Kuyu Büyüsü 5

1.6K 50 4
                                    

     Bu sefer yıldız şeklinde dizdi mumları ama küçük bir yıldızdı bu,5 mumdan oluşuyordu. Ortasına sadece o nesneyi koyduk bizde etrafına geçtik. Hoca ikra deyince ben daha önce duymadığım dualari hoca ile beraber okumaya başladım. Deri kaplı muskanın içinde eski bir kağıtta arapça birsürü şey yazıyordu, duamız bitince mumların hepsini ortaya eydik ve hepsinin alevi deyecek şekilde kağıdı yaktık. Hoca şükür etti ve ritueli bitirdik.Şimdi ne yapacağız hocam diye sorduğumda yüzünü buruşturdu ve o eve gireceğiz evladım dedi.
     Gece oldu ben hocayla aynı odada yatıyordum. Fatıma başucumuzda bekliyordu yine. Gece gördüğüm rüyada dışarıdan evimize bakıyordum. Benim odamda hareketlenmeler vardı sonra fatıma cama çıktı ve kendini aşağı attı. Uyandım,fatıma yanımızda yoktu. Gidip camdan aşağı baktım. Allaha şükür burada değildi. Hocayı uyandırdım anlattım rüyamı ve şuan yanımızda olmadığını söyledim. Hoca kalkıp evin içinde gezmeye başladı bende yanındaydım, Fatımayı bulamadik hiçbir yerde. Hoca tedirgin olmuşa benziyordu. Dışarımı baksak? dedim. Hayır gece vakti dışarı çıkamayız dedi. Odamıza geri döndük gece uyuyamadım sıkıntıdan, hocanında uyumadığını hissediyordum. Sabah kalktık hala yoktu başımızda. Kahvaltı ettik, anneme,babama ve seher teyzeye sorduk kimse görmemişti. Çok ilginç bir şekilde ortadan kaybolmuştu Fatıma.
     O gün içinde seher teyze Ahmet hoca ve ben kücük bir toplanti düzenledik.

B:Ne zaman giriyoruz eve?
A:Hayırlısıyla yakın zamanda gireceğiz evlat dedi.
S:Ahmet abi sende fatıma için aynısınımı düşünüyorsun?
A:Büyüj ihtimalle öyle oldu ama onuda kurtarabiliriz.
B:Ne oluyorki onu niye kurtarıyoruz?
A:O gece geldiler oğlum. Oda bizi kurtarmak için kendini feda etti işte o yüzden camdan atladığını gördün.

Duygulanmıştım. Nasıl birseyin içindeydim ben. Insanlar ölüyor. Insan olmayanlar ölüyor. Ölüyorlar. Oldürüyorlar. Öldürtüyorlar. Nasıl birseydi bu. Nasıl bulaştım ben buna. Keşke ilk gün sormasaydım ona neden kuyunun adı bu diye. Bunlar olurkende yaz tatilinin bitmesine az kaldı son 1 ay. Olayı bitirsemde kurtulsam, normal insanlar gibi okula gitmek istiyordum. O gün akşam yemeği yedik hocayla dualarımızı okudum ve yattık. Gece hiçbirşey olmadı, rüyada görmedim. Sabah kalktık kahvaltı ettik. Ahmet hoca elini omzuma koydu ve gün bugündür evlat dedi.
     Dua ettik, Allaha sığındık ve muskalarımızı hazırladık. Evden çıkarken seher teyze bizimle gelmek istediğini söyledi. Bana laf düşmezdi belkide ama hayır seher teyze dedim sende bulaşma. Ben zaten bulaştım oğlum sizden önce ben bulaşmıştım bu işe bende geleceğim dedi. Bişey diyemedim. Çıktık eve gittik kapıyı çaldık açan olmadı tabiki. Kapı çok sağlam değildi tekme ile açabildim kapıyı içeri girmez olaydık. Odanın ortasında Arif hocanın bedeni tavana asılı elindede karısının gözleri ve dili oyulmuş kafası aynı rüyamda gördüğüm gibi. Evin içine girip ilerlemeye başladık, beni kapattıkları odayı gördüm orada birşey olmalıydı...
     Odaya doğru yaklaştım kilitliydi. Seslendim Seher teyzeye ve Ahmet hocaya geldiler. Kapıyı açmaya çalıştık olmadı. Önceden burada olduğumdan biliyorum çok sağlam bir kapı kırılmazda. Çaresiz kalmıştık. Üçümüzde birbirimize bakıp duruyorduk öylece çünkü kimse ne yapacağını bilmiyordu. Sonra içeriden ağlama sesi geldi. Evet bu bir kız ağlamasıydı. Hoca içeri seslendi bilmediğim bir dilde, ağlama devam etti .En son kapının kilidinin içeriden açılma sesini duyduk hoca besmele çekerek içeri girdi. Içerideki Fatımaydı. Yatağa oturmuş ağlıyordu. Hoca ne oldu diye sorduğunda o kadının gelip Arif hocayı astıktan sonra eline karısının kafasını verdiğini kendisinide buraya kapattığını söyledi. Ama anlam verememiştim kilit içeriden açılmıştı??
     Eve gittik. Annem ve babama tam olarak durumları söylemiyorduk neler olup. bittiğini çok telaşlanmasınlar diyerek fakat anlıyorlardı kötü şeylerin olduğunu. Ahmet hoca bana gelip anlaşmanın yapıldığı cinle görüşmemiz gerektiğini,bu yüzden bir rituel yapmamız gerektiğini söyledi. Yarın yatsı ezanından sonra yapacağız dedi ve yataklara dağıldık. Yine hocayla beraber dualarımızı okuduktan sonra yattık. Fatımayı bu sefer yatmaya göndermiştik. Gece hiçbir rüya görmedim sabah kalktığımda hocada uyanmış yatakta dalgın dalgın düsünüyordu. Hocam dedim iyimisiniz?
H:iyiyim evladımda düsünüyorum başıma ilk defa böyle birşey geliyor ve baya yol kat ettik. Bununda üstesinden geliyoruz be yüce Allahım çok büyük
B:Evet hocam.Ben bunların başıma geleceğini bile tahmin etmezdim. Ama geldi ve bitmek üzere dedim.
inşallah dedi ve kahvaltı masasına indik.
     Kahvaltımızı ettik. Camiide yatsı namazımızı kıldık ve eve geldik. Bu rituel için büyük bir daire yaptı mumlardan etrafına yine o kırmızı sıvıdan döktü. Tası aldı içine hiçbirşey katmadan sadece su doldurdu. Üstüne kanımı akıttı. Dua okumaya başladık, okudukça mumların alevi artıyor alev arttikça daha yüksek sesli okuyorduk. Kırmızı sıvının etrafında gölgeler dönüyordu. Yanımızda fatımada vardı bu sefer. Aracı olacaktı. Fatıma konuşmaya başladı, Kimsiniz!
     A:Anlaşma yaptığın kişiler öldü. Anlaşmayı yaptığınız büyü materyali imha edildi. Artık bunu devam ettirmenin hiçbir yolu yok.
F:Anlaşma bana bir musallat verilmesi karşılığında yapıldı ancak başka bir musallatla bozulur.
Korkmuştum, başkasının hayatını mahvedemezdim. Hoca ona Arif hocanın kardeşinin bedeninde olduğunu onu kullanabileceğini söylesede o zaten bir ölü bana başka musallat lazım demişti. Ahmet hocada sinirlenip ritueli bitirdi,onu kovdu. Onu öldüreceğiz dedi,ne kadar sevmediğim tarzda olacak olsada...
     O gün olaysız geçti akşam yine dualarımızı okuyup yattik. Sabah hoca beni yanına çağırıp yapacağımız şeyi anlattı
-Bugün aynı ritueli yapıp ona fatımanın bedenini vereceğiz kullandığı beden ölü zaten bunu kullanamaz dedi.
Nasıl dedim kemküm etti geçiştirdi. Bunu Fatımaya nasıl yapabilirdik. Yatsı ezanından sonra aynı ritueli gerçekleştirdik. Hoca yine aynı şekilde hazırladı ritueli fakat bu sefer elimi keseceği bıçaga kırmızı sıvıdan dökmedi dikkatimi çekmişti bu ama ses etmedim. Rituele başladık aynı olaylar tekrarlandı. Gelmişti yine. Onu Fatımanın bedenine çağırdık bunun nasıl olacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu. Etraftaki mumların alevlerinin hepsi sanki rüzgar var gibi fatımaya doğru yönelmişti. Sonra birden alevler durdular sakinleştiler. Hoca bıçağı Fatımaya sapladı. Fatımanın ölüşünü izledim. Gözlerimin önünde yere yığıldı. Hoca bu yüzden bıçağa o sıvıdan dökmemişti. Mumlar kendiliğinden söndü.
-Kurtulduk evladim Allaha şükürler olsun kurtulduk. Ben hala olayın şokunu atlatamamıştım. Kendimizi kurtarmak için bizi 7/24 koruyup kollayan bir varlığı feda etmiştik. Bu insanlar ne nankör varlıklardı böyle.Bir an Ahmet hocadan tiksindim ama onunda başka yapacak birseyi yoktu. Seher teyze geldi ve bana sarıldı geçti oğlum diyerek. Ben hala Fatımaya üzülüyordum ama kurtulmuştum. Sonunda tekrardan normal bir hayata kavuşabilecektim.

Normal bir hayat ama vicdan acısı dolu...

Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin