Amcamin Gunlugu 8

1.1K 30 0
                                    

     Aradan aylar geçti nerden baksanız başlayalı 3 yıl olmuştu 3 senedir sürekli bu şeylerle uğraşıyorum. Artık bir evde cin oluşmasına alışmıştım zaten evdeki cinler zararsızdı yani bize karşı en azından :/

Neyse koyunları güderken metin diye bir ses duymamla arkama bakmam bir oldu. Arkamda frensis duruyordu ama çok kızgındı bu iş burda bitmedi bu savaş daha yeni başladı dedi arkamda el hissetmem ile sıçramam bir oldu. Arkamda girişte beni karşılayan cin duruyordu tekrar frensise baktım çoktan girmişti.

Önüme döndüm cin ben burdayım dedi. Rahatladım diyemem kafayı yiyordum hani ölmüştü bu şeyler daha kalabalık ve güçlü bir şekilde gelirse bu dört cinin bizi koruyup koruyamayacağını sordum o cine. Ben sizi ve hocayı koruyacam kız kardeşlerimde koruyacak gerekirse ölürüz ama yinede koruruz korkma dedi ve yürümeye başladı biraz geçince oda gözden kayboldu.
     Koyunları geri götürüp kilitledikten sonra hocanın yanına gittim bana baktı gel otur bakalım tekrar konuşucaz onlarla dedi.

Yine aynada konuşmaya başladılar arapça konuşmuyorlar başka bir dilde konuşuyorlar. Farsça da olabilr ama arapçaya benzer bir dil olması lazım yani Farsça konuşmuyorlardı. Ama yinede kafamdaki soru işaretleri yüzünden bunları pek merak etmedim.

Hoca bana dönüp frensis hariç hepsi ölmüş dedi ama frensis sürekli kaçıyormuş. O ne zaman ölecek dedim. Ne zaman bulurlarsa.
Hocam ne diyonuz ya bunlar hani güçlüydü herşeyi yapabilirdi.
Ademoğlu haddini aşma bizleri küçümseme sakın!!
Kulağımın içinde yankılandı sesi bütün hücrelerime kadar korktum. Bu şeyi sinirlendirip başıma almak istemiyordum. Zaten yeterince korkuyordum bu şey onlardan daha güçlüydü daha doğrusu bunlar. Bir tek cin değildi. Bunlar daha fazla şeyler yapabilirdi.

Yoruldum artık bu işten en kısa zamanda bitsin istiyorum dedim hocaya.

Merak etme oğul herşey yoluna girecek girmezse burda güvendesin yaşar gideriz dedi napalım varsa kaderde dedi.

Onun içinde bile şüphe vardı.
     Artık evden çıkmıyordum frensis bir şey yapabilirdi. Ama bişey yoktu ortada daha ne zaman bulaştığımı bilmediğim bu işte hayatımı yavaş yavaş harcıyorum gibi geliyordu.

Aradan zaman geçiyordu akıp gidiyordu farkına bile varmıyordum ama frensis yaşadığı sürece bu iş sürecekti. Daha ne kadar sürecekti cinlere inanamazdım bile eskiden ama gelip beni buldular bu anlamsız işler senaryolar. Kafamı kurcalıyor herşey sağlam bir zemine oturmazsa bu iş çözülmeyecekti tamam artık başlayacaktım bu işe sadece ben Fransız bakıyordum yaşadığım şeyler sürece düşünmeden kaçıp kim olduğunu bilmediğim adamlara sığındım sürekli.

Şimdi ilk başta evdeydim o şeyleri gördüm ya ondan önce doğum gününde noldu yada ondan önce beni farketmelerini nasıl sağladım? Düşün metin düşün çözüm bulacaksın hadi be oğlum düşün. Oh şimdide kendi kendime konuşuyordum. Buldum o gece tabi ya o gece herşey o zaman başladı. Bundan yani olaylar başlamadan doğum günümden bir ay önce bir falcıya gitmiştik. Kahin kadın yada büyücü kadın ikiside denebilirdi evde olmayan pislik yoktu. Nasıl unuturum diyip kendime kızacak zamanım yoktu. Kadına kafamız güzel gitmiştik sürekli dalga geçmiştik arkada oturan kadın oydu başlatan oydu asıl cin ama frensis ile alakası neydi. Tabi ya büyücü kadın köleydi. Bizler ise çarşaflı olanla sürekli abuk subuk cinsel şeyler konuşmuştuk ben nasıl unuturum bunu kafama sokayım Allâh kahretsin.

Frensis oydu frensis o cindi birinin bedenine girip bulmuştu beni.

Hocaya gidip anlattım olayları hoca şaşırıp frensis kim oğlum dedi. Sen baştan anlat sen ne olarak gördün o cini dedi. Ben daha çok şaşırdım e daha dün frensisi bulmak lazım diyen adam bugün bana frensisi soruyordu
     Bi bokluk vardı bana oynanan oyunlar ortaya çıkıyordu. Sorgulamam lazım sadece. Olanları anlattım fresnsisin bir cin olduğunu ve kapalı çarşaflı şekilde gözüktüğünü söyledi tanımaman için oynamış bütün oyunu anladım hocam dedim oturdum biraz daha fazla konuşmadım hoca biraz sıkılmıştı anlattıklarımdan oda bir haltlar karıştırıyordu.

Yatmadan önce düşünmeye başladım peki o bir içinde başka ne olmuştu ben oyunlar yüzünden herşeyi ya unutuyorum yada farklı görüyordum. Cinler bize göre soğukkanlıdır ve güçlüdür demiştim haklıyım açık etmezler zayıf noktalarını ama insanı mahveden en büyük üç şey onlarda fazlasıyla vardı. Kibir, ego ve insana karşı duydukları nefret.

Düşünmeye başladım bir anda olanları ordan çıktım ve evde uyandım ertesi gün? Ee gerisi yoktu. Cidden hatırlamıyordum bu şeyler bana çok fazla oyun oynuyordu hepsi tanıştığım yardım eden etmeyen hepsi cindi ama neden 3 yıl benimle uğraştılar bunda bir gariplik vardı. Buda bir teoriydi ama etrafımda insandan çok cin vardı insan diyip güvendiğim kişi ise cinler hakkında her haltı biliyordu hoca o gün orda 650 yıl köle olarak yaşayan insandan bahsetti. Tabi ya o bile cindi başka açıklaması yoktu. Doğru şeyler söylüyorlardı ama bilgisiszliğimi kullanıyorlardı.

Madem öyle onların bildiği şekilde oynamak lazımdı. Egoları tavan yapmış bu şeyleri birbirine düşürmek kolaydı hepsi birbirinden kendini üstün tutuyordu. ilerde anlayacaksınız.

Peki madem şimdi o bir ayı hatırlamalıyım ama nasıl dur bi dakika ayda bir içtiğim o otlar benim bünyemi kötü etkiliyordu farketmiştim ama o ilk baştaki şey çıkıyor dışarı sanmıştım. Olaylar karmakarışıktı ama birleştirdiğinde çok basitti.

Bu nasıl bir şeydi bir insan için bir sürü cin sürekli oyun oynuyordu ama bu kadar beklemelerinin nedeni olmalıydı üç yılda beni binlerce kez öldürme fırsatları oldu hele hocanın onlardan oluğunu şuan anladığımı sayarsak. O ilk başta gördüğüm cin frensisti iyide benle bu kadar niye oynuyorlardı. Peki hoca köle mi cin miydi?
     Cin olsa anlardım çünkü cinler geceleri gözleri simsiyah ve içine bakmak istediğin bir etki yaratıyordu. E iyide hocada böyle bir şey yoktu o zaman bu köleydi ama ondan bir şekilde yardım alıp durdurmayı denemeliydim belkide ama her dakika izlemiyordu benim gibi,ne benim gibi mi? Doğru ya aynı evde benim düşüncelerimi duyan şeylere karşı plan yapıyordum içerde gülmemek için uğraşmışlar mıdır diye düşündüm. Ama ne bir gelen ne bir giden oldu. Yattım erkenden yapacaklarım ve bildiklerim belliydi falcı, ev sahibi ve hoca, imam köleydi,geriye kalanlar ise cindi. O bir ayı hatırlamamam ve yarın onların anlayıp anlamadıklarını bilmek istiyordum.
     Yattım uyudum rahat bir şekilde kalktım korkmuyordum zamana ihtiyaçları vardı ve benim bu lehime bir şeydi. Hocanın yanına gidip hocam frensis düşüncelerimi okuyabiliyordu benim onlarda bizimkileri okuyabiliyor mu dedim. Ordan frensis dediğim cin atladı direk cinler korku ve endişe zamanında hareketlerin ve yaydığın enerji sayesinde senin düşüncelerini hissedip yorumlar okuyamaz dedi.
     Teşekkür ederim dedim. Bana bakmadı ama bir tuhaf olmuştu hoca tavırlarımı rahat görüyordu şaşırmıştı çünkü kaldığım 1 yıl boyunca sürekli hayattan bezmiş bir halim vardı.
    
Anlamıyorlardı tamamdır dedim. Şimdi geriye kalan tek şey var o bir ay, ben o bir ayda naptım. Uzun uzun düşünmeye başladım gece o evden çıkmadan önce frensis dediğim cin bana bakıp dediklerini ödeyeceksin demişti bende küfretmiştim. Vay amınakoyayım tabi ya çıktık ordan sonra eve geldim yattım ertesi gün akşam gibi kalktım eve geldiğimde zaten sabah ezanı yeni okunuyordu. Akşam kalktığımda benim evime bir kaç kişi geldi tabiki ya ev arkadaşı olmak isteyen o şerefsiz köleler herşey onların tezgahı. Bir ay boyunca odalarında evin heyetini büyü ile kapladılar ilkte saçma sapan davranışları umrumda değildi bana verdikleri maddi destek umursamamı sağlamıştı. Tamam işte o gün bastım onları odada, herşey basit olmuştu oturan 6 cin, frensis ve o iki salak. Onları görmüştüm.

Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin