Bölüm 17

3.6K 225 81
                                    

Mine'den

Apartmanın girişinde gördüm onu. Konuşmadan apartmana girdim. Bir süre sonra dış kapının açılışını duydum. Peşimden geliyordu. Emin olmak için geriye doğru göz attım. Gerçekten geliyordu. Kapıyı açtığım gibi içeri girdi. Yaptığına şaşırdım. Ben de geçtim. Anahtarı elimden alıp kapıyı kilitledi.

-"Ne yapıyorsun? Ver şunları." Dedim, takmadı bile. Cebine attı anahtarı. Elindekini mutfağa bıraktı. Sonra evin içinde deli gibi dolaşmaya başladı. Tüm odalara girip çıktı. Ne yaptığını çözmeye çalışıyordum. Peşinden ayrılmıyordum. Durmasını söyledim defalarca. Beni görmüyordu. Sonunda salonun ortasında durdu. Derin nefesler alıp veriyor ben de anlamaya çalışıyordum. Pencere tarafına doğru baktı birden. Hemen koştu açık olan perdeyi kapattı. Aynı hızda geri döndü karşıma. Dikildi. Gözlerimin tam içine baktı. Bir şey fısıldadı.
"Lanet olsun!" Neden? Gözleri dudaklarıma kaydığı anda ileri adım attı dudaklarını dudaklarıma bastırdı. Yaşadığım şok ve öpüşünün şiddetiyle kanepeye doğru düştük. Kalbimin atışı dışarı çıkmış hissi uyandırıyordu. Üzerimdeydi nefesim kesildi. Öpüşüne karşılık verdim. Daha fazla devam etmeden nefes nefese ayrıldı benden. Onu daha çok istiyordum. Yüzüme yakındı.

-"Konuşmamız gerek." Dedi.

-"Bu biraz bekleyecek." Dedim boynuna elimi attım. Kendim doğrularak daha yavaş bir şekilde dudaklarını öptüm. Hızlı bir hareketle onu altıma aldım. Kanepenin diğer ucundaydık. Biraz daha devam edersek ya o ya ben ya da ikimiz de bayılırdık. Zorla ayrıldım. Gözlerini kapatmıştı. Elimi yanağında gezdirdim.

-"Şimdi konuşabiliriz." Dedim üzerindeyken. Gelen sesle irkildik. Kapıyı açılmaya çalışılmış sürgüden dolayı açılamamıştı. Şiddetli bir şekilde yumruklanıyordu. Kar'ın gözleri açılmış paniklemişti. Kalkmaya çalışıyordu.

-"Sakin ol bakacağım şimdi." Deyip saçlarına küçük bir öpücük bıraktım. Üzerinden indim. Cebinden anahtarları çıkardı ve uzattı. Gerek yoktu aslında gelen Serin olduğu belliydi kilidi çoktan açmış, sürgüye takılmıştı. Vurmaya devam ediyordu. Açtım kapıyı.

-"Apartmanı yıktın, biliyorsun de mi?"

-"Sürgüyü niye kapatıyorsun? Telaşlandırdın beni."

Sonra yüzümü incelemeye başladı.

-"Ohaa! Çekil bakayım." İçeri girdi. Kar'ı görünce kahkaha atmaya başladı.

Kar elini kaldırdı sessizce "Merhaba Serin" diyebildi.

-"Kapı da kilitli. Ohh tabi. Size iyi eğlenceler." Deyip çıkıyordu bana döndü.

-"Söyleseydin gelmezdim." Ben sanki biliyordum ne olacağını da Serin'e söylemesi kalmıştı. Offlayıp arkasından kapıyı kapattım. Ee şimdi ne olacak. Zaten ellerim titriyordu az önceki olanlardan dolayı. Derin bir nefes aldım. Kar'a doğru yürümeye başladım. Koltukta bıraktığım yerde oturuyordu. Saçı, üstü, başı dağılmıştı biraz. Yüzü kızarmış, dudakları şişmişti. Gözleri halıyı inceliyor, bana bakamıyordu. Yanına oturdum. Bir süre sessiz kaldık. Birbirimize bakıp aynı anda "Soda" - "Pasta" dedik. Gülmeye başladık. Pasta mı varmış ya. Aklım 2 saniye kadar oraya gitti geldi tamam kabul ediyorum. Daha ciddi bir şekilde döndüm Kar'a, "İstersen konuşalım önce." Dedim gözlerine bakarak.

-"İyi olur gerçekten. Aklında yanlış bir düşünce kalmasını istemiyorum." Dedi biraz tedirgin bir şekilde.

-"Tamam seni dinliyorum." Dedim ilgiyle.

Elimi tuttu. Soğuktu elleri. Biraz titriyordu. Titrememiz karşılıklıydı. Aynı şekilde derin bir nefes alıp bıraktı.

-"Mine seni seviyorum. Ama öyle bir sevgi değil. Deli gibi. Her zerremde seni hissediyorum ve her zerremin senin olmasını istiyorum. Her saniye seni düşünüyorum. Yemek yerken, kitap okurken, yürürken, başka biriyle konuşurken, hatta seninle konuşurken bile seni düşüyorum. Sensiz geçen bir hafta ne yapacağımı şaşırdım. Sen olmadan nefes almanın da bir anlama gelmediği, hayatımın bir parçası değil de benim senin bir parçan olduğumu anladım. Seni gerçekten seviyorum. Seni tanıdıkça önceki yaşadıklarımın aşk değil de bağımlılık olduğunu daha iyi anlıyorum. Sana aşığım. Her saniye yanında durmak, her saniye seni görmek istiyorum. Senin içinde olduğun her şeyi seviyorum. Sol kolum var ya yüzük parmağının tam ucuna kadar sızlıyor seni görünce. Gitmemi istersen yine giderim ama gerçekten bunu istediğini gördüğümde."

Mine Çiçeği (G×G) (Tamamlandı)Where stories live. Discover now