? Die bacteriën blijven daar lekker zitten. Dus dan was je uiteindelijk je handen en dan ga je door je haar. Dan heb je alsno al die... Gadver. Ja, doei!'

'Meen je dit serieus?' vraagt Harry verbaasd. Ik knik, 'Ja, maar ik doe wel mee. Alleen voor jou.' 

Er ontstaat een brede glimlach op Harry's gezicht en hij zegt: 'Yay! I love you!' 'Ik hou ook van jou, maar nu moeten we wel echt uit...' We zuchten allebei tegelijk, waardoor we in de lach schieten. Ik sta op uit het bed en loop naar mijn koffer.

Ik pak een lichtblauwe broek met gaten en een rood shirtje. Ik trek snel mijn kleren aan en maak me dan voor de rest ook nog klaar. 

Dan gaan we samen naar beneden. Met z'n allen eten we snel een ontbijt en dan stappen we in de auto van Taylor. Joe zit naast haar. Liam, Harry en ik zitten achterin. 

Taylor zet de radio hard aan en we zingen mee met "Don't Stop" van 5 Seconds of Summer. 

'Ik hou echt van dit nummer!' roep ik blij. Ongeveer een half uur later komen we aan bij de bowlingbaan. Het is op een plek net buiten Nashville. 

We lopen het gebouw in en we volgen Joe richting de balie. 'Hey, we hebben gereserveerd op de naam Campbell. Voor vijf personen', zegt hij.

'Waarom gebruikt iedereen mijn achternaam?' vraag ik lachend. 'Anders staan alle fans binnen twee minuten voor de deur', legt Taylor uit. Ik knik. 

Ik snap het wel en ergens vind ik het best wel grappig dat ze mijn naam gebruiken voor dit soort dingen. 'We hebben baan vier', zegt Joe en we lopen richting de banen. 

Eerst stappen we in de smerige bowlingschoenen die er staan. Ik kan er niks aan doen en bedenk hoeveel mensen met schimmelvoeten in mijn schoenen gezeten zullen hebben... Een rilling gaat langs mijn rug.

'Waarom kijk je zo vies?' vraagt Harry. 'Veel mensen hebben deze schoenen aangehad', zeg ik kort. 'Heb je smetvrees of zo?' 'Beetje', mompel ik. Harry knikt begripvol.

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu