Cinha Ölüm Yeri 3

1.7K 42 21
                                    

       Yine bayılacak gibi oldum Zeliha'ya son kez baktım. Uyandığımda evdeydik Elif'i başımda gördüm hemen
" Bana ne oldu, hemen anlat Elif hemen anlat "
"Tuvaletten çıkarken bayılmışsın, Zeliha su doldurmaya giderken seni gördü, korkma bişeyin yok "
Kafam karışmıştı o gördüğüm rüya ile gerçek arasında kalan bir şey gibiydi ağlamaya başladım.
     Elif beni teselli etmeye çalışıyordu bir şey yok gibi laflar ediyordu ama o benim sadece bayıldığımı sanıyordu, daha sonra içeri Zeliha girdi iyi misin Kerem abi dedi,
" Çık bu odadan, çıııık " diye bağırdım" ağladı çıktı daha sonra içeri babası geldi
"Kerem noldu oğlum, Zeliha yanlış bir şey mi yaptı sana ? " kusura bakma ya amca biraz sinirliyimde yanlışlıkla bağırdım " sonra gidip Zeliha'nın gönlünü aldım.

Geceye doğru uykumuz gelmişti Elif bana yarın köylülerle roportaj yapmamız gerektiğini söyledi, tamam diyip yattık. sürahi istedim, su doldurup yanıma koydum ve uyumaya başladık.

3-4 Gibi uyandım, yanımda Zeliha vardı Kerem abi lütfen gel odada bişeyler oluyor dedi hemen tereddüt etmeden gittim, odanın kapısını açtığım zaman içeride bir beşik vardı bana yine onu açmamı söyledi gidip kaldırdım bu sefer içinde domuz kafası vardı, yeni kesilmiş kanlar akıyordu ve köşede yine üstü siyah ile örtülü bir kadın vardı.
     Zeliha onu işaret ederek " Öldür onu öldür onu " diyordu, yine alnımdan terler akıyordu, bu sefer arkamdan biri dokundu tam dönerken uyandım

Doldurduğum suyum bitmişti, içmediğime emindim, daha sonra doldursam mı doldurmasam mı ikileminde kaldım ama bunu göze alamazdım daha sonra perdeden dışarı baktım, 3-4 tane köylü dağ yolundan daha çıkıyordu ve birden birisi arkasını görüp beni farketti hemen camı kapattım, çok yorulmuştum alnımdaki terleri silip uyudum.
Zaten Elif ile yarın roportaj yapıcaktık biraz dinlenmem gerekti sanırsam.

Kafamı yastığa koyduğum gibi yaşadığım olayları düşündüm acaba burdan gitseymiydim ama sonra bana büroda korkak muamelesi yaparlar diye bu riski göze alamadım.
     Sabah kalktığımda boğazım birbirine yapışmıştı, hemen yan odaya geçtim amcanın hanımı orada masayı hazırlıyordu ona su olup olmadığını sordum bana verdi bir bardak daha istedim
"oğlum bune kıtlıktan mı çıktın , biraz nefes al, soluklan" dedi bi şey diyemedim " ardından Zeliha girdi içeri "Kerem abi günaydın, uyandın demek "
"Evet abicim uyandım evet, dün gece iyi uyudun mu ? "
" Hayır hep kabuslar görüyordum."
Bu lafın ardından kafam yandı, ya benim rüyalarımla aynıysa ? ya bu bir rüya değilse kurcalamak istemedim çünkü gerçeklerle yüzleşemezdim ardından Elif uyandı.
     Kerem erkencisin bakıyorum, hazırsın dimi röportaj yapmaya" dedi bende bunu bekliyordum zaten bişey atıştırdım Elif de gelip oturdu yedi daha sonra dışarı çıkarken Zeliha " Görüşürüz Kerem abi " dedi. Cevap vermeden köyü geziyorduk bu ev biraz dağda kaldığı için aşağı inerken biraz ağaçlar vardı, ardından bir çiftlik gibi bir yer görmüştük, ona uğrayalım dedik. Seslenirken hiçkimse cevap vermiyordu daha sonra biraz içeri girdikten sonra bir adam hayvan kesiyordu.

"Selamun aleyküm dayı kolay gelsin."
" Hoşgeldiniz. ne arıyosunuz burada ? "
" Biz bir kaç soru sorucaktık müsaitsen ? "
" Sence müsait gibi bir halim varmı ? "
diyip sert sert baktı bizde fazla zorlamadan uzaklaştık, tam çıkarken çöplüğün orada atılmış bir domuz kafası olduğunu gördük Elif hemen fotoğrafını çekti o etkilenmemişti ama benim rüyalarıma giren kafa ile aynıydı hatta tıpa tıp aynısıydı. çiftlikten çıktık.
     Daha sonra bir ev vardı köydeki en eski ev diyebilirim size kapısını çaldık hemen biri açtı bakın kapıya elim temas eder etmez açtı, bir kadın çıktı gözleri gözüküyordu sadece.
" Ne var, neden geldiniz, ne oldu, ne bakıyosunuz "
Aralıksız böyle cümleler kurarak bizi korkuttu biz reportaj yapmaya gelmiştik ama dedik ama o cevap vermeden
" Kimmiş o Hatice " diye içeriden bir ses geldi " kızdırdınız onu, gidin burdan gidin işte" diyerek kapıyı yüzümüze kapattı, çok garip insanlardı insan demek için kanıt lazım o derece yani.

Ardından kahveye gittik yine selamun aleyküm diye girdim bu sefer 2 kişi oturuyorlardı Elif yanımda duruyordu adamlar yine hoşgeldiniz diyerek selamladılar bizi normal bir insana rastlamıştık diye sevinmiştik.

Ardından roportaj yapıcağımızı . kabul edip etmiyeceklerini sorduk olur buyrun dediler Elif soruları yöneltti.

1) Gelen ihbarlara göre bu köyden geçen insanlar garip garip sesler, kelimeler duyduklarını söylüyorlar
     Bu konu hakkında bilginiz var mı ?
" valla geçen gün bir kadın çocuğunu öldürdü, hemde meydana çıkarak, bu şeytan diyordu durmadan, onun seslerimiydi acaba "
Bir dakika durduk, duraksadık sorulacak çok soru vardı ama bize bu yetmişti evinin tarifini aldık arabaya atlayıp gitmeye başladık, Evlerinin fotoğrafını çekti Elif daha sonra bodrum kapısında "63" yazısını farkettik sanki kanlarla yazılmıştı, ardından kapıyı çaldık hava biraz kararıyordu.

Kapıyı küçük bir kız çocuğu açtı Zeliha gibiydi saçları bayağı uzundu "Anneee, abi ile abla seni bekliyor"
"Çağır kızım içeri buyur et"
Ayakkabılarımızı çıkartıp girdik selam faslı falan bizim önümüze bişey koymaya gittiğinde masanın üzerinde Kur'An a benzer bişey vardı ama Elif kulağıma eğilip" Fars'ça bu yazılar , Kur'an a hiç benzemiyor" bakmak için Elif elini uzatır uzatmaz.
     Kadın içeri girdi, elindekileri yere fırlatarak kitabı aldı" O kitap benim, vermem, alamassınız onu bende, bidaha böyle şeyler denemeyin."
Şaşırmıştık Elif zaten hemen elini çekip
"Özür dilerim" dedi
10-15 dakika bir sessizlik oldu ardından Elif :
     "Acaba o bebeği neden öldürdüğünüzü sorabilir miyim ?"
" Şeytan dı o şeytan şeytaaaaan, benim kitabıma el sürmeye çalıştı , bende direkt saçlarından tuttuğum gibi ellerini kestım, ardından meydana gotürüp birde boğazını kestim, cezasını ödedi"
Ardından küçük kız elinde 2 adet şeyle geldi
"Bakın kardeşimin elleri"
Elif çok korkmuştu bende korktum, ardından
"Biz kalkalım artık geç oldu" dedim kadın
" Daha yemekleriniz bitmemiş " dedi
Biz zaten toktuk değip kalktık, tam kapıdan çıkarmen o küçük kız
" Zeliha'da kabus görüyor değil mi" dedi, annesi hemen içeri sokup kapıyı kapattı
Ama o kız nereden biliyordu ki Zeliha'larda kaldığımı Elif o elleri gördükten sonra gidelim dedi bende artık dayanamıyordum gece eve giderken birden bizim arabayı gördüm.
Arabanın üzerinde Kanlı kanlı izler vardı kafayı yiyecektik, Elif ağlamaya başladı arabayı açıp atladım içinde benzin yoktu, içini boşaltmışlardı hemen koltuğun altındaki benzine baktım, duruyordu bu bizi bir müddet idare ederdi

Çıkarıp döktüm benzini, birden Zeliha'nın babası belirdi" nereye evladım gece gece durun isterseniz biraz daha sabah gidersiniz" görmüyo musun amca olanları araba ne halde, insanlar bir garip. Birden gözü döndü siyahımsı bir renk aldı gözleri hemen Elif'in boynuna yapıştı silahımı çıkarıp 2-3 el ateş ettim Elif hemen arabaya atladı artık buradan gitmeliydik, arabayla köyden çıkaken..

Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin