Bölüm 17

33.2K 1.8K 194
                                    

Dakikalardır yolda olan gözlerimi Karan'a çevirerek yan profiline bakış attım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dakikalardır yolda olan gözlerimi Karan'a çevirerek yan profiline bakış attım.

"Her şeye burnunu sokar mısın?"  Dudakları kıvrıldığında bakışları bana dönmüştü.

"Her şeye." Diye karşılık verdiğinde iç çekerek önüme döndüm. "Hem ben siz kadınlarıda anlamıyorum. Gideceğiniz yere bırakmazsak hemen kötülüyorsunuz bizleri. Bırakayım diyorum, yüze bak." Dediğinde kollarımı göğüsümün üstünde doladım. Telefonumun sesi arabada yükseldiğinde gözlerimi çekerek ekranı göz hizama soktum. Alp'in ismi tekrar karşıma çıktığında sesli bir nefes vermiştim. Dilimi dişlerimin üstünde gezdirirken aramayı reddettim. Ardından çantama tıkıştırıp önüme baktım.

"Kimdi?" Diye sorduğunda kafamı cama yaslamıştım.

"Tuvalette sevişmek üzerine olduğum adam." Dediğimde arabadakini hızını azaltmıştı.

"Kaşla göz arasında numaralaştınız mı diye soracağımda..." Dedikten sonra histerik bir kahkaha attı. "Az kalsın..." diyerek sesli bir nefes vermişti. Dudaklarım kıvrılmaya başladığında tamamen bakışlarımı ona çevirdim.

"O adamla eve gitseydik daha çok kızardın herhalde." Dediğimde yüzünün değişen şekli keyiflenmeme sebep olmuştu.

"Seni arkaya atıp düzmem için mi uğraşıyorsun?" Diye söylendiğinde gözlerim kısılmıştı.

"Sen git Eyşan'a düz." Diyerek terslediğimde dudaklarını birbirine bastırarak kafasını salladı.

"Ne Eyşan'mış be. Benden daha çok söylüyorsun onun ismini. Farkında mısın?" Diye sorduğunda dudaklarımı büktüm.

"Onunla sevişirken benden az söylediğini sanmıyorum." Diye mırıldandıktan sonra merakla koltukta kıpırdandım. "Ama şunu merak ediyorum. Asıl her şeyin başı olan, o Koca dediğiniz adamın kızıyla adamın evinde, odanda sevişmekte biraz adice değil mi?" Diye sorduğumda gözünü yoldan ayırarak bana bakış atmıştı.

"Ben bilmeden bizi odada falan mı bastın? Eyşan'ı gördüğünden beri seviştiğimizi ima ediyorsun." Dediğinde kıkırdamıştım.

"Ah Karan! Sen git o Candaş'ı falan kandır. Kız bir karış gecelikle senin odana girmişti." Derken gözlerimi devirdim. "Üstelik çamaşır bile giymemişti." Dediğimde sesli bir nefes vermişti. "Tamam sevebilirsin, sevgilide olabilirsiniz. Ama kıza bir gram değer vermiyorsun." Dedim hâlâ merakla. Konuşmaya tekrar devam edecekken asıl gitmemiz gereken yoldan gitmediğimizde koltukta doğrulmuştum. "Sağdan gidecektin." Diye uyardığımda yavaşça kafasını salladı.

"Arkadaşını aramak zorunda kalacaksın. Seni Koca'yla tanıştıracağım." Dediğinde gözlerimi kırpıştırmıştım.

"Ben sizin Koca'nızla falan tanışmak istemiyorum. Ya ben başka yere gideceğim. Sen neden bana emrivaki yapıyorsun ki?" Diye söylenmeme aldırmadan o eve doğru sürmüştü. Sesli bir nefes vererek homurdanırken telefonumdan Ahsen'e mesaj gönderdim. Daha sonra keyifsizce kollarımı göğüsümün üzerine doladığımda sertçe yola bakıyordum.

ALTIN VURUŞWhere stories live. Discover now