Musallata Ugrayan Genc Kizin Basindan Gecenler 2

1.6K 49 4
                                    

     Hocaya hocam peki bu *** ile konuşmak için ne yapmam gerek ve ne konuşmam gerek diye sordum oda bana yapıcaklarımı söyledi ve söylemem gereken şeyleri bir kağıda yazdı. bir çeşit ayin yapıcaktım fakat çok korkuyodum. ayini yaptım ve sonunda cini çağırdım. rüyalarımda gördüğüm silüet şu an karşımdaydı ve deliler gibi korkuyodum. fakat hocanin dediklerine göre muska takılı olduğu sürece bana birşey yapamazdı ona ey cin neden benim peşimdesin diye sordum ve bana al'algham (benimsin) diyip bağırdı. yine başımda felaket bir acı hissettim gözlerim kapandı tekrar açtığımda cin gitmişti ve ayin bozulmuştu. sabah ilk iş olarak hocaya gitmemiz gerektiğini, cin ile konuştuğumu ve bana birşey söyleyerek bağırdığını söyleyelim dedim oda olur kızım kahvaltıdan sonra gideriz dedi. annem hiç korkmuyor gibiydi fakat korktuğundan adım gibi emindim. kahvaltimizi ettik ve hocanın yanına gittik. hocaya dün ayini yaptığımı cin ile görüştüğümü ve bana söylediği şeyi anlattım. anlamını sordum ve anlamının 'benimsin' olduğunu söyledi.
     Hocadan cinin söylediği kelimenin anlamını öğrenince ağlamaya başlamıştım. artık kendimi tutmanın bir anlamı yoktu çünkü cin peşimi bırakmayacaktı. ümidimi kesmeye başlamıştım ki odaya birisi girdi. saçları benim saçlarımdan uzundu ve öne doğruydu. yüzünü tam göremiyordum fakat onun hocanın bahsettiği cini olduğunu herkes anlardı. biraz ürpermiştim fakat ağlamayı bırakmıştım. nedendir bilmem bana güven sağlamıştı cin. hoca bana dönüp cinim ile tanış kızım dedi. zaten ona bakmaktan gözümü alamıyodum çünkü çok garipti. daha önce hiç cin görmemiştim veya görmediğimi zannediyodum. hoca bana dönerek  bu benim cinim. ondan korkmana gerek yok çünkü o iyi huylu. tek amacı beni ve bu evi kötü huylu cinlerden korumak. geçen geldiğinizde arkanızdan sana aşık olan cin kötü huylu olduğu için cinim onu eve almadı o yüzden o dışarda kaldı dedi. sebepsizce sevinmiştim. burda bir müddet kalıcaksın ve cinini kızdırmaya çalışacağız dedi. içimden bir ses cinimi kizdirmanin hiç te iyi bir fikir olmadığını söylüyordu fakat hoca söylediği için onaylamıştım. yine bir tas dolusu su ve birkaç malzeme getirip birtakım şeyler yaptı ve elindeki tasla evi gezdi. geri geldiğinde bu ev sınırları içerisinde olduğun sürece kabus göremezsin fakat evin camlarından bakarsan onun suretini görebilirsin dedi.
camlardan korkmaya başlamıştım. uyumam gerekiyordu çünkü saat epey ilerlemişti. Hocanin cini  evin içerisinde geziniyordu ve bu nedenini anlayamadığım bir sebepten içime güven sağlıyordu.
     Yatağa yattıktan biraz sonra uyuya kalmışım. gece 2 3 gibi bazi seslere uyandım. mutfağa gidip su içicektim ki camdan dışarı baktığımda bir silüetin bana doğru bakıp anlamını anlamadığım bir takım sözcükler fısıldadı. arkamda birşey olduğunu farkedip arkamı döndüğümde hocanin cininin orda olup cama doğru arapça birşeyler söyledi ve gitgide hızlandı cama dönüp baktığımda silüetin acıyla bağırdığını ve kıvrandığını gördüm. sonra hoca yanımıza geldi ve bir cümle söyleyip cama doğru üfledi. Disardaki cin  gitmişti fakat hoca kan ter içinde kalmıştı bana uykumu tamamlamamı söyledi ve odama yolladı. kendisi ise birşeyler okumaya başladı... hocanın evdinde 1 hafta 10 gün kadar kaldım. her gün birkaç ayin yapıp bana musallat olan cini eve çağırıp kovduk. tahminimce kızdırma yöntemimiz buydu fakat neden kizdirmamiz gerektiğini ve o kızınca nolucağını hala daha anlayamamıştım. elimden sadece hocaya güvenmek ve onun dediklerini yapmak geliyordu. bu süre boyunca lise bitmiş üniversite sınavı günü geçmişti. haliyle sınava girememiş ve üniversiteyi kazanamamıştım. ama bunlar ne benim ne annemin nede babamın umrundaydı. sadece bu illetten kurtulmak istiyorduk. babam eve döneli 3 gün olmuş fakat henüz onu görememiştim. hocaya durumu anlattım. bana zaten bugün annenle konuştum seni almaya geliyolar dedi. sevinmek istemiştim ama tam aksine korkuyodum. ya cin yine kabuslarıma girerse? ya daha kötüsünü yapıp gerçekten yanıma gelirse? nabıcağım hakkında bi fikrim yoktu. ama eve de gitmek istiyordum.
     Çıkmadan önce hoca elime yeni bir muska tutuşturdu. az kalsın unutuyordum. bu muska seni her türlü cinni den uzak tutacaktır dedi. aldığım yeni muskayıda boynuma takıp arabaya bindim. o gün sıradandı. babamla vakit geçirdim sohbet muhabbet falan derken saat epey ilerlemiş. uykum geldiği için yattım gece kabus görmeme dileğiyle. dileğim kabul olmamıştı. yine aynı kabus fakat bu sefer cinnin yüzü belli oluyodu. uzun ve yağlı saçları, kirli ve karanlık yüzü ve sipsiyah gözleri vardı bana yine ayni kelimeyi söylüyordu "al'algham". yine başımda bir ağrı ve yine çığlıklarla bir uyanış... bu sefer babam gelmişti yanıma. bana bir hikaye anlatmak istediğini söyledi bende kabul ettim. operasyondayken emrindeki bir askerin her gece çığlıklarla uyandığını ve gece nöbetlerine donup kaldığıyla alakalı bir hikayeydi. aslında bu hikaye değil gerçek bir olaydı. olayın sonucunda asker cesaretini toplayıp ona musallat olan cinle yüzleşip onu yeniyordu. bu hikayeden çıkarmam gereken sonuç güçlü olup bana musallat olan cin ile yüzleşmem di. annem hocayı arayıp durumu anlattı ve hocada yüzleşmemin tehlikeli fakat etkili olabileceğini söyledi yine aynı ayini yapacaktım fakat bu sefer ek olarak yanıma kurandan birkaç belirli ayet yazılı kağıt almıştım. türkçe okunuşlarında yazdığım kağıdı ve ayini yapmak için gerekli malzemeleri hazırlayıp geceyi bekledim.
     Gece vakti oldu ve ayini yapmam gereken saat geldi. malzemeler hazırdı zaten hemen gerekli şeyleri yapıp cini çağırdım geldiğinde bana ben daha konuşmadan al'algham dedi ve ben ona hayır diyip hocanın yazdırdığı şeyleri söylemeye başladım. ben okudukça bana bağırıyor ve sanki okumamamı söylüyor gibiydi. okumaya devam ettim ve git gide hızlı okumaya başladım. ben hızlandıkça bana yaklaştı ve sonra bir anda kayboldu. bayılmışım.
     Sabah uyandığımda muskalarım yoktu. anneme sordum muskalarım nerde diye oda hoca aradı ve ayin yapıldıysa muskaları çıkartın dedi bende yaptığını düşündüğüm için çıkardım ( diyceksiniz ayinin yapıldığını duymuyorlarmı diye o zaman dublex bi evde oturuyoduk üst katta ablam ve ben alt katta da annem babam ve kardeşim kalıyodu ve hocanın söylediklerine göre cini ablamdan başkası duyamazmış doğruluğunu araştırmadım bileniniz varsa beni de aydınlatirsiniz). anneme  hocayla yüzyüze konuşmak istiyorum dedim oda babama söyleyip kahvaltıdan sonra işin yoksa beraber gidelim demiş. güzelce bi kahvaltı edip hocaya gitmek için arabaya bindik. fakat diğer zamanlardan farklı olarak bir huzursuzluk hissetmiyordum. istemsizce sevindim ve galiba artık cin peşimde değil dedim. ama ben ne yapmıştım? ayin sırasında söylemem istenen o cümlelerin anlamları neydi? bunları bana sadece hoca açıklayabilirdi.

Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin