Chapter 140.2

1K 40 71
                                    

maandag 1 februari 2016

Ik duw langzaam Harry's arm en been van mij af, in de hoop dat hij niet wakker wordt. Ik trek een paar dikke sokken aan en ga dan zo zacht mogelijk de kamer uit.

Ik ren naar beneden en loop naar de keuken. Ik doe de lamp aan en loop naar het aanrecht. Moe wrijf ik met mijn handen over mijn gezicht en een gaap verlaat mijn mond.

'Oké', zeg ik tegen mezelf, terwijl ik de koelkast open trek. Ik pak een doosje met aardbeien en beschuit. Ik maak de aardbeien schoon en haal de kroontjes ervan af. Dan snijd ik de aardbeien door het midden en leg ze op twee beschuitjes, waarna ik er wat suiker over doe.

Dan pak ik de blender uit de kast en giet ik wat jus d'orange erin. Ik doe er een banaan, wat stukjes mango en wat vanille yoghurt bij. Als laatste voeg ik wat pure vanille toe en ik zet de blender aan.

Het is een hard geluid en ik hoop dat Harry er niet wakker van wordt... Ik zet ook alvast de waterkoker aan en pak een mok en hang het theezakje er vast in.

Dan giet ik de smoothie in een groot glas en wanneer het water kookt, vul ik de mok met het water. Ik zet alles op een houten dienblad dat onderin een van de kastjes lag. Ik loop voorzichtig naar boven en ga onze slaapkamer in.

'Harry, wakker worden', fluister ik. Ik hoor hem bewegen onder de dekens en loop naar het raam, waar ik het gordijn open trek. Het regent hard. Ik zet het raam open; ik hou van de geur van regen. En Harry ook.

Dan loop ik naar het bed en zet ik zijn ontbijt op de dekens neer. 'Happy birthday', zeg ik zacht. Hij wrijft in zijn ogen en kijkt me daarna aan met een kleine glimlach.

Zijn ochtendhoofd is zo lief... Zijn lippen zijn een beetje gezwollen en zijn ogen kijken me vaag aan. Zijn lange haar ligt warrig langs zijn gezicht. Hij ziet er perfect uit. De dekens liggen niet helemaal bovenop hem,waardoor ik zijn vlinder tattoo kan zien.

'Dank je', glimlacht hij. Ik ga naast hem zitten en hij komt omhoog. 'Dat ruikt goed', zegt hij met een lage ochtendstem, waarna hij naar het dienblad kijkt. 'Voor jou', glimlach ik. Ik geef het aan. 'First, let me kiss you', zegt hij zacht.

Ik leun naar voren en druk een stevige kus op zijn lippen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik leun naar voren en druk een stevige kus op zijn lippen. 'En nu eten. Ik heb zelfs een smoothie gemaakt', zeg ik trots. 'Lemme taste it', glimlacht hij. Ik druk nog een kus tegen zijn lippen en leg dan het dienblad op zijn schoot.

'Ik ga dat niet in mijn eentje op krijgen', zeg hij, waarna hij me onschuldig aan kijkt. Ik zucht, maar glimlach om de lieve blik in zijn ogen. Ik hoop dat onze baby zijn ogen krijgt. Die van hem zijn zo veel mooier en specialer dan die van mij.

'Ik eet ook wel een beschuitje', zeg ik, waarna ik er een pak. 'Kom onder de dekens zitten', zegt Harry, 'Dat is veel gezelliger.' 'Ik-' 'Kom.' 'Oké.' Ik kruip over zijn benen heen en ga dan weer naast hem liggen.

'Kom wat dichter bij, het is niet alsof ik een of ander besmettelijk virus heb', grinnikt hij. 'Oh, nou, sorry hoor', lach ik, terwijl ik tegen hem aan kom zitten.

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu