Bölüm 30

2.8K 170 116
                                    

Kar'dan

Beni tekerlekli sandalyeye oturttuktan sonra Mine babamın eline arabasının anahtarlarını göze batmadan verdi. Kulağına "Kenan amca ben süremiyorum. Sen kullanır mısın rica etsem?" dedi yavaşça. "Tabi kızım." Dedi babam. "Hangisi?" diye sordu. Mine biraz bakındıktan sonra uzaktan parlayan mavi arabasını gösterdi. Amcam ve yengem kendi arabasında, biz Fatoş abla da dahil olmak üzere Mine'nin arabasıyla apartmana vardık. Babam kucağına aldı beni. Aşmam gereken çok basamak olmasa da kıyamamıştı işte. Asansörle çıkacaktık zaten. Evin kapısına geldiğinde yere indirdi. Tek ayağım yere basarak Mine'nin omzuna tutundum. Eve girdik. Amcam ve yengem sonraki asansörle çıktılar.

-"Yemek söyleyelim. Ne istersiniz?"

-"Aa ne gerek var? Yaparız iki şey şimdi." Dedi yengem.

-"Hayır herkes çok yorgun. Kim ne istiyor söylesin hadi çabuk." Sessizlik oluştu. Kimse konuşmayınca "Ben pide istiyorum." diye devam etti babam.

-"Ben de."

-"Ben de."

-"Ben de değil." Herkes bana baktı. Pide sevmem ki ben ya. "Pizza söylesek bana. Hatta ben ararım." Fatoş abla ve Mine'ye döndüm. "Siz ne istersiniz başka şeyler de isteyebiliriz."

-"Ben aç değilim kızım teşekkür ederim." Dedi Fatoş abla. Babam duyup yanımıza geldi.

-"Ne demek aç değilim hep birlikte yiyeceğiz. Yemezseniz de paket yapar götürürsünüz Fatoş hanım."

-"Gerek yok gerçekten."

-"Lütfen."

-"Peki ben de sizlere eşlik edeyim pide olsun." Dedi gülerek. Fatoş ablanın gönlü boldur. Her şeyini önünüze serer ama kendi en ufak bir şey istemezdi.

Mine'ye döndüm.

-"Güzelim sen ne istersin?"

Etrafa göz gezdirdi.

Dudaklarını oynatarak hafif duyduğum sesiyle "Seni." dedi. Yapma ama böyle. Kızardım baştan aşağı. Beni memnuniyetle izledi.

Yengem geldi başıma.

-"Aaaa kız n'oldu pancar gibi oldun." Sinsi kadın ya. Kesin gördü de geldi karıştıracak ortalığı. Bi'de dürtüyor. Manyak karı. Neyse babamla amcamın dikkatini çekmemişti.

-"Ayağı ağrıyor. Öpersem geçer dedim. Ondan utandı." Dedi Mine sessizce yengeme. Parmağıyla sus işareti yaptı. O kadar ciddiydi ki yengemin eli ağzında şok oldu. Biraz eğlensek fena olmazdı aslında.

-"Öper." dedim bana bakıp daha da şaşırdı yengem. "Çok güzel öper."

-"İstersen bak göstereyim. İzle." Dedi Mine bana doğru yaklaşırken.

-"Tövbe tövbe aman aman bunlar kudurmuş aman aman." Diye diye yanımızdan uzaklaştı. Birbirimize bakıp güldük Mine'yle.

-"Yapmayın çocuklar." Dedi Fatoş abla.

-"Ablacım ama her şeye burnunu sokuyor hakketti."

-"Biliyorum güzel kızım da bak şimdi konuşacak yayacak her yere."

-"Yaysın. Onun sözüne kimse inanmaz ki. Köyde adı yaygaracı Hayriye." Ahh Hayriye bu ailenin haber ajansı sensin de hadi bakalım amcamın hatırına hep ses etmiyoruz. Dediğime gülmüşlerdi.

Mine'ye döndüm.

-"Beni sipariş edemezsin. Söyle bakalım ne istiyor canın?"

-"Senin canın ne istiyorsa onu?" hııım neyse ya. Şimdi o konulara yürümeyelim hiç. Ev de kalabalık.

Mine Çiçeği (G×G) (Tamamlandı)Where stories live. Discover now