Karakadı Köyü 3

1.3K 39 38
                                    

    
Alperen ben ve mustafa amca yaklaşık 2 adım uzaklıktaydık birbirimizden. Korkudan olsa gerek, ayrılamıyorduk.

M:Yolumuz çok uzak değil yaklaşık 2 saat sonra varmış oluruz ama siz bana hala niye oraya gittiğinizi anlatmadınız?

Ona buraya geziye geldiğimizi ve olanları tek tek anlattım. Bu sırada yolun yarım saati geçmişti bile. Sonra 1 saatlik sessizlik oldu. Kimse konuşmak istemiyordu. Şahsen benim konuşmaya halim kalmamıştı. Bir süre sonra açıklık bir alana vardık. Geldik dedi. Ama ne kamptan eser vardı ne başka birşeyden.

B:Ama burada kimse yok?
M:işte şu ilerideki ev benim evimdi.

Eliyle ilhan abinin ve kazım hocanın ilk geldiğimizde biriyle konuştuğu evi gösterdi. Kafam iyice karıştı.

     Beraber evine gittik. Kapının yarısı kırıktı zaten. Ittirerek açtı. içerisi yıkık döküktü. Bana büyü yaptığı odayı göstereceğini söyledi. Odaya girdik, girer girmez yine aynı şey oldu. Vücudum hissizleşti, gözlerim karardı,yer yükseliyor gibi oldu ama ben alçalıyordum.

     Bu sefer ben yükselmiştim galiba. Odayı tepeden izliyordum. Içeride Mustafa abiye benzeyen biri vardı ama daha gençti,40 yaşlarındaydı. Yanında kavuk gibi birşey giymiş birisi duruyordu. 3 mumun ucunda oturuyorlardı. Hoca içinden birşey okuyor gibi görünüyordu. Sonra sesini yükseltti, mumlar söndü. Okumayı kesti. Olmadı birdaha deneyeceğiz dedi. Tekrar mumları yaktı birşeyler okudu. Bu sefer mustafa abiye benzeyen kişinin elini kesti kanını mumlarin dibine akıttı. Mumların alevi birden kan kırmızısina döndü. Sonra birisiyle konuşmaya başladılar. Rituel yaptıkları belliydi, filmlerdekine benziyordu. Dikkatimi kapının dibinde dikilen birşey çekti. Siyah çarşaflıydı, kafasını aşağı eğdiği için yüzü gözükmüyordu. Sonra hoca konuşmayı bıraktı, mumları söndürmeye başlamıştı ki o şey kalkıp hocayı bıçakladı. Mustafa abiye benzeyen kişi ayağa kalktı koşarak odadan çıktı..

    
Gözlerimi açtığımda o gördüğüm odada uyandım. Alperen ve mustafa amca yanımda oturmuş birşey konuşuyorlardı. Uyandığımı görünce durdular.

M:Gördünmü herşeyi?
B:Senmiydin o adam?
M:Evet, işte herşey böyle başladı. Böyle başımıza sardi o salak adam bunları. Tabi benimde suçum var.

Sonra odadan çıktık ama her yer karanlıktı, arkamı döndüğümde,bir evde yoktu. Birden kendimi alperenle beraber uçurumun kenarında gördüm. Ben daha ne olduğunu anlayamadan alperen uçurumdan aşağı atladı. O anki şaşkınlıkla yaklaşık 30 saniye yerimde dondum kaldım sonra uca yaklaştım ve baktığımda alperen uçurumun dibinde yatıyordu, vücudu tam seçilemiyordu bile. Sonra bir güç beni ittirdi, hızlıca düşmeye başladım.Ben düştükçe herşey kararıyordu...

     Yüzümde kolonya hissettim. Gözlerimin dibini yakıyordu. Ağzımada girmişti biraz. Gözlerimin yana yana zar zor açtım. Bütün geziye gelenler, kazım hoca ve ilhan abiyi gördüm. Kamp alanının ortasındaydık. Herkes etrafımda dikiliyordu. Endişeli görüyordum 1 kişi hariç. Alperen yoktu.

    
Daha ben kendime gelemeden otobüse bindirildim. Hızlı sürüyordu ilhan abi.

Gözümü hastanede açtım. Başımda Kazım hoca ve bir arkadaşım vardı.

K:Kendini daha iyi hissediyormusun
B:Evet hocamda ne oldu?
K:Sabaha karşı senin çığlıklarınla uyandık hepimiz. Sesin geldiği yöne gidip baktığımızda seni ve alpereni gördük.Bir tepenin aşağısındaydınız, etrafındaki patikadan dolaşıp yanınıza geldik. Malesef...
B:Alperen?
K:Boynu kırılmış. Allah rahmet eylesin.

Yatağıma geri uzandım ve olanları düşündüm. Dediğim gibi ağlamayı sevmeyen bir insanım.

3 gün sonra taburcu oldum. Sadece kolum kırılmıştı.Eve döndük. Tabi 3 gün boyunca geziye gelenler bizi beklememişti, dönmüşlerdi. Biz şehirlerarası otobüsle geri döndük.

Dağın isminin niye gidengelmez olduğunu daha iyi anladım. Birdahada gitmeyi düşünmüyorum gelemeyecek insan ben olabilirim birdahaki sefere...

Okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin