Gömü ve Cin Musallati 10 Final

1.5K 55 28
                                    

     Hocaya dönüp baktım hoca gülüyordu
fakat bi sorun var dedi.
    

Ne sorunu hocam dedim.
Bu büyüyü nasıl yapacaz bilmiyorum.
Elimdek kaynaklarda da böyle birşey olduğunu sanmıyorum dedi.

Hocam hangi kitapta böyle bir büyü olabilir.
isim verin yeter dedim

Söylesemde bulamazsın ki kadim kitaplardır bunlar dedi

Orasını bana bırakın dedim.

... Adlı eski bir büyücünün ... isimli kitabında bulabiliriz. Dedi.
( kitap ismini vermiyorum

Nasıl bulacaksın dedi.

Birkaç gün sonra 2. Dolunay olacak yani 2. Dilek hakkımı kullanacam hocam. Cinden bu kitabı isteyecem dedim.

Üstümden yük inmiş gibiydi sonunda bi ışık görebiliryordum.
     2. Dolunay gecesi eve dönmüştüm.
Cin gelip ikinci dileğimi soracaktı hocanın evinde duramazdım.
Yattım rüyamda kapkaranlık bi yerdeydim burnumun ucunu göremiyordum.
Kulağımın dibinde bir fısıltı vardı.
2. Dileğin nedir dedi.
... isimli yazarın ... isimli kitabını istiyorum dedim.
Tamam dedi.
Neden istediğimi sormayacak mısın dedim.
Muhtemelen beni öldürmek için bi yol arıyorsun binlerce yıldır beni kimse öldüremedi sen de öldüremezsin. Kitapta aradığın şey yok.
Ama anlaşma anlaşmadır dedi.
Kulağımdaki fısıltı durdu. Birden uyandım kan ter içerisinde kalmıştım. Doğruldum ışığı yaktım gözüm masanın üstüne takıldı değişik bi kitap vardı. Cin 2. Dileğimi gerçekleştirmişti kitabı elime aldım kapağı çok kalındı. içini açtım sayfaları sanki hayvan derisi gibi birşeyle yapılmıştı. Yazılarına gözüm takıldı kırmızı bi mürekkeple çeşitli yazılar ve çizimler vardı.
Sonradan öğrendim mürekkep olarak domuz kanı sayfa olarak da domuz derisi kullanılmıştı. Hocanın evine gitmek icin sabah namazını bekledim. Namazdan sonra yola çıkıp hocanın evine döndüm.
Hoca kapıda oturmuş sanki beni bekliyordu. Aldın mı dedi beze sarmıştım hocaya uzattım. Gel bi kahvaltı yapalım dedi. Yüzünde tebessüm vardı beraber kahvaltı yaptık. Ondan sonra hocanın çalışma odasına geçip kitabı incelemeye başladık.
      Kitabın içindekileri hoca ile beraber inceliyorduk.
Size şöyle diyeyim kitabın içindeki konuların yanında imamı şiblinin cinlerin esrarı isimli kitabı ve benzerleri okumaya başlarken ilkokul çocuklarına verilen alfabe kitabları gibi kalır.
içeriğinden bahsetmeyecem. Bir süre inceledikten sonra aradığımız büyüyü bulmuştuk.
Büyüyü yapmamız için gereken şeyler ise insanı kusturacak cinsten şeylerdi.
2 hafta sürecek bi hazırlık lazımdı büyü benim için yapıldığından sadece ben yapabilirdim bu büyüyü hoca sadece yol gösterici olacaktı.
     Yine riyazete girecektim 13 gün sürecekti son 3 gece kurban verecektim. hocanın verdiği kağıttaki duaları okuyacaktım her gece için farklı dualar vardı. Hoca evine 14. Gün sabah dönebilecekti. Hocanın evinin bi odasını tamamen boşalttık pencereleri tahta ile kapattık içeri ışık girmemeliydi. Her bir duvara çeşitli simgeler çizdik. tütsüler yakıp odanın içine içinde iyice gezdirdik bi çember çizip çemberin önüne mumları davud yıldızı şeklinde dizdik. Kurban vereceğim hayvanları bi odaya koyup bağladık. herşey en sonunda hazır olmuştu. 13 gün boyunca bi lokma ekmek bir yudum su ile idare edebilirdim fazlasını yiyemezdim içemezdim. 11. Gün hocanın getirdiği domuzu geceyarısı kurban edip kanından içtim. Kafasını kopardım balta ile Tüm gece dua ettim . Diğer gece ise bi keçi kurban vermiştim onunda kanından içtim kafasını kopardım duaya devam ettim son 1 gece daha kurban verecektim bu seferki en iğrenci idi hocanın getirdiği bi köpeği gece yarısı kurban edip kanından içtim kafasını kopardım duaya devam ettim sabah olduğunda kustum bayılmışım hoca eve gelip odaya girmiş beni çıkarıp temizlemişti. Ev iğrenç kokuyordu bende öyle. Evi temizleyip havalandırdık malzemeleri hazırlayıp gece yarısı hocanın evinden çıktik gideceğimiz yer ...
      Mezarlıktı. Yanımızda kurban verdiğim hayvanların başları bir torbada. Diğer torbada ise kefen mezarı kapatmak için tahtalar, bir fırça ile kanımı önceden doldurduğum şu hastanelerde kullanılan kan torbalarından vardı. Gece yarısı olmuştu mezarlığa gelmiştik. Mezarlık bekçisi hocanın tanıdığı olduğu için sorun çıkmayacaktı. Boş bi mezarın başına geldik burası dedi hoca. Kafaları çıkarıp kefenledim mezara inip yerleştirdim. Hoca mezara ışık tutuyordu. Kefenin üzerine kanımla arapça annemin adını benim adımı yazdım baş ve ayak bölgelerine aynı simgeleri çizdim hoca tahtaları uzattı. Mezara tahtaları dizip Çıktım. Mezarın üstünü toprakla kapattım başına da kimse kazmasın mezar yeri olduğu belli olsun diye bi tahta çaktım. Son kez dua okudum. Sabah Ezanı okunuyordu gözlerim karardı bayılmışım uyandığımda sabah olmuştu hocanın evindeydim hala cins bi koku vardı fakat az geliyordu bu sefer kokuyla beraber oda spreyi kokusu vardı. Kalkmaya çalıştım adım atacak halim yoktu hocam diye bağırdım hoca elinde bir tepsi yemek ile gelmişti. Hemen yumuldum ne zamandır yediğim en düzgün yemekti.
Ye oğlum ye hakketin 3 gün boyunca hoca bana annem gibi baktı kendime getirdi. Sonunda kendime gelmiştim kalktım uzun bi banyo yapıp traş oldum hocanın getirdiği temiz elbiseleri giydim. Bütün gün bütün gece 2 hafta boyunca kılmadığım namazları kaza ettim kuran okudum ertesi sabah uzun zamandır uyuduğum en güzel uykuyu çekmiştim. Hoca ile beraber kahvaltı yaptık kahvaltıdan sonra hoca ile çalışma odasına geçtik bana bi muska verdi boynuma geçirdim bunu ömrün boyunca çıkarma dedi.

Herşey bittimi hocam dedim.
Bilmiyorum evladım.
Ritüeli eksiksiz yerine getirdik herşeyi kitaptaki gibi yaptık şimdi bekleyecez ...
     Hala bitmedi mi hocam dedim.
Son dolunayı bekleyecez o gece cin 3. Dilek hakkın için gelecek eğer o gece cini rüyanda görürsen bil ki başarısız olduk eğer görmezsin başardık demektir. Son dolunaya 10 gün vardı. Hayatım altüst olmuştu okul zaten bu dönem yalan olmuştu. Aklıma evdekiler geldi telefonum kapalıydı nerdeyse 20 gündür aradım annem ağzına geleni söyledi yalan üstüne yalan söyleyerek zor sakinleştirdim kadını polise gitmişlerdi benim yokluğumda iyi olduğumu bikaç güne döneceğimi söyledim. babam eve gelince ağzıma sıçacaktı o belliydi. Evdekiler ile konuştuktan sonra yunus 'u aradım herşeyi anlattım. O da rahatlamıştı. Başkasına anlattın mı yaşadıklarımı dedim. Yok mübarek merak etme sırrın bende güvende dedi. biraz muhabbet ettik. Kapadım telefonu 10 gün boyunca hoca ile kaldım dolunay gecesi gelip çattığında ise rüyamda cinni görmemek için dua üstüne dua ediyordum.
     Son bi nafile namazı kıldım.
Sanki cenaze namazımı kılıyor gibi hissettim.
Yattım. Uyumuşum uyandığımda hocanın evindeydim. Hocam diye seslendim geldi uyandın mı. Rüyanda ne gördün cin geldimi diye tonla soru sordu durun hocam yeni uyandım kafam hala yerine gelmedi dedim. Sırıttım. Valla rüyamda sizin eve ilk geldiğimde bi kız çıkıyordu onu gördüm hocam dedim. hoca şaşırmıştı o da sırıttı. Yeğenim o benim hayırlısı dedi.
Kahvaltı ettik kahvaltıdan sonra mezarlığa gittik hoca ile kazdığımız mezar dağılmıştı çevre mezarlarda dağılmıştı. Hocam bu neye işaret hayırmı şer mi. Dedim.
Hayir inşallah dedi. Seninki anlaşılan seni öldü zannedip hırsını mezarından çıkarmak istemiş dedi. Mezarımı düzelttim sonradan buraya mermer bir mezar yaptıracağıma kendime söz verdim (yaptırdımda.d) sonuçta ben yatıyordum orda mezardan ayrılırken elim boynumdaki muskaya gitti. Tuttum güldüm. Hocanın evine geri döndüğümüzde eşyalarımı toparladım bir süre elazığ yerine solhanda dayılarımda kalacaktım hoca öyle yapmamı istemişti. Solhana dayımlara gittim annemgili arayıp solhana çağırdım dayımlarda herşeyi annem ve babama anlattım oturduğumuz evi satıp elazığ ın başka bir yerinden daha iyi bi ev alıp oraya taşındık bende bikaç ay dayımlarda kaldıktan sonra eve döndüm herşey bitmişti sonunda

Ha bu arada
Sonradan hoca beni yeğeniyle tanıştirdı hala daha konuşuyoruz ...

Türkiye De Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olayları 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin