Bir Psikoloğun Anıları 17

1K 35 7
                                    

Ölmesi gerekiyordu birinin , Kaan için canını vermesi gerekiyordu. Anneannesi ve teyzesi benim yüzümden ölmüştü , Serapta öyle. Belki de Kenan'da ölmüştü. Sözüm vardı Fadime Hanıma kurtarıcaktım torununu , söz vermiştim." Bunun kim olduğu önemli mi ? " dedim." Hayır , herhangi biri olabilir. " dedi Hüseyin hoca." Peki o zaman , ben veririm. " dedim. Sadık hoca bir anda bana dönerek " Emin misin oğlum , kendine gel. " dedi." Sözüm var hocam ailesine , kurtaracağım dedim onlara. " dedim." Fakat sıradan bir ölüm olmaz bu. Ruhun asla temiz kalmaz , Allah katında çok büyük günahı olur. " dedi." Kaan kurtulacaksa eğer ben razıyım hocam. " dedim. Sadık hoca Hüseyin hocaya dönerek " Hocam bu yaptığınızın ne kadar günah olduğunu biliyorsunuz değil mi ? Bunu yaparak sizde şeytana adak vermiş oluyorsunuz. " dedi." Tek yolu bu hocam. " dedi Hüseyin hoca.
Perşembe günü akşam ezanından sonra başlayacağız , size mesaj olarak atarım yeri. Kaan'ıda alarak oraya gelin. " dedi Hüseyin Hoca. Bugün günlerden salıydı. Anlaşmıştık , hoca ile tokalaşarak arabaya bindik. Cisimin onda kalmasını söyledi. Hüseyin hocadaydı cisim. Sadık hoca pek hoşnut değildi bu olaydan " Pek razı değil gibisiniz Sadık Hocam ? " dedim." Hüseyin hocaya güvenirim , sonuçta bu işi bilen kişi o , benim ne düşündüğüm önemli değil. " dedi. Cevap vermedim , hocayı evine bırakarak Kaan'ı almak için yola koyuldum. Bir kaç saat sonra varmıştım , akşam olmuştu. Arabayı park ederek hastaneye girdim. Odamdan bağırışma sesleri geliyordu , herkes benim odamın kapısına toplanmıştı. Anlamsızca etrafa bakarak odama doğru yürüdüm. Kenan , elinde bir bıçak ile Kaan'ın boynuna dayamıştı. Herkese açılmasını söyleyip odama girdim." Kenan ne yapıyorsun ? Bırak hemen o bıçağı. " dedim." Demek geldin sonunda adi şerefsiz. Yardım edeceğini söyleyip annemi öldürdün. Güvenmiştim ben sana. " dedi. Kaan'ı boynunda tutup diz çöktürüp bıçağı boynuna dayamıştı." Kenan sakin ol ben kimseyi öldürmedim , indir o bıçağı. " dedim. Hastanede ki tüm doktorlar etrafımıza toplanmış ağızları açık bizi izliyorlardı. Bir kaç dakika sonra güvenlik geldi. Geri durmalarını söyledim." Kenan , lütfen bir kaç dakika dinle beni , saçma bir hareket yapma. " dedim." Neyini dinleyeceğim doktor ? Annemi nasıl öldürüdüğünü mü yoksa bu çocuğun ailemize neler yaşattığını mı ? " dedi. Odadaki herkesi dışarı çıkarttım. Sadece Kenan , Kaan ve ben kalmıştık.
Kaan ağlıyordu , " Bu pisliği ancak bu çocuğun ölmesiyle temizleyebiliriz , bundan sonra ise sıra sana gelecek Doktor meraklanma. " dedi ve bıçağı yavaşça Kaan'ın boğazına batırmaya başladı. Bıçağa kan bulaşmıştı fakat çok derine sokmamıştı, iyice derine sokmaya çalıştığında " Anneni ben öldürmedim , ablan Fahriye öldürdü. O Kaan'ın içinde ki şey ablanında içine girdi. Sana yemin ederim ben hiçbirşey yapmadım. Meslektaşım Serap Hanımıda o öldürdü. " dedim. Kenan kafasını kaldırarak " Yalan söylüyorsun. " dedi." Tüm şerefim üzerine yemin ederim ki doğru söylüyorum. Çok az kaldı Kenan , yolun sonuna geldik , kurtaracağım Kaan'ı , annene verdiğim sözü tutacağım. Lütfen bırak o bıçağı. " dedi." Nasıl yapacaksın Doktor ? Herkes öldükten sonra mı ? Tüm ailemi kaybettim , bu çocuk tüm hayatımızı mahvetti. " dedi." Hayır , babaannesi yaptı herşeyi. Büyü yapmış , onun hiçbir suçu yok. Oda kaybetti annesini , babasını , teyzesini , anneannesini. " dedim." Babaannesi mi ? " dedi." Evet , herşeyi o yapmış. Bir hocayla görüştüm , *** Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yayla , bu işi bitirebileceğini söyledi. " dedim." Emin misin Doktor ? " dedi." Evet. " dedim. Elinde ki bıçağı yavaşça aşağı indirdi , yere atarak duvara yaslanıp yere çöktü. Kaan ağlayarak bana doğru koştu ve boynuma sarıldı. Seheri çağırarak Kaan'ın boynuna bakmasını söyledim. Kalabalık hala kapıdaydı. Kapıyı kapatarak kilitledim. Yanına yaklaştım Kenan'ın , yere çökmüş ağlıyordu , elini omzuma koyarak " Sakin ol , az kaldı , biticek herşey. " dedim." Bitmiyor Doktor , hiç bitmedi bitmeyecekde. Önce Canan ablamı , sonra annemi. Fahriye ablam ise ne halde olduğunu bile bilmiyorum. Tüm hayatımız ailemiz dağıldı , ne yapacağımı bilmiyorum artık. O babaannesi yokmu onun , en başından beri tahmin etmeliydik o orospunun yaptığını. Ne kadarda aptalız. " dedi.

Nasıl yapacağız peki ? " dedi Kenan." Hüseyin Hoca büyünün can verilerek yapıldığını ve ancak can verilerek bozulabileceğini söyledi. Bende kabul ettim. " dedim." Sen mi ? " dedi." Evet Kenan , annene verdiğim sözü tutmam lazım. " dedim." Bizim yüzümüzden zaten başına onca şey geldi Doktor , meslektaşını kaybettin , hayatın mahvoldu. Bırakta ben yapayım. " dedi." Emin misin Kenan ? " dedim." Kaybedecek neyim kaldı ki ? Tüm ailemi kaybettim , mahallede istenmiyorum , hastalığım gittikçe artıyor. En azından yararlı bir iş yaparak öleyim , en azından yeğenimi kurtararak öleyim. " dedi. Bir kaç saniye sessizlik oldu." Polise haber vermişlerdi , gitmemiz gerek hemen. " dedim. Yerden kaldırarak dışarı çıktık. Kaan'ın nerede olduğunu sordum , Kaan'ıda alıp dışarı çıktık. Başhekim " Nereye gidiyorsun Ramazan ? " dedi." Halletmem gereken işlerim var. " dedim." Polise haber verdik , yanında ki cani için geliyorlar , hiçbir yere götüremezsin onu. " dedi." Buna izin veremem Kevser Hanım. " dedim." Bir caniyi yanında mı götürüyorsun ? " dedi." Kusura bakmayın. " dedim." Buradan çıkarsan bir daha dönemezsin , onu buraya bırak. " dedi. Kenan ve Kaan arabaya binmişti. Gidersem işimi kaybedicektim , belki polis peşime düşücekti, Kaan'ı kurtaramayacaktım." Beni affedin Kevser Hanım , gitmem lazım. " diyerek arabaya bindim ve evime doğru sürmeye başladım.
Evimin önüne park ederek " Beş dakikaya geliyorum , burada kalın. " dedim. Kaan benide götür dercesine bakıyordu , korkuyordu dayısından. Anahtarlarımı çıkararak eve girdim , biriktirdiğim paradan bir miktar alarak dışarı çıktım ve arabaya bindim. Şehir merkezine doğru sürmeye başladım." Ne zaman yapacağız bunu ? " dedi Kenan." Perşembe günü akşam ezanından sonra. " dedim. Kaan " Ne yapacağız ? Nereye gidiyoruz ? " dedi. Kenan " Birşey yok aslanım , gezmeye gidiyoruz. " dedi , halbuki ölüme gidiyordu.

Şehir merkezine girdik , hepimiz deli gibi acıkmıştık. Bir dönerciye gidip karnımızı doyurduktan sonra bir otel bularak 2 tane oda istedik. Birinde Kenan ve Kaan , diğerinde ise ben kalıyordum. Odama girdim , o kadar lüks bir oda değildi hatta sıradan bir ev gibiydi. Cam kenarına geçerek sandalyeye oturdum. Camı açarak bir tane sigara çıkardım , az kalmıştı , bitecekti bu çile. Herşeyimi kaybetmiştim Kaan için , önce ailemi , sonra meslektaşımı , sonra uykularımı ardından ise işimi. Tabi birde polisler tarafından aranıyordum.

Otelin 5.katındaydık , tüm şehir ayağımın altındaydı. Harika bir manzara vardı. Sigaramı camdan attıktan sonra yatağa geçerek uyuma başladım.

Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin