Bölüm 14

34.9K 1.8K 300
                                    

Ayaklarımı hareket ettikçe parmak ucuma battaniye takılıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ayaklarımı hareket ettikçe parmak ucuma battaniye takılıyordu. Bu defa öfkeyle iteklerken yattığım yerde doğrularak battaniyeyi sertçe yere fırlatmıştım. Bugün ters tarafımdan kalktığımı söylemeye gerek yoktu. Ellerimlo başımı bulurken toparlanmak adına bir süre bekledim. Dakikalar sonra ellerim başımdan ayrıldığında direkt karşıma baktım. Gözlerim daha çok açıldığında sıraya dizilmiş standlara bakış attım. Dilimi dudaklarımın üzerinde gezdirirken etrafı gözlerimle tarayıp tekrar standlara baktım. Ayaklarımı yataktan sarkıttıktan sonra bir dünya asılı olan elbiselere yaklaştım. Parmak uçlarım elbiselerin kumaşlarında bir kitap sayfası misali gezinirken açılan kapı sesiyle o yöne döndüm. Karan, hazırlanmış vaziyette içeri girerken kol düğmesiyle ilgileniyordu. Bakışları düğmede olsa da, "Buongiorno." Demişti. Müthiş İtalyan aksanıyla yanıma yaklaşırken tekrar elbiselere döndüm.

"Bunlar nereden çıktı?" Diye sordum merakla. Özenle asılmış çamaşır takımları Karan'ın piçliğini bana hatırlatırken bakışlarımı tekrar ona çevirdim.

"Yumurtadan." Diye cevap vermişti. "Nereden olacak? Ben getirttim." Diyerek askıdaki kıyafetleri işaret etti. "Seç birini. Şirkete geçeceğiz." Dediğinde kaşlarım havaya kalkmıştı.

"Benim niye haberim yok?" Diye sorarken kollarımı yavaşça göğüsümün üzerinde doladım. Düğmelerini ilikledikten sonra kafasını kaldırdığında üzerimdeki gömleğe keyifle bakmıştı.

"Şirkette birkaç dosya var; ama malum pek hakim değilim. Bu yüzden seninde gelmen gerek." Diyerek ellerini ceplerine yerleştirdi. İç çekerek kollarımı çözdüğümde tekrar elbiselere döndüm. Sade lacivert renginde olan elbiseyi askısından çıkarırken, "Amcam ilgilenir." Dedim. "Bende hakim değilim. Ayrıca eve gideceğim." Diyerek siyah iç çamaşır takımınıda aldım.

"Amcan ilgilenebilir. Ama ben senin ilgilenmeni istiyorum." Derken parmağını daire şeklinde havada çizdi. "Yani bugün asiste edeceksin beni." Dediğinde dudaklarım aralanmıştı. Dilimi sakin kalmaya çalışarak dişlerimde gezdirirken elime aldıklarımı Karan'ın yatağına bıraktım.

"Biliyor musun?" Dedim ellerimi belime yerleştirerek. Bedenimi tamamen ona çevirmiştim. "Hayatını karartmam sadece bir tekmeme bakar." Diyerek erkekliğini işaret ettim. "Bu yüzden bana emir verip durma." Diye tısladığımda alt dudağını sırıttıktan sonra dişlerinin arasına almıştı. Üzerime doğru bir adım attığında sırtımı dikleştirip gözlerimi devirdim.

"Peki..." diye mırıldanırken bir adım daha atıp aramızdaki mesafeyi daha çok kısaltmıştı. "Sen biliyor musun?" Dedikten sonra bir eliyle üzerimdeki gömleğinin yakasından çektiğinde artık mesafe diye bir şey kalmamıştı. Yutkunarak ellerim belimden inerken Karan, gözleriyle dudaklarımı yemeyi bırakıp gözlerime ulaşmıştı. "Tekmelemek istediğin şey ikimizin işine çok yarayacak." Diye fısıldadığında dudaklarımı birbirine bastırdım. Sessiz kalmam onu daha fazla cesaretlendirmiş olacak ki yakamda olan eli belimi sarmalamıştı. Ardından boştaki eli gömleğin en baştaki düğmesine gittiğinde biraz daha yapıştı bedenime. Burnunun ucu alnıma dokunurken uzun parmakları gömleğin birkaç düğmesini açmıştı. Sargının beyazlığı gün yüzüne çıkarken göğüs dekoltemin çıkmasıda kaçınılmaz olmuştu. Görüş açımı oraya giren parmakları kestiğinde gözlerimi tekrar gözlerine diktim. "Sen, benimle dolup taşarken parmaklarım aynen böyle..." diyerek göğüslerime doğru gezinmeye başladı. Onun büyüsüne kapılarak bir elimi omuzuna koyduğumda parmaklarının ulaştığı yer daha da beni kışkırtacak noktalara gelmişti. Gömleğin altında göğüs ucuma dokunurken dudaklarım aralanmıştı. "...vücudunda gezinecek." Kasıklarımda dolaşmaya başlayan sızıyla omuzunu daha sıkı tutarken bir an da iki elini benden çektiğinde bedenim Karan'ın yatağına oturur vaziyette düşmüştü.

ALTIN VURUŞWhere stories live. Discover now