Bölüm 9

3.5K 244 79
                                    

Kar'dan

Mine'den erken uyandım. Omzumla göğsüm arasındaydı başı. Sağ kolum altında kalmış elim beline değiyordu. Sarılmıştı bana. Nefes alıp verirken göğsünün inip kalktığını hissedebiliyordum. Bir bütün gibiydik. Mine'yi her saniye her dakika görmek onun varlığını tenimde hissetmek istedim o an. Saçıyla oynama başladım. Renklerini inceledim. Yumuşacıktı, öptüm, kokladım.
Sosyal medya hesabı var mıydı acaba. Sormak aklıma gelmemişti. Soyadı neydi, bilmiyordum. Uyanmasını beklemekten yapacak başka bir çarem yoktu. Telefonunu alıp baksam olur muydu? Sadece adına baksam yeterdi. Telefonu uzaktaydı benden. Onu uyandırmadan almama imkan yoktu. Neyse şu anı bozmak da istemiyorum. Kendi telefonumu aldım. Ön kamerayı açtım. Zor da olsa bu halimizi çektim. Bakıp hatırlamak istedim. Bu anda kalmak istedim. Ardından Mine uyandı. Bir iki dakika hiç kımıldamadı. Ona gülümedim. Gözünü zorla açtı.

-"Ezmişim seni neden uyandırmadın?”

-"Kendimi anne maymun gibi görmek hoşuma gitti.” Dedim sırıtarak.

-"Yaaa!” dedi sitemle sonra o da güldü yataktan doğrulurken. Bana doğru döndü “Hadi duşa.”

Evet günlük rutinimiz başladı. Alıştım Mine'ye haddinden fazla alıştım. Duş, kahvaltı derken öğlen oldu.

-“Mine çok sıkıldım ben. Hava çok güzel yürüsek olmaz mı?”

-"Olur da öğlen güneşi var şimdi akşama doğru çıkalım serinleyince.”

-"Doğru söylüyorsun. Ya biz kaç gündür arkadaşız. Senin sosyal medya hesabın var mı?” saçma oldu ama girdim konuya.

-"Var olmaz mı Mine Dinç.” gülümsemesine takılı kaldım biraz.

Kendimi toparlayıp telefonu elime aldım. Arattım ismini. Profili bulup takip isteği yolladım.

-"Hadi kabul et.” Sabırsızlandım umarım belli etmemişimdir. Bu sayede onun hakkında daha çok bilgi edinmiş olacağım böylece.

-"Tamam canım.”

Geri takip isteği geldi saniyesinde onayladım. Telefonuma gömüldüm. Karşımda kanlı canlısı dururken sosyal medyasına da dalmak da tuhaftı ama ne yapayım tutamadım kendimi.

-"Heyy tamam hadi bırak şunu. Pek de çekici yanı yok hesabımın." Telefonumu elimden çekip masanın üzerine koydu. "Amaa aklıma bir şey geldi.”

Mine elinde odamda duran boyalarla geldi.

-"Birlikte resim yapalım. Ben beceriksizim sen yolunu göster bana.” Kafamı salladım da nasıl yapacaktık.

Pc'den bir gün batımı buldum. Önde de gölge ağaçlar, atlar vardı. Kolay olacağını düşündüm. Önce batan güneşi çizip gökyüzünün sarı, turuncu, mor ve hafif pembe renklerini yanına serpiştirdik. Mine de hiç fena değildi. Kurşun kalem aldım, atın gölgesini hafifçe çizdim. Mine içini siyah boya ile boyarken ağaçları çiziyordum. Mine dikkatlice boyamasını tamamladı. Sıra imzaya geldi. Mine’nin ismini yazdım. Hemen yanına Kar yazdı o da. Altına da küçük bir kalp. Resmin arkasını döndürüp tarihi yazdım. 14.06.2019.
Heyecanla resmimizi alıp karşı rafa koydu. Yanıma geldi, birlikte baktık. Güzel gözüküyordu. Gidip fotoğrafını çekti. Hesabına koydu. Beni etiketleyip 14.06.2019 ♡ yazdı altına. Beğenip ben de aynısını paylaştım hesabımda. Bu kadar mutlu olacağını düşünmemiştim.
Mine’nin yüzüne baktığımda sırıtmaya başladım. Saçını da boyamıştı.

-"Mine saçın pembe olmuş.”  Yukarıdan aşağıya inen bir pembelik.

-"Pembe mi, neresi?” yakınlaştı, gösterdim. Telefonunun kamerasıyla inceledi.

Mine Çiçeği (G×G) (Tamamlandı)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt