Sahipli Kiz 5

1.5K 38 8
                                    

     Birşey fark etmiştim gözlerim değişik bi hal almıştı sanki, artık ben ben değildim bunu hissediyordum, tuvaletten hemen çıkmıştım. babamların yanına gittim, hadi baba gidelim artık dedim, ne oldu oğlum birşeymi oldu diye sordu, hayır dedim sadece gidelim eve nekadar erken varırsak okadar iyi dedim.
Eve nihayet varmıştık, hemen odama kapandım, annem eve vardığımız gibi kuran okudu, o gün herşey normaldi aslında herşey yavaş yavaş normale dönmeye başlıyordu belkide artık kurtulmuştum bitmişti herşey..
     Aradan 1 hafta geçmişti, herşey normaldi,fakat bu kadar normal olması biraz korkutucuydu sanırım.. Herşey iyi gidiyordu güzel uykular çekiyordum, hayatım normale dönmeye başlamıştı. Geceleri değişik sesler falanda duymuyordum neyse fazlada uzatmak istemiyorum..
     1 hafta geçmişti günlerden yanlış hatırlamıyorsam çarşambaydı, gece vakti olmuştu uyurken içim rahattı çünkü artık o rüyaları görmüyordum bunun verdiği rahatlıkla yattım. Uyumaya başladım, fakat herşey yine başlıyordu.. yeni bi rüya görmüştüm, rüyamda yine köydeydim önümde uzun ve karanlık bir yol vardı yürümeye başlamıştım,
aklımdan bir ses "gel" diye sesleniyordu bana adeta, yürüdüm biraz daha yürüdükden sonra fark etmiştimki burası büşrayla ilk buluştuğumuz yer olan bağdı. Birden karşımda büşra duruyordu yine çok güzeldi dün gibi hatırlıyorum bana bakıyordu, gülüyordu sanki mutlu gibiydi
Yanına yaklaştım elini tuttum gözlerinin içine bakıyordum fakat birden büşranın yüzü düşmüştü yüzünde birden korku belirdi, yüzü şekil değiştirdi (tüylerim diken diken), bunun sebebi sensin kerim diyerek bileklerini gösterdi. Her yerde kan vardı bağın orası birden kap karanlık olmuştu çok korkuyordum büşra bana, " bunu sen yaptın bana sebebi sensin " diyerek bileklerini gösteriyordu her yerinden kanlar akıyordu dehşet verici bir andı.. Ben sana ne yaptım büşra diyordum fakat büşranın yüzü git gide değişiyordu morarmaya başlamıştı çığlık atıyordu ve birden düşüp ölüyordu, birden kalktım sabah ezanı okunuyordu yine kan ter içindeydim, tekrar değişik rüyalar başlamıştı..
     Uyandım, aslında o gün tekrar uyumazdım fakat ne olduysa tekrar dalmışım. yine rüyaya dalmıştım bu sefer kendi evimizdeydim kimse yokdu evde ne annem ne babam fakat her yer karanlıktı. Kendi odama doğru ilerledim kapıyı yavaşca araladım yatağımda kendimi uyurken gördüm
asıl ürkütücü olan şey ise tam baş ucumda duran rüyalarımdaki cindi, baş ucumda duruyor adeta her an beni izliyor nereye gitsem hep yanımda geliyordu ve bana nefretle bakıyordu artık buna hiç bir umudum kalmamıştı kurtulamayacaktım..

Tekrar uyandım artık uyumak istemiyordum, artık aklımı yitirmek üzereydim nereye baksam adeta onu görüyordum yüzü çok değişikdi yüz bile denmez anlatmam imkansız boyu orta halliydi saçlarını hatırlamıyorum zaten hatırlamakda istemiyorum.

gün içerisinde yine aynı olaylar ceyran etti her yerde görüyordum artık bir nevi alışmıştım gece olmuştu uyumak istemiyordum uyumamak için direniyordum ama sanki bir güç beni uyumaya itiyor gibiydi yine rüyalara dalmıştım..
aynı rüyayı yine görmüştüm karanlık bir yol ilerliyorum önüme büşra çıkıyor önce çok mutlu yanına gidiyorum fakat sonra yüzü değişiyor adeta çarpılmış gibi morarmaya başlıyor bileklerini gösteriyor sebebi sensin diyor ve her yerinden kanlar akarken yere düşerek ölüyordu

bu rüyayı kafama çok takmıştım acaba neden hep bu rüyayı görüyordum bi sebebi olmalıydı..
     Köyle ilişkimi tamamen kesmek istememe rağmen büşrayıda merak ediyordum gerçekden aklımı yitirmiştim galiba bundan eminim kendi kendime konuşmalar başlamıştı annem bu halimi görür hergün ağlardı.
babam zaten perişan olmuştu kös kös oturup onun beni yiyişini beklemek aptalca olurdu annem 2 günde bir evde kuran okutturuyordu babam hocaları getirip üfletiyordu.  bir gün bi hoca muska yapmıştı al oğlum bunu tak dedi Allahın izniyle yaklaşamaz yanına.
o muskayı hiç boynumdan çıkartmıyordum ama rüyalar hep devam ediyordu. fakat Allah kahretsinki aklımda hala büşra vardı acaba o ne halde diye düşünüyordum onu görmem lazımdı artık dayanamıyordum herşey köyde başladığına göre yine orada bitmeliydi.
     Babamla konuştum, köye gitmeliyiz baba dedim, ne köyü oğlum zaten tüm belalar oradan geldi başımıza dedi, gitmeliyiz baba dedim büşrayı görmem lazım istemiyorsan sen kal ben giderim dedim, baba yüreği dayanamadı oda benimle gelmeye razı oldu. Annem yine ağlıyordu zavallı kadın ne olduysa zaten aileme oldu perişan olmuşlardı. Yola sabah 8-9 gibi çıkmıştık tam hatırlamıyorum fakat akşam 4-5 gibi köye varmıştık köy girişine geldiğimizde içim ürpermişti muskamı sım sıkı sıktım elimle,
köye giriş yaptık babam amcamlara doğru giderken hayır dedim büşralara gidelim yolu tarif ettim büşraların kapının önüne gelmiştik, evleri 2 katlıydı müstakil diyebileceğimiz tipik köy eviydi, büşra odasının penceresinden bana bakıyordu yüzüne bakamıyordum korkuyordum fakat yapmak zorundaydım. Kapılarını çaldım büşranın annesi çıktı beni görür görmez tokat attı birden şaşırdım, defol burdan kızım senin yüzünden dahada kötü oldu artık kafayı yedi neredeyse, sen gittikden sonra dahada kötü oldu gül gibi kızımı mahfettin diyerek ağlamaya başladı, teyze büşrayı görmem gerek dedim direk eve daldım odasına çıktım
içeri girmekten öle korkuyordumki anlatamam kapıyı yavaşca araladım tıpkı gecen sefer gittiğimdeki gibi yine biriyle konuşuyordu fakat pencereye bakıyordu, içeri girdim, büşra diye seslendim hafifce fakat beni duymuyor gibiydi sanki başka alemlere dalmıştı.. Omzuna hafifce dokundum birden bana döndü,ben hayatımda öle bir göz görmedim,gözleri çok değişikdi kırmızıda değil beyazda değil çok farklıydı artık eski büşra değildi, büşra benim kerim dedim, fakat hiç konuşmuyordu biraz silkeledim kendine geldi, birden gülmeye başladı ve sarıldı o anı asla unutmam..
     Büşra dedim bana bak bu köyden gitmem hiç birşeyi değiştirmedi dahada beter oldum seni rüyamda görüyorum intihar ediyorsun ve ölüyorsun hergün seni düşünüyorum dayanamadım geldim, büşra birden sinirlendi dişleri çok dökülmeye başlamış sanki (çok değişikti beyler gül gibi kız ne hale gelmişti)
sinirlenerek, kendimi hergün öldürmeye çalışıyorum ama izin vermiyor ölmek istiyorum diye ağlamaya başladı, aslında artık büşra pekde umrumda değildi açık konuşayım  kendi gotümü kurtarma çabasındaydım. Büşra dedim tüm olaylar senden kaynaklanıyor bende bittim artık kafayı yedim bende intihar etmeyi düşündüm fakat yapamadım
     tüm olayların sebebi sensin bir şekilde bu olaylar senden başladı senden bitecek dedim ağır bir konuşmaydı, nasıl yani diye cevap verdi, bilmiyorum ama seni buradan hemen gotürmeliyim dedim, büşrayı aldım yanıma aşşağı kata indik annesi nereye götürüyorsun kızımı dedi, durumu anlattım zar zor ikna ettim, büşrayı aldım yanıma fakat ne yapacağımı bilmiyordum. Babam kızı nereye gotürüyorsun dedi, bizimle gelecek baba dedim ikna ettim yine bir şekilde. amcamlara gittik, ne yapıcağımızı düşündük yengem hocaya gidelim cevabını verdi fakat pek istemiyordum üfürükcüleri ne oldukları belli değildi çünkü, fakat yengem birinden bahsetti kadın bi hocaymış (adını buraya yazmıyacağım özelden isteyenler olursa belki 1-2 kişiye verebilirim)
zaten başka şansımda yoktu fakat önce şartım vardı..

Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin