Amcamın Günlüğü 7

1.2K 32 2
                                    

     Biraz tutucu bir aileydi en azından görünür de öyle. Eve gelen hoca ile hepimiz ayağa kalktık. Selamun aleykum dedi.

-Aleyküm selam hocam

+imam efendi ile konuştuk anlattı birşeyler ama senin sıkıntın büyük anlaşılan.

-Dediğiniz gibi hocam çok büyük. Anlatmaya başladım herşeyi buraya yazdığım gibi ona en ince detayına kadar anlattım.

+Fransisin adını zor söyledi ama onun geçmişte yaşamış birini taklit ettiğini sadece oyun oynadığını söyledi.

-Kime gidersem aynı lafı diyor hocam. Tamam cin olsun ne olduğu umrumda değil kurtulabilecek miyim.

+ Bu evede çevresine de yaklaşamaz o şeyler merak etme.

-Tamam hocam peki napıcaz.

+Bir şey yapmıcaz oğul kalacaksın burda artık dedi. O şeyler senin peşini bir ömür bırakmayabilir.

-Ama önemli olan o değil şuan önemli olan onların buraya girmedikçe bize büyünün kalkmasını sağlayacak şeyleri vermesi. Sürekli açık vermeye başlıcaklar.

+ Hocam tamam da bana bunları diyen üçüncü kişisiniz. Artık sıkıldım gerçekten. Ne açığı bu şeyler çok zeki her şeyle oynuyorlar hem bizi hemde zaman ve mekanı kontrol edebiliyorlar.

-Cinler zaman ve mekanı kontrol edemez sadece esnek bir zaman diliminde yaşarlar bu yüzden böyle şeyler kurmuşsun kafanda. Ama senin beyninin her yerini avuçları gibi bilirler insan beynini çok iyi bildikleri çoğu kişi tarafından bilindik bir şeydir.

Bir ay kadar orda kaldım hocanın dediği gibi yaklaşımıyorlardı dediğim gibi alışkanlık var artık o gördüğüm 4 kızda cinmiş hocanın bir türlü yaklaşamaz demesinin nedeni buymuş. Ben inek sağmaya koyun gütmeye ağır işlere yardım etmeye başladım. Zaten köy çocuğuyuz ana Yörük baba Yörük alışmak kolaydı yeniden.

Aradan tam bir yıl geçti hoca metin gel oğlum buraya dedi.
Gittim hocanın yanına bir yıldır çok huzurluydum.

-Oğlum iç şunu dedi.

+ne ki hocam bu dedim kokusu kötü birşeydi ama ot karışımına benzer bir şeydi.

-Bu o şeyin vücuttan uzaklaşmasını sağlayacak içindeki şey zannettiğimiz gibi cin değilmiş. O şey bir büyü.
     +Nasıl hocam dedim

-O şey içinde güçsüz bir cin için yer ayarlıyor daha çok bebek gibi bir şey koymak için. Yani cinlerden biri doğuştan içine yerleşmesi sağlanacaktı. Fransisin ne olduğunu anladın mı şimdi normal bir cin kadar güçlü ama insan bedeninde sürekli orda burda aramızda yaşıyor.

+Hocam tamam iyide şimdi büyüyü herşeyi onlarla olan bağımı nasıl kesecez.

- Bak şimdi oğul bunlar büyü yapmamış sana seni gözlerine kestirip oyunlarına dahil etmişler sen sadece taşıyıcı gibi bir şeysin.

+Nasıl hocam dedim e şimdi peki nasıl kurtulucaz onlardan.

-Başka bir cin ailesi ile.

+iyide onlar da musallat olursa napıcam.

-Bir şey yapmıcaksın ben yapıcam o kadar da güçlü olmıcaklar merak etme.

+iyide hocam kafama yatmadı bunların hiçbiri ya bir şey olursa bakın eski hoca da çok övünürdü iddialı konuşurdu ama cesedi yok ortalıkta.

-ağzından yel alsın oğul.

Ne zaman başlıcaz? Gece.
Gece olduğunda beni yine çağırdı hoca temiz bir örtünün üstüne üç tane bilmediğim ot çıkardı onları kızlarından birine verdi kaynat gel bunları dedi. Sonra iki tane kağıt çıkardı üstüne kan olduğunu düşündüğüm bir kaseye parmağını batırdı sonra arapça bir kaç şey yazdı.

Daha sonra üç kere ayetel kürsü okudu. Cinler normalde bu dua yüzünden gelmez ama bizim çağırdıklarımız müslüman bir aile ve böyle olaylarda herkese yardım ediyorlarmış.
     ilkte garibime gitmiş olsada umursamadım benim artık bunlara kafa yoracak kafam kalmadı sadece kurtulmak istiyorum ayini başlattı boy aynasında tuhaf bir hareketlenme oldu hocanın kendi yansıması konuşmaya başladı bu arada gözlerini ne siz sorun ne ben söyliyim ürkütücü ve anormal şekilde sürekli bakmanı sağlayan bir şey. Ve baktıklarında da kızmalarına neden oluyor göz temasından hoşlanmıyorlar.

Hoca çok uzun süre bakınca bakmamdan rahatsız olduklarını söylediler. Cinler bizlere göre daha çok egoist varlıklar insan oğlu kendini doğanın ve dünyanın efendisi gibi görsede cinler bu boyutta olsaydı neslimiz çağlar önce tükenmiş olurdu. Onlar daha güçlü herşeye göre insanlar aciz varlıklar bir cin bir insanı öldürmek için sadece uğraşmak istemesi yeterken bizim onlardan kaçmamız için binlerce dua etmemiz gerek. Özgür varlıklar hiçbirini yöneten başka bir cin yok daha çok bir bütün olarak hareket ediyorlar ama şeytana hizmet edenleri ve müslümanları, hristiyanları var.

Fransis denen şey ne ka dar çok yalan söyledi bilmiyorum ama ben bu hocayla tanıştıktan sonra daha çok şey öğrenmeye başladım. Cinler kolay kolay insan bedenine giremez yada öldüremezmiş sen uğraşmadan Allâh izin vermediği sürece sana zararı olmayan yaratıklar ve belli ritüeller yapmadığın sürece. Hiçbiri senle iletişim kuramaz ama bana bulaşanlar tarikatlardan destek alıyor yani belli insanlar köle görevi görüp onlara geçmeleri için birer kapı açıyorlar.

Ama şöyle bir şey var senle uğraşmamamaları güçsüz oldukları anlamına gelmez bizden çok daha fazla güçlüler hemde çok. Nasıl bir köpeğin insana karşı gelmesi zorsa bizde cinlere karşı öyleyiz onların yanında köpekten farkımız yok bizi evcil hayvan gibi görüyorlar sadece kontrol etmeye dayalı şeyler yapıyorlar
     Ancak biz onlara göre daha inançlı ve bilinçli yaratıklarız. Cinler insanlara göre daha çok çoğalmış durumda 5000 yıl yaşayanları var ilk insanla buraya gelmiş ve hala yaşayan varlıklar. Bizden çok güçlü olmalarına rağmen daha sapkın oldukları için lanetlenmiş varlıklar olarak geçiyorlar cinler insan artıkları ile beslenen yaratıklarmış Francis aranızda yaşıyoruz diyerek yine yalan söylemiş. Onlar güçlü varlıklar ama Allah bizim yanımızda korkacak fazla bir sey yok gibi dursa da bilmeden bi halt yiyip benim gibi onları üstünüze çekmeniz mümkün.

Dünyadaki en zor şey cin boyutuna geçmektir o boyuta geçmek nerdeyse bir insan için imkansızdır ancak geçenler oluyor, ruhen, ruhu orda bedeni bu tarafta kalıyor bir nevi astral Seyehat yani. Birde cin çoçuk denenler var hem cin hem insan onlar istedikleri tarafa istedikleri gibi geçebilir uğraşırlarsa bu işlerle.

Neyse ritüel sonunda anlaştık Fransis i öldürmeyi ve bu işe bulaşan herkesi her cini öldürüceklerdi. Ama içim rahattı öldürmeseler bile ömrümün sonuna kadar burda hoca ile kalmaya hazırdım.

Aradan bir ay geçti cinler Fransis ve yandaşları öldü dediler. Nasıl sevindiğimi bi ben bir Allâh bilir. Ama bu saflık artık bitmeliydi herşeye kolay inanıyordum.


Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin