Chapter 95.

1.1K 44 9
                                    

maandag 2 september 2015

Ik doe mijn kleren weer aan en druk nog een kus op Harry's lippen. 'I love you', zegt hij zacht. Ik glimlach en knik. 'I love you, too. Maar ik heb honger.' 'Dan moeten we gaan eten.'

Ik pak zijn hand en we rennen de trap af naar beneden. Ik haal de verbrande toast uit de toaster en doe er nieuwe in.

Mijn telefoon trilt en ik kijk wie het is.

MAY

14:03
Hoe laat komen jullie? We hadden jullie een half uur geleden verwacht... 😅

14:03
Sorry... We eten even snel wat en dan komen we eraan ☺️

14:04
Tot zo x 😘

Ik ben blij dat ze niet door blijft vragen... Ergens denk ik dat ze wel weet waarom we laat zijn. Ik ben normaal nooit te laat.

'We moeten even opschieten, May vraagt waar we blijven.' 'Oké.'

Zodra we ons eten op hebben, gaan we naar de garage. Ik pak de scooter van Betty die er nog steeds staat.

'Ik heb maar een helm', zeg ik, 'Doe jij 'm maar op.' Ik zet de helm op zijn hoofd. 'Zeker weten?' vraagt hij. Ik knik en doe de garage deur open.

Wanneer we allebei op de scooter zitten, rijd ik voorzichtig weg. Ik voel hoe Harry zijn sterke vingers in mijn heupen boort. Volgens mij vindt hij die scooter helemaal niks.

Binnen tien minuten zijn we bij het huis van May. Ik open de deur met mijn sleutel van hun huis en stap naar binnen.

'We zijn er!' roep ik hard door het huis. Ik hoor twee paar voeten te trap af rennen en dan staan May en Matt voor ons.

Ik ren naar ze toe en vlieg hen om de hals. 'Ik heb jullie gemist!' gil ik enthousiast. Matt lacht en May scheeuwt: 'Wij jou nog veel meer!'

Na een tijdje laten we los. May knuffelt Harry en houdt hem stevig vast. Matt trekt mij nog een keer in een knuffel.

'Love you', fluistert hij zacht. 'Love you', glimlach ik.

Dan laat hij me los en geeft hij me een knipoog.

'Je haar is echt lang geworden!' zeg ik verbaasd, 'Je lijkt een beetje op Dean van Gilmore Girls met dit kapsel.' 'Ik ben natuurlijk knapper', grinnikt Matt. 'Ja, sowieso', zeg ik hoofdschuddend.

Opeens voel ik Mays armen om me heen en knuffel ik haar terug.

Over haar schouder zie ik dat Harry en Matt elkaar ook een snelle knuffel geven. Ik zal het echt leuk vinden als die twee vrienden worden.

'Gaan jullie vast naar de woonkamer? Ik moet boven even wat aan Olivia laten zien.' Matt knikt en slaat een arm om Harry's schouder en ze lopen samen richting de woonkamer.

May pakt mijn hand vast en we rennen samen de trap op. Ze opent de deur naar haar slaapkamer en mijn mond valt open.

'Wow!' zeg ik verbaasd. Haar hele kamer is verbouwd. De muren zijn geverfd en er staat een nieuw bed.

'Super aesthetic is dit!' zeg ik enthousiast, 'En echt helemaal jouw stijl!' 'I know right! Ik ben er zo blij mee! Matty heeft de muren geverfd en ik heb het bed van mijn ouders gekregen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Super aesthetic is dit!' zeg ik enthousiast, 'En echt helemaal jouw stijl!' 'I know right! Ik ben er zo blij mee! Matty heeft de muren geverfd en ik heb het bed van mijn ouders gekregen.'

'Echt heel mooi!' zeg ik, terwijl ik op het bed ga zitten. 'Zijn dat echte planten?' Ik kijk naar de plantjes die aan de muur hangen.

'Ja. Ik heb een wekker zodat ik ze water geef en dat ze niet dood gaan...' Ik schiet in de lach en schud mijn hoofd.

'By the way... Morgen ga ik naar Betty toe. Ze gaat een permanentje in mijn haar zetten, maar ik wil nog niks tegen Harry zeggen...' 'Oh my God! Dat staat je sowieso geweldig!' zegt ze enthousiast.

'Ik wil het dus geheim houden voor Harry... Kunnen wij misschien samen gaan naar Betty dat Matt even gaat babysitten op Haz of zo?' vraag ik.

'Ja! Natuurlijk! Dat wordt super gezellig!' jubelt May veel te blij, 'Matt en Harry kunnen het goed met elkaar vinden, denk ik.' Ik geef May een knuffel en zucht.

'Het enige wat ik echt mis in Londen zijn jullie en mijn ouders. En Tiger.' 'Wij missen jou ook. I love you, girl.' 'Love you.' 'Zullen we gaan kijken wat de jongens aan het uitvreten zijn?' vraagt May.

Ik knik en we staan op. Zachtjes lopen we naar beneden. Voorzichtig openen we de deur naar de woonkamer en ik hoor Harry zeggen: 'Ik ken haar niet lang, maar ze is alles voor me.' 'Ik ken May al mijn hele leven.' 'Olivia vertelde het al, ja.'

'We zijn echt fucking lucky', zegt Matt zacht, 'We zijn voor de juiste meiden gegaan.'

May en ik kijken elkaar aan. Ze geeft me een blik en ik knik. We gooien de deur open en lopen naar de jongens toe.

'Hallo schatjes!' schreeuwt May veel te vrolijk. Ik plof neer op Harry's schoot en May gaat dicht tegen Matt aan zitten.

'Waar hadden jullie het over?' vraag ik zo onschuldig mogelijk. 'Over hoe geweldig wij zijn', zegt Matt schouderophalend.

'Oh?' zegt May, 'Ik vind Olivia en mij heel wat leuker dan jullie twee sukkels...' 'We zijn geweldige sukkels met nog geweldigeredere vriendinnen', zegt Harry.

We schieten allemaal in de lach. 'Hoe kom je erop? "Geweldigeredere"?' zeg ik, terwijl ik mijn hand door zijn haren haal.

'Dat krijg je als je een master brain hebt', zegt Harry. Snel drukt hij zijn lippen tegen die van mij.

Ik kus hem zachtjes terug. 'And this is the part of your relationship I'd rather not witness', zegt Matt, waarna hij kokhals geluiden maakt.

'Ik denk dat jullie erger zijn dan wij', zeg ik hoofdschuddend. May steekt haar tong uit en drukt een korte kus op Matts lippen.

'Oh, Liv', zegt ze dan, 'Zullen we morgen samen naar de schoonheidsspecialiste gaan? Gewoon een spa dagje ervan maken! Dan kunnen de jongens ook samen wat gaan doen!'

'Ja, goed idee', stem ik glimlachend in. 'Vind je het niet erg?' vraag ik dan zacht aan Harry. Hij schudt zijn hoofd. 'Nee. You girls better have some fun together!'

~~~
Heyy ik heb een nieuwe cover voor mijn boek :) En ik heb het laatste hoofdstuk geschreven. En ik ben begonnen aan deel 2... Ik hoop dat jullie het hoofdstuk leuk vonden! En vergeet niet om even te stemmen ☆☆☆

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu