Gömü ve Cin Musallati 4

1.3K 39 4
                                    

     uyandığımda saate baktım öglen olmuştu gece yaşadıklarım aklıma geldi acaba kabus mu görmüştüm yüzüğü çıkardım çembere bıraktım dışarıya çıktım direk bi sigara yaktım uzun uzun düşükten sonra kabus olduğuna karar verdim. Birşeyler hazırlayıp yedim sigara üstüne sigara yakıp geceyi düşünüyordum. Akşam olmasını istemiyordum. Cebimden telefonu çıkardım açmayı düşündüm fakat ritüele başladıktan sonra kimse ile konuşmamalıydım bir tür sessizlik yemini gibi birşey kimse ile konuşmamam lazımdı o yüzden gözden uzak bu mekana getirilmiştim cebime tekrar soktum telefonu. akşam ezanına kadar bekledim ezan okunmaya 10 dk kala çembere girip mumları yaktım. Bunca süre yanmalarına rağmen mumlar sadece birazcık kısalmıştı yüzüğü taktım bu esnada ezan okundu ezandan sonra ritüelin 5. Gününe başladım. Daha duaya başlar başlamaz tekrar tıslama sesi kulağıma geldi dünkü dev yılandı bu sefer artık emin olmuştum ritüel işe yarıyordu ne olursa olsun çemberden çıkmamalıydım. Yılan bi köşeye serilmiş herhangi bir saldırma hareketi olmadan saatlerce dikkatle bana baktı bende ona bu sırada duaya devam ediyordum. Bu sefer sadece beni izledi sabah ezanı okumaya yakın birden bire tekrar kayboldu. Bende okumayı kestim
     Ezan başladı. Bittikten sonra yüzüğü çıkarıp çemberde bıraktım. Direk gidip yan odada kendimi karyolaya atıp uyudum. Gözümü açtığımda akşam ezanına 1 saat vardı tüm gün uyumuşum hemen yiyecek birşeyler hazırlayıp yedim art arda 2, 3 sigara içip çembere dönüp ritüel için hazırlandım yarın son ritüelimi yapıp eve dönmeyi dört gözle bekliyordum. Ezan okunduktan sonra duaya başladim. Bir süre yılanın ortaya çıkıp çıkmayacağını bekledim fakat olan birşey yoktu.bu sırada kapı çalmaya başladı öyle sert çalıyorduki bi an kapı kırılacak sandım. dışarıdan biri bağırıyor yardım istiyordu
     dışarıda bağırıp yardım isteyen ses babamın sesiydi. oğlum bizi kurtar anneni öldürdüler ne olur beni, içeri al diyordu. donmuş kalmıştım. ayağa kalktım baba diye bağırdım evladım dışardayım çabuk geliyorlar ne olur beni içeri al. gözlerimden yaşlar geliyordu çemberin içine çöktüm istesemde çıkamazdım. bana oyun oynuyorlar olabilirlerdi çemberden çıktığım an olacakları tahmin ediyordum. ben çökmüş ağlarken dışardan babamın çığlıkları geliyordu. bir süre sonra sesler kesildi. kafamı eğdim ezberden duayı okumaya devam ettim. bi yandanda gerçekten aileme zarar vermediklerini umuyordum eğer gerçekse bunun suçluluığunu kaldıramazdım. ben duayı okudukça odanın içinde hareketlilikler oluyordu gözlerimi kapattım hiçbirşey görmek istemiyordum. bir an tüm sesler kesildi hiçbir ses duyamıyordum gözlerimi açtım. annem ve babam karşımda duruyordu. annemin gözleri kan çukuru gibiydi boynunda morluk vardı. sanki iple asılmış gibiydi. yüzü bembeyazdı. babamın durumu daha beterdi her tarafı parçalanmıştı üstü başı kan içindeydi boğazı kesilmişti. annem boğuk bi şekilde konuşmaya başladı. yavrum değer miydi dünya malına gör bak ne haldeyiz sen bu çemberin içinde güvendeyken biz dışarıda savunmasızdık önce benim için geldiler mutfakta yemek yapıyordum gözüm karardı kendime geldiğimde odanın ortasında boynumda ilmekle can çekişiyordum baban gelmişti tek hatırladığım son nefesimi verirken babanın odanın kapısında çökmüş halde bana bakışıydı baban kendi canını kurtarmak için sana koştu ama sen kapıyı babana açmadın onu ölüme terkettin bak babana ne yaptılar değer miydi oğlum iki dünyada da elim yakanda bunu bilesin dedi. delirmiş gibiydim elim ayağım titriyor ayağa kalkmaya çalışıyor olduğum yere çöküyordum tekrar. gözlerimden resmen pınarlar akıyordu anne diyebiliyordum sadece içim yanıyordu gel oğlum dedi. gel son kez bize sarıl bizi sevdiğini bilelim oğlum son isteğimizi çevirme ne olur dedi annem. ayaklarım tutmuyordu sürünerek onların yanına gitmeye çalıştım tam çemberden çıkarken hocanın sesi kulaklarımda çınlıyordu ne olursa olsun çıkma. olduğum yere çöktüm gözlerimi kapadım duayı okumaya devam ettim annemin yalvarışları karşısında içim parçalanıyor çıkmak istiyordum fakat bir taraftanda çemberin içinden çıkmamam gerektiğini biliyordum. bir süre sonra annemin sesi kesildi gözlerimi açtım ortalıkta kimse yoktu. bitkin düşmüştüm bayılmak kendimden geçip bu geceyi atlatmak istiyordum fakat olmuyordu. arkamdan bir ses geldi biri konuşuyordu.
     anneni babanı ben öldürdüm. senin canını alacak olan da benim dedi.
tam arkamı dönecekken
sakın dönme bana bakmaya gücün yetmez aklını kaybedersin dedi.
bana zarar vermek istemiyor musun zaten neden dönmemi istemiyor musun dedim.
sana yapacaklarımı yaparken tamamen bilincinin açık olmasını istiyorum tüm acıyı iliklerine kadar yaşamanı her bir zerrende acıyı hissetmeni istiyorum kolay ölüm yok sana dedi.
bayıldım.
uyandığımda saate baktım sabah olmuştu
direk telefonumu çıkardım. babamın numarasını çevirdim telefon uzunca süre çaldıktan sonra açıldı.
konuşan kişi annemdi bağırarak konuşuyordu nerdesin sen kaç gündür sana ulaşmaya çalışıyorduk baban kaç gündür uyuyamadı sana ulaşmaya çalışırken zar zor uyuttum bu sabah dedi.
annemle konuşamazdım yoksa herşey boşa giderdi.
telefonu kapattım . anneme mesaj attım telefon çekmiyor anne sesin gelmiyor kusura bakmayın yazdım.
üzerimden dünyaları kaldırmışlar gibi hissediyordum.
yere uzandım telefonu kapadım dün gece olanlar nerdeyse delirecektim çok şükür iyiydiler.
son günümdü burda bırakamazdım yüzüğü çıkardım açıkmış bitkin düşmüştüm birşeyler yedim. tüm gün namaz kıldım aileme birşey olup olmayacağını söylememişti hoca. onları unutmuştum.
bu noktadan sonra geri dönemezdim zaten birşey yapack olsalar yaparlardı.
bu cini hüddamım yapmak zorundayım yoksa bu yaptıklarımdan dolayı dün gece olanlar gerçek olur bu işi yarım bırakamam dedim son gece için tüm gücümü toparlamalıydım. zaman ilerliyor akşam namazına çok az kalmıştı son bir sigara içip ritüel için odaya girdim mumları yaktım yüzüğü taktım. ezan okundu .
ezandan sonra duaya başladım. artık son gece 1 gece daha dayan diyordum kendime içimden. bir yandanda duayı okumaya devam ediyordum neler olacağını merak edioyordum.
     zaman geçiyor hiçbir şey olmuyordu.
gece 1'e doğru odada hareketlenmeler oldu gözümü yumdum neler göreceğimi tahmin edemiyordum hiçbirşey görmek istemiyordum ne dev bir yılanı ne ölmüş anne babamı sıkıca yumdum gözlerimi. arkamdan biri konuşuyordu.
sesler sanki kafamın içinde geçiyordu ama nedense biri arkamda gibi hissediyordum.
arkanı dönüp bana bakma dedi
ses çıkarmadım
bir süre sonra konuşmaya devam etti.
demek kararlısın bitireceksin bu işi dedi.
dün yalan söyledin dedim.
yalan değil yakın bi gelecekte olacak olanları sana gösterdim dedi.
bu ritüel bittiğinde benim hizmetkarım olacaksın bana hiçbirşey yapamazsın sevdiklerime de dedim.
     beni kimse hizmetkarı yapamaz nasıl bi belayı başına aldığını bilmiyorsun dedi
kimsin sen dedim.
ben azazil gökten kırk melekle inip bizi yok etmeye çalıştığında kanlı canlı hayatta kalanlardanım.
ben babilin sümerin mısırın tanrılarındanım
binlerce yıl insanlar beni tanrıları olarak görüp bana taptılar şimdi sen beni hizmetkarın yapacaksın öylemi dedi.
odanın her tarafından insanın kanını durduran kahkahalar geliyordu acıdan kulaklarımdan kan geldiğini hissediyordum.
ritüelini bitirmene izin veriyorum bakalım kim kimin oyuncağı olacak dedi.
tüm sesler kesildi korkudan titriyordum bir süre sonra gözlerimi açtım mumların ışığında etrafa baktım hiçbirşey yoktu. duayı okumaya devam ettim. bir anda ezan sesi kulaklarıma geldi sabah ezanı okuyordu. ezan sesi gelmesi ile çevremdeki mumlar bi anda anda kendiliğinden söndü üstünde durmadım. başarmıştım. kalktım yüzüğü çıkardım. çembere bıraktım yan odaya geçtim sanki tüm canım kanım çekilmişti. çok bitkin hissediyordum kendimi kanepeye attım kafam yastığa değer değmez uyumuşum.

Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin