Sahipli Kiz 3

1.6K 45 5
                                    

     Aklım iyice karışmıştı,dini bakımdanda pek bilgili değildim. Namazda kılmazdım, anca bayram namazlarına giderdim. Neyse o gün eve gittim yemeğimi yedim, ailemle biraz sohbet ettim ve yatmaya karar verdim ve o rüyayı gördüm...
     Bu seferki rüyam diğer 2 rüyamdan farklıydı; beynimin içinde arapca veya farsca kelimeler geçiyordu fakat hiç bir zaman hatırlamadım o rüyamdeki kelimeleri. çok korkuyordum  o durumu anlatamam, bi çıkış yolum yoktu.
Geçen rüyalarımda gördüğüm adama benzer şey yine oradaydı, fakat bu sefer bana oldukca yakındı. Ben bakmak istemesemde gözlerimin içine bakıyordu, kafamı nereye çevirsem onu görüyordum,gözleri sanki gözlerimin içinde gibiydi. Ne istiyorsun sen kimsin diye sordum, cevap vermedi ama birşey onu çok sinirlendirmiş olacakki bana çok sinirli bir şekilde bakıyordu. Birden üstüme doğru bağırarak gelmeye başladı
o anda amcamlar ve babamlar başımdaymış beni silkeliyorlardı.  "uyan oğlum kendine gel kabüs görüyorsun" diye. Kanter içinde kalkmıştım, birden uyandım ne oldu diye sordum, annem bağırdığımı ve değişik şekilde mırıldandığımı sölemişti. Fakat bir türlü uyanmıyormuşum ağlamaya başlamışım en sonunda zorla uyanmıştım. 
     Ne olduğunu sordular ne gördüğümü, fakat sadece kabus dedim ailemide endişelendirmek istemiyordum. Fakat 3 kere aynı adamı rüyamda görmekde tesadüf olamazdı, içden içe baya korkmaya başlamıştım...
     o gün ilk defa büşrayı görmek istememiştim, nedenini bilmiyorum evden çıkmakda istemedim. nihat geldi, hadi olum gel gidelim gezelim dedi, yok abi dedim bugun bana müsade evde oturacağım.

gerçektende evde oturmuştum tüm gün ve düşünüyordum, neler oluyor bana neden hep aynı rüyaları görüyorum? annem yanıma geldi oğlum dedi bi sorunun mu var, bana anlat dinlerim kaç kez kan ter içinde rüyalarından uyandın
ne oluyor sana dedi.  Fakat annemin bilmediği birşey vardı, bende kendime neler olduğunu bilmiyordum..

O gün canım gözleme çekmişti sabah kahvaltıda yapmamıştım zaten,anneme ve yengeme söledim sağolsunlar yapmışlardı.  O gün iyi bir ziyafet çekmiştik yine akşam olmuştu..
Uyumak istemiyordum, gerçekden korkuyordum tuvaletim gelmişti (bu arada sölemeyi unuttum malum köy yeri tuvaletler içerde olmaz nadirdir genellikle evin dışında bahcede vs kulube gibi yerlerde olur.)
Tuvalete gitmeye korkar olmuştum, kendi kendime dedim, ulan salak dalgamı geçiyorsun alttarafı bi rüya gördün nede korkak oldun, aslında kendi kendimi gaza getirmiştim diyebilirim.
normal olarak gittim tuvalete ne kadar erkeklik taslasamda korkuyordum açıkcası, hemen işimi görüp geri geldim ama herhangi bir olay olmamıştı bunun verdiği rahatlıkla uyumaya çalışmıştım..

Ve yine aynı adamı rüyamda görmüştüm. Fakat çok değişikli yani nasıl anlatsam o gece tuvalete çıkmıştım ya hani,kendimi orada gördüm yine tuvalete gidiyordum fakat o adam dediğim varlık beni takip ediyordu

Birden onu gördüm ve bağırmaya başladım (tüylerim hala diken diken) " ne istiyorsun benden kimsin sen ne yaptım ben sana" dedim fakat sadece bana bakıyordu, birden uyandım sabah ezanı okunuyordu..
Allahım ne oluyor dedim kendi kendime,herhalde kafayı yiyorum. Yeter artık dedim gerçekten korkuyordum, o anda olan herkez korkar düşmanımın başına gelmesin..

Artık paranoyak olmuştum takip ediliyor hissindeydim hep,ve bu beni yiyip bitiyordu. Hal ve hareketlerim değişmişti,göz altlarım çökmüştü, ailem durumun farkındaydı fakat konuşma isteklerini hep geri çeviriyordum. Belkide onlarında
başına kötü birşey gelmesi engellemek içindi..
     Evden dışarı pek çıkmak istemiyordum, sonuçda büyük bir aşk acısı çekiyordum rüyalarda cabası. Bir gün kafama koydum büşrayı ziyarete gidip  ona bu rüyalarımın onunla herhangi bir ilgisi olup olmadığını soracaktım.
Fakat pekde cesaret edemiyordum açıkcası çünkü alacağım cevapdan da biraz korkar gibiydim. Önce bakkala uğradım, ardından nihatın yanına gitmiştim, rüyalarımı onada anlattım nihat resmen buz kesilmişti.
Nihat,abi durduk yeremi görüyorsun bunları rüyandaki adam kim vs soruları sormaya başladı, aslında korkuyordum birde deli damgası yerseydim tam olurdu!
Hiç birşey bilmiyorum, büşrayı gördükden sonra rüyalar başladı,  neler olduğunu öğrenmem lazım büşranın yanına gitmem lazım dedim. nihatı zar zor ikna ederek büşraların yolunu tuttuk kapıyı çaldım annesi kapıyı açtı yine.
     Büşra biraz hasta oğlum sonra gel görmeye dedi, bende durumun aciliyetinden bahsettim oda odasına çıkmam için izin vermişti. Odasının önündeydim, resmen korkuyordum, içimdeki ürperti ona yaklaştıkca artıyordu.
Resmen sanki biri veya birileri onu koruyor yanından ayrılmıyor gibiydi. Fakat cesaretimi toplayıp yavaşca odasının kapısı araladım, büşra biriyle konuşuyor gibiydi fakat ben kimseyi görmüyordum.  Aklımı yitiriyordum herhalde..
Odasına yavaşca girdim,büşra beni görünce irkildi ,burada ne işin var bir daha seni görmek istemediğimi sölemiştim defol dedi. Salak kafam gerizakalı kafam dinlemedim sarıldım, resmen aşıktım  ne olursa olsun seviyordum onu

Sarıldım ve artık herşeyi anlatması gerektiğini söledim, önce benim rüyalarımı ona anlattım, çok gerilmişti aynen böle dediğini dün gibi hatırlıyorum "bak ben sahipsiz bi kız değilim evet seni sevdim ama beni seven birileride var"
Şok olmuştum, bugune kadar onu hiç kimseyle görmemiştim bu kim olabilirdi?
Kim diye sorduğumda, aptal hala anlamadın mı rüyalarındaki cin yanıtı duydum ve ayağa kalktım.  Birden onu öldürmek istedim, ne diyorsun sen kızım ne cini neden bahsediyorsun bi cin mi seni seviyor dedim.
Büşra ise, sana benim peşimi bırak demiştim kerim, neden bırakmıyorsun başını büyük belaya soktuğunun farkında değilsin bu köyden hemen git ve birdahada geri gelme beni unut dedi. nasıl unutabilirdim gerçek aşkımı bukadar kolay olmamalıydı..
     sevdiğim kız kendisini bırakmamı istiyordu nasıl bırakabilirdim lan,(cinlere falanda pek inanmazdım açıkcası bunuda ilk buraya yazıyorum) beni sevmiyorsan söleyebilirdin dedim bukadar uydurmana gerek yoktu diyerek odadan hızla ayrıldım
     Resmen ağlamıştım nihat ne oluyor lan dedi, sus amk yeter yürü gidiyoruz eve dedim. Nihat biraz bozuldu fakat belli etmemişti..
     Çok sinirlenmiştim eve direk girdim,kimseye birşey demedim. Kendimi odaya kapatmıştım resmen kendi kendime, ürettiği bahaneye bak oruspu beni kandırmaya çalışıyor, yok cinler onu seviyormuşda yok bilmem ney diye aklımdan geçiriyordum.
      Biraz susamıştım anneme seslendim duymamıştı beni, odadan dışarı çıktım fakat bir gariplik vardı sanki ev eski ev değildi heryer dağılmıştı kapının oraya bir baktım rüyalarımdaki adam tam karşımda duruyordu.
Ölümüne bağırdım fakat kimse duymuyordu beni ben bağırdıkca bana yaklaşıyordu heryer dahada karanlık oluyordu.  Fakat birden kayboldu arkadamdaki kapının yavaşca açıldığını duydum arkadamı döndüm, korkuyordum ama o odaya girecektim. Yavaşca girdim o gördüğüm manzarayı  anlatmaya kelimeler yetmez,resmen mezba gibiydi annem babamı resmen doğramıştı amcamda yengemi bıcaklıyordu cesetlerin yanında
rüyalarımdaki cin duruyordu..
     Resmen altıma sıçacaktım konuşamıyordum nutkum tutulmuştu,o manzara gözlerimin önünden gitmiyor, yavaşca içeri girdim gitmek istemesemde ayaklarım sanki beni zorla içeriye gotürüyordu.
Neden bana bunları yapıyorsun kimsin ne istiyorsun yeter lan yeter dedim, aklıma birşey bunu fısıldıyordu "ben sevdim sen öleceksin" ama bunu sölerken türkçe sölemiyordu fakat sanki beynim onu tercüme ediyordu çok ilginç bir durum. Büşrayı kast ettiği çok açıktı artık durumun ciddiyetinin farkındaydım, yeter lan dedim bırak yakamı artık fakat yine o ses "ben sevdim sen öleceksin", yeterki bırak peşimi dedim buralardan gideceğim birdaha asla gelmem yeterki bırak.. Ben bunları söledikce aklıma bir şey hep aynı sesi fısıldıryordu "ben sevdim sen öleceksin" "ben sevdim sen öleceksin" birden yere düştüm ve gözlerimi açtığım zaman salonda koltukda yatıyordum





Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin