Bölüm 31

26.7K 1.7K 699
                                    

Merhaba arkadaşlar,
Açıklama yapmaktan nefret ediyorum; ama özellikle damarıma basılıyor. Geçen bölüm için kısa olduğunu dile getirip sitem edenler oldu. Toplu bir mesaj vermek istiyorum. Beş bin kelimelik bölümdede zaten çok destek yok, iki binlik bölümde de. Siz her halükarda onu beş on dakikada okuyorsunuz; ama ben bir haftamı veriyorum. Çünkü benim işim bu değil. Sadece hobiden ibaret. Ayrıca sitem eden arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum. Çoğunun yorumunu daha önce hiç kurguda görmedim. Sadece zahmet edip bölüm kısalığından dert yanıyor. Haftada bir yayınlıyorum. Geç geliyor deniliyor. Yapmayın arkadaşlar. Bakın benimde bir eşref saatim var. Bir gün gelecek. Tüm kurguyu sileceğim. Biz yazarları yazmaktan soğutmayın. Şimdi bu açıklamamdan sonra yine bu bölümde destek yağmuru başlayacak. Peki sonraki bölüm? Boş. Bazılarınızdan gelen şımarık yorumlar olduğunda artık açıklama yapmayacağım. Bu son açıklamam. Ha! Tabii ki şöyle düşünebilirsiniz. "Yeni bölümün kısa olduğunuda söylemeyelim mi yani?" Diyebilirsiniz. Ama lütfen bunu 30 bölümdür yorum yapmayıp gelipte bana 31. Bölümde söylemeyin. Çünkü çıldırıyorum. Kızdığım noktayı anladığınızı düşünüyorum. Üstüne alınan alınabilir.

İyi okumalar.

"Gerçekten başarılı bir toplantıydı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Gerçekten başarılı bir toplantıydı." Dedikten sonra gözleri benimle buluşmuştu Ateş Bey'in. "Bundan sonraki toplantılarda sizi görmeyi çok isterim." Diye devam ettiğinde gülümsedim. Onun ayağa kalkmasıyla bende ona eşlik ettim. İkimizde karşı karşıya gelmiştik.

"Zaman buldukça toplantılarda olacağım." Dediğimde yüzündeki gülümseme genişledi. Elini bana uzattığında karşılık vermiştim. Kavradığı elimi ters çevirdikten sonra kibarca eğilip üstüne küçük bir öpücük kondurdu. Bakışları beni bulduğunda bırakmamıştı elimi.

"Sizinle tanıştığıma gerçekten memnun oldum Zümra Hanım."

"Bende çok memnun oldum." Diyerek hafifçe başımı salladım.

"Görüşmek üzere." Dedikten sonra el sıkıştığımızda asistanıda ayağa kalkmıştı.

"Görüşmek üzere." Ellerimiz birbirinden koptuğunda amcamda kapıya kadar eşlik etti. İkiside odadan çıkıp uzaklaştığında az önce kalktığım yere geçip tekrar oturdum. Amcamın yüzünden memnuniyet akıyordu.

"Adam sanki seni beğendi gibi, he?" Omuzlarımı yavaşça silkip geriye yaslandım.

"Çekici adam." Dedim doğruyu söyleyerek.

"Hemde işinde iyi. Güzel para kazanıyor." Dediğinde baygın gözlerle amcama baktım.

"Ne ima etmeye çalıştığını anlıyorum." Dedim sakince. "Ama diyelim adamla ilişkimiz oldu. Ne yapacaksın? Onun paralarınıda mı sömüreceksin?" Diye hesap sordum. Kurduğum cümleyle kaşları hafifçe çatılırken o da yerine oturmuştu.

ALTIN VURUŞWhere stories live. Discover now