Cinlerin Kan Davasi

2K 38 4
                                    

     2015 yılının yaz ayıydı. Ailem yazları köye giderdi, bende abimle evde kalırdım. Abimle aramızda 2 yaş vardı,iyi anlaşırdık o yüzden beraber kalmak sıkıntı yaratmazdı. Fakat bu sene abim üniversite için istanbula gidecekti. Yazın ilk ayı beraber kalacaktık sadece. Annemler genelde okul açılmadan 1 hafta önce gelirlerdi bu yüzden benim evde o kadar süre yanlız kalmamdan korktular fakat abimi kalmaya ikna edemediler. Büyümüştüm bende, lise 3. sınıfa gidiyordum. Yanlız kalabilirdim yani. Annemler gitti ve abimle yanlız kaldık. Her sene olduğu gibi cips-kola stoğumuzu hazırladık ve yazın güzel geçeceğini zannediyorduk
     Her gün farklı bir film izlerdik, bazen abimin arkadaşları gelirdi. Bazende en yakın arkadaşım Harun gelip bizimle kalırdı.ilk 2 hafta boyunca abimin arkadaşları geldi, film izledik, cips-kola yaptık hatta 1 kere bira bile içtik. Normalde içmezdik ama arkadaşları getirmişti,1 kereden birşey olmaz diyerek içtik.

3. Hafta Harun gelip 3 gün bizimle kaldı, dışarı çıkıp dolaşıyorduk geç saatlere kadar. Allah'a şükür durumumuz iyiydi. Abimde bende gün içinde dışarıda arkadaşlarımızla vakit geçirirdik. Akşam eve geçerdik.3. haftayıda bitirdik güle oynaya. Abimle beraber kalacağımız son hafta olacaktı önümüzdeki hafta. Bir yandan korkuyordum, hiç bu kadar uzun süre yanlız kalmamıştım bir yandan da heyecanlıydım. Ev bana ait olacaktı 2 ay ve kız bile atarım diye düşünüyordum.
     Son haftayı abimle ikimiz geçirecektik. Sonuçta gidiyordu, birdahaki yaza kadar burada olmayacaktı. Beraber dışarı çıktık gece olana kadar girmedik eve. Son 2 gün kalmıştı geriye. Cumartesi ve pazar... Sonra abim gidecekti ve evde yanlız kalacaktım. Cumartesi gece geç saate kadar dışarıdaydık. Pazar günüde tamamen evdeydik, film izledik. Akşam tavuk alıp geldi bi güzel. bir ziyafet çektik. Ertesi gün abimi terminale bırakıp şehiriçi ile eve döndüm. Hemen Harunu aradım gelip bizde kalması için. Tamam kanka ama bu aralar olmaz 2 gün sonra dedi ve sözleştik.
     O gün erken yattım bir an önce 2 günün geçmesini ve Harunun gelmesini istiyordum. Sabah kalktım kahvaltılık bir tost yaptım kendime. Kahvaltımı yaptıktan sonra dışarı çıkıp arkadaşları aradım. Kızlı erkekli 10 kişi buluşup bir cafeye gittik. Akşamı orada ettim ve eve geldim. Sabah kalktığımda kapı çaldı. Kapıyı açmaya gittim ve açtığımda karşımdaki kişiyi görünce şaşırdım. Abimdi gelen,ama niye gelmişti? Yoksa hiç gitmemişmiydi? Bunları düşünürken abim bana içeri buyur etmeyecekmisin dedi. Tabi abi geç dedim ve odaya oturunca onu sorguya çektim resmen.B:ben A:abim

B:Abi sen istanbula gitmemişmiydin?
A:Yok otobüs yolda yarıda kaldı bizde en yakın tesise döndük ve ordan bir otobüsle geri döndüm.
B:E iyi o zaman beraberiz değilmi?
A:Evet beraberiz ama o çocuk gelmesse.
Harundan bahsediyordu ama abim severdi onu. Neden böyle birşey söylemişti? Ona yarın Harunun geleceğini söylemeliydim ama kızacağından korkuyordum.
     Akşama doğru akşam yemek için birşeyler al gel dedi. Gittim şoktan nugget aldım.Eve geri geldiğimde merdivenden çıkarken başım dolanmaya başladı. Bir an düşecek gibi oldum Harun arkamdan tuttu ve koluma girerek beni eve çıkarttı. Her zamanki gibi yardıma gelmişti Harun. Tamamen tesadüftü bu seferki ama olsun. Anahtarım vardı yanımda ama Harun bilmediği için zili çaldı abim kapıyı açtı. Yüzünde kızgın bir ifade vardı. Beni kolumdan çekip içeri aldı ve Haruna birşey demeden kapıyı kapattı. Ne yaptı o çocuk sana dedi, kızıyordu bana ama neden bunu yaptığı hakkında hiçbir fikrim yoktu.
A:O çocukla görüşmeni istemiyorum, arkadaşlığını kes artık.
B:Neden abi neden,sen severdin Harunu neden böyle yapıyorsun şimdi?
A:Konuşmayacaksın o kadar.

Abimin bu tavri beni çok şaşırttı ama çok fazla tepki vermeden mutfağa gittim. Nuggetları ortadan ikiye bölüp tavaya öyle atacaktım içide iyi pişsin diye. Bizim çok iyi kesen bir bıçağımız vardı sert nesneleri keserken veya çok özen isteyen kesim islemlerini onunla yapardık. Bıçağı bulamadım.
     Abime sordum biliyor musun diye,dur bir dakika dedi ve odasına gitti.3-4 dakika sonra geldi. Yeni aldığım tişörtün etiketini kesmek için almıştım gibi basit bir yalan uydurdu. Tabikide inanmadım. Bıçağı elime aldığımda üstünde ovalama lekeleri gördüm. Bıçağı peçete veya bir bezle silmişti fakat sildiği şey ıslak değildi bu yüzden iz  bırakmıştı. Abimde birşeyler vardı. Arkadaşlarıda eve gelmiyordu en azından 2 günde 1 gelirlerdi eve. Ertesi gün dışarı çıktım. Telefonumdan annemi aradım.

B:Nasılsınız anne?
A:iyiyiz oğlum, kaç gündür arıyorum seni telefonun kapalı.
B:Yoo anne benim telefonum açık hiç şarjıda bitmedi.(Evimiz 3. Kattı hattın çekmeme olasılığı yok)
A:Allah Allah. Neyse sonunda konuşabildik. Rahatın nasıl,tek başına idare edebiliyormusun?
Bunu duyunca bi 15-20 saniye konuşamadım.TEK BAŞINA demişti.
B:iyiyim anne, abim nasıl varmışmı?
A:Varmış, istanbuldaki arkadaşı ile ev tutmuşlar. Keyfi yerinde.Oda seni aradı, ulaşamamış.
B:Tamam annecim kapatıyorum simdi görüşürüz.
      Evdeki kimdi o zaman? Harunu aradım aşağı inmesini söyledim. Indi saolsun her zaman yanımda olmuştur, kardeşim gibidir. Ona olanları olduğu gibi anlattım. Ondan birşey saklamazdım. Ben amcama bahsedeyim, bize yardım eder dedi. Amcasından çekiniyordum. Daha öncede birkaç cin vakasını çözdüğüne şahit olmuştum. Ama bunların gerçekçiliğini sorgulamışımdır hep. Belki ben yanlız olmaktan korktuğum için abimin geldiği hayalini kurmuştum. Ama yok bu olamazdı o kadar detayı hayal gücüm yaratmış olamazdı. Harun bu gece onlarda kalmami söyledi. Akşam gibi evlerine gittik. Çekirdek aile. Annesi,babası ve harun. Annesi ve babası beni çok severdi, bende onları. Bana Harunun odasındaki koltuğa yatak serdiler. Harun gel yatağımda yat ben orda yatarım dediysede kabul etmedim. Misafirdim sonuçta onu yerinden etmek istemedim.
     Gece rüyamda abimi gördüm. Otobüste oturuyordu. Bende otobüsün içindeydim ama sanki kimse beni görmüyordu. Biyerede oturmuyordum, ayaktaydım. 5 dakika hiçbirşey olmadan otobüs ilerledi. Ileriden çok süratli gelen bir tır göründü, gittikçe yaklasıyor ve hızlanıyordu. Sonunda beklenen oldu. Tır otobüse çarptı ve otobüs tamamen enkaza döndü.Ben aynı yerimde kıpırdamadan ve olaylardan etkilenmeden izliyordum. Tırın kapısı açıldı ve içinden siyah uzun saçlı bir insan çıktı. Otobüsün kırılmış kapısından içeri girdi ve hızlı adımlarla abimin bedeninin yanına geldi.
    

Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin