Kuyu Büyüsü

1.9K 39 3
                                    

     Bu olayın yaşanma tarihi 2011.Arkadışımın kuzeni şahit olmuş bu olaylara, arkadaşımda bana anlattı. Hikayeyi daha iyi anlayabilmeniz için birinci ağızdan yazacağım.

2 Yılda bir yazları Antalya'nın *** köyüne giderdik. Orada dedemden kalma 2 katlı bir evimiz vardı. Köyümüzünde kuyuları meşhurdur. Farklı farklı isimleri vardır,7/24 buz gibi su akar kuyularımızdan. Büyük bir köy olduğu için fazla sayıda mahalle vardır.Her mahallede 1 kuyu var. Bizim mahallemizdekinin adı kız kuyusu. Neden kız kuyusu olduğunu hep merak etmişimdir ama ne zaman sorsam hep geçiştirirlerdi. Arkadaşlarımla muhabbet ederken birisi bu kuyunun hikayesini bildiğini söyledi. Sormaya çekindim bir an ama sordum.
-Neymiş?

B:ben k:arkadaşım

K:Kanka zamanında kuyuda bir kız ölmüş, ondan adını böyle yapmışlar.

B:Kuyuya falan mı düşmüş?

K:Hayır kanka cinler yapmış.

B:Öyle şey mi olur lan işi gücü yok cinin gelip kızı kuyuyamı atacak ?
K:Banada öyle anlatti annem kanka bunu biliyorum.

Ben inanmadım tabiki biraz oyalandıktan sonra eve gidip anneme sordum oda birşey bilmediğini söyledi. Köyümüzde Arif hoca diye anılan bir adam var.Üfürükçü vs. değil ama dini bütün biri bu yüzden hoca diyorlar birde hacca gidip gelmiş o yüzden.Ona soracaktım bu konuyu. Anneme Arif hocalara gidelim dedim. Hayırdır falan kemküm etti ama sonunda gitmek için evden çıktık.
     Evden çıktık hocanın evine doğru yürümeye başladık. Hocanın evi cokta büyük değildi tek katlıydı ama içi iyi döşenmişti. Kapıyı çaldık, hocanın karısı açtı. Hoşgeldiniz dedi.Çok iyi bir kadındı, güler yüzlüydü. içeri buyur etti bizi, girdik oturduk.Çay demleyip geldi, hoca biraz soğukkanlı bir insandı ama birine ısındımı tam ısınırdı. Benimle sadece 1-2 kere konuşmuştu önceden.Ben daha hal hatır sormadan hocam size birşey soracağım dedim. Annem ters ters baktı ama iplemedim. Tabi evladım buyur dedi ama ben soruyu soramadan çaylar geldi.Çayımızı içmeye başladık.
     Çayımızı bitirdikten sonra hocaya kız kuyusunun hikayesini sordum.B:ben H:hoca

H:Niye soruyorsun evladım
B:Kimse söylemiyor hocam çok merak ettim
H:Peki o zaman anlatmaya başlayayım madem bu kadar hevesli evladımız dedi ve anneme baktı sonra anlatmaya başladı.

Bundan 3 yıl önce burada *** ailesi yaşiyordu. Hiçbir sorunları yoktu kimseyle. Ama birgün kızlarının sabah uyandığında kıyafetlerinin ıslak olduğunu farketmişler. Sonra her gece aynı şekilde kızlarının evden çıkarak gözden kaybolduğunu, sabaha doğru ise eve geldiğini fakat her tarafının ıslak olduğunu farketmişler. Gelip bana danıştılar, birşey anlayamadım ama*** yapıp bir cinin kızla munasebetimi var anlamaya çalıştım. Evin etrafına o gece *** suyu döktüm ve mühürledim. Ama yine de kız o gece yine çıkıp gitti. Ailesi takip etmeye korkuyorlardı ama peşinden ben gittim. Bir süre sonra başım dolanmaya başladı ve uyandığımda evdeydim. Benim ile bile uğraşabilen bu varlıklar kıza ne yapabilirlerdi? dedi ve sustu.
     Bende devamında ne olduğunu merak ettiğimi söyledim ama hocanın biraz çekindiğini farkettim.Çayını sesli bir şekilde yudumladıktan sonra anlatmaya başladı.

Sonra kızı evime çağırdım annesi babası ve kız geldiler. *** ayinini yapacağımı fakat öncesinde birşeyler sormam gerektiğini söyledim. Düsmanınız varmı diye sorduğumda yok dediler, kimseyle küslükleri, kavgaları veya meseleleri yokmuş. Ayini başlattım odaya *** çizdiğim mumları yaktım. Ortayada 1 büyük mum koydum. Kızla ben büyük mumun önüne oturduk. Besmele çekerek okumaya başladım o rituelin duasını. En son *** diye bağırdım ve ortadaki mum da yandı. Hoca bunları anlatırken çok stresli gözüküyordu, hocam isterseniz anlatmayın dedim. Yok oğlum devam edeyim iyiyim ben dedi.  Devam etti.

Ortadaki mum yandıktan sonra rituel başlamış demekti ve uygun duaları okuduktan sonra sordum.

-Kimsin sen!
-Kızdan uzak dur şerli
Birkaç defa yineledim sorumu hep aynı cevabı verdi. Başka sorular sordum yine aynı cevabı verdi. Başka çarem yoktu. Kızın avuç içini kücük bir çakıyla kestim ve birkaç damla kanı ortadaki muma damlattım. Kız çığlık attı ama çığlık atan o değil onunla uğraşan o varlıktı. Bana *** dedi bunun anlamı sende hesap vereceksin.Bir an korktum fakat ritueli orada bırakırsam neler olacağını biliyordum. Devam ettim ve sorularımı sordum hepsine cevap verdi, başka çaresi kalmamıştı.
     Ee hocam seans bittikten sonra ne oldu?

Ailesinin yanına gittim ve kızlarına büyü yapıldığını ama büyüyü destekleyen materyalin evde olmadığını söyledim. Nereden anladın diye sorma evladım, anladım işte. Yakında başka nereye saklanmış olabileceğini sordum ve her yere bakmalarını söyledim. Teşekkür edip oradan ayrıldılar.
Bugünlük bu kadar yeter evladım dedi. Hocaya baktığımda kan ter içinde kalmıştı. Teşekkür edip eve geçtik. Geceye kadar yatağımda hocanın anlattıklarını düşündüm.
     Gece bir rüya gördüm rüyamda bizim kuyuyu gördüm. Kuyu beni kendine çekiyordu. Bende istemsiz bir şekilde yürüyordum. Sabah oldu uyandım ve bir rahatsızlık hissettim kaşınıyordum. Üzerimdeki pikeyi açtım ve yerimden sıçradım. Üstüm başım ıpıslaktı. Hemen kalktım ve annemin yanına gittim. Annem beni öyle görünce şaşırdı,ne olduğunu çözememişti. Gece gördüğüm rüyayı anlattım. Kadın bayıldı, Allahtan koltukta oturuyordu ayakta falan değildi. Kalkınca durumu babama anlattı ve Arif hocaya gittik. Anneme anlattıklarımın aynısını anlattım hocaya.Şaşırdı ve karısına tam 11 adet küçük ve 1 adet büyük mum getirmesini söyledi.
     Banada o kıza yaptığı ritueli yapacaktı anlamıştım. Yine mumlarla *** şeklini çizdi. Büyük mumun önüne oturduk. Başladı yine duaları okumaya ve en son *** diye bağırdığında ortadaki mum yanmadı. Bir gariplik vardı hocaya sordum. O suyu sen dökmüşsündür üstüne ilgi çekmeyemi çalışıyorsun evladım dedi. Çok sinirlenmiştim. Bana düpedüz yalancı diyordu. Sağolun diyerek oradan anneme ve babama hadi diyerek çıktım. Arkamdan gelmediler, babam sen git biz hocayla konuşup geliyoruz dedi. Eve gittim, küçük bir televizyonumuz vardı köydeki evde,o zamanlar bu kadar yaygın değildi plazmalar. Izlemeye başladım 5 dakika sonra kapı çaldı. Babam gelmişti sadece. Annem nerde diye sorduğumda hocanın evinde kaldı çay içiyor dedi,sen niye içmedin diye sorunca geçiştirdim. Odaya oturdu ve televizyonun kumandasını verde değiştireyim şunu dedi.
     Ama bizim evdeki televizyonun kumandası yoktu. Kanal değiştireceğimiz zaman gidip televizyonun düğmelerinden yapardık çünkü kumandamız 2 yıl önce bozulmuştu ve nasıl olsa kullanmiyoruz diye almamıştık. Babam bunu der demez benim yüz ifadem değişti ve içimi bir korku kapladı. içimden besmele çektim ve tam o anda babam bana dönüp küfürler savurmaya başladı. Vücudumu kıpırdatamıyordum korkudanmı yoksa o yaratığın bir işimiydi çözemedim zaten o anda bunu düşünecek halim yoktu. Kapının çalmasıyla uyandım ve televizyonun önünde koltukta sızmış olduğumu farkettim. Sadece bir rüyaymış dedim kafama takmadım ve gidip kapıyı açtım. Gelen babamdı. Annem nerde diye sordum o hocanın karısıyla çay içiyor dedi ve gelip televizyonun başına oturdu. Rüyamdaki şeyler bir bir oluyordu. Babamın oturduğunun yanındaki koltuğa oturdum ve içimden besmele çektim.

Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin