✨2, 'Dan zou je dood gaan.'

5.9K 335 358
                                    

"Ah kijk eens aan, de stelletje's zijn er." Zegt Vincent wanneer hij de deur open maakt. Ik slik even en kijk naar Yorick die er nog super relaxed bij staat. "In de keuken staat het drank, in de woonkamer is 'de dansvloer' mocht je zin hebben om te dansen. En voor de rest zijn er genoeg plekken om te praten enzo. Welkom." Grijnst hij en zet een stap opzij zodat we naar binnen kunnen. Als ik binnen stap voel ik een warme adem in me nek. "Je ziet er mooi uit, Madison." Aan de stem te horen is het Vincent. "Back off, Vinc." Vincent gooit zijn handen in de lucht. "Right, ze is jou chick." Mompet Vincent naar Yorick en loopt dan weg, nadat hij de deur heeft dicht gegooid. "Oké, hij blijft raar. Iedergeval, ik heb dorst." Mompel ik. "Dan gaan we drinken halen." Yorick loopt vooruit en ik volg hem.

Aangekomen in de keuken staat Milan te praten met een meisje. Wanneer hij mij ziet zegt hij gedag tegen het meisje en loopt mij kant op. "Madison?"

"Hey." Glimlach ik. "Jullie zijn hier dus ook."

"Zeker." Yorick komt erbij staan en duwt een rode cup in mijn hand. "Ik heb je niet meer gezien in de sportschool." Ik neem een slok van mijn drinken, dat vrij zoet is. "Klopt. Ik vond het... saai." Lieg ik en neem nog een slok van mijn drinken. "Saai? Het heeft niks te maken met Yorick." Ik kijk naar Yorick die Milan een waarschuwende blik geeft. "Rustig, gewoon een vraag." Ik begin te lachen. "Tuurlijk." Milan begint te grijnzen en neemt een slok van zijn bier. "Ja, maar je hier nu toch bent," Hij geeft Yorick geen blik en kijkt mij constant aan. In mijn ooghoeken zie ik dat Yorick hem nog steeds geïrriteerd aankijkt. "Zin om te dansen?"

"Is goed." Ik drink in een keer mijn drinken op en gooi het bekertje op de bar, waar hij met veel gekletter op komt. "Tot straks, Walters." Grijns ik en loop dan achter Milan aan. Milan heeft inmiddels al zijn bier ergens neer gezet. "Uh ja, klein probleempje." Mompel ik. "Ik kan dus niet dansen." Ik laat een fake-glimlach zien. "Geeft niet, volg maar gewoon de muziek."

"Cliché zin zeg." Grap ik. Milan draait speels met zijn ogen en begint met bewegen. Wanneer ik langzaam beweeg voel ik me al wat losser worden. Stijn komt aan lopen en houd een rode cup vast. "Al een keer gehad?"

"Wat?" Ik stop met dansen. "Dit, vind je lekker."

"Je hebt er geen pil ofzo in gedaan he?"

"Nee, dan zou je dood gaan." Ik zucht even en pak dan de cup aan. Ik drink het in een keer leeg. "Hier." Mompel ik en richt me weer op Milan die nog steeds aan het dansen staat. "Dorst?"

"Een beetje." Grijns ik. Milan legt zijn handen op mijn heupen en trekt mij naar zich toe. langzaam bewegen we tegen elkaar aan, en begin ik steeds losser te worden in mijn hoofd. Ik doe mij handen achter Milan nek, en laat ze langzaam over zijn armen glijden. Milan buigt langzaam naar voren en fluistert in mijn oor; "Dat jurkje dan je aan hebt," Ik voel dat hij grijnst. "Staat je damn goed." Ik doe mijn hoofd wat naar achter en leg mijn vinger onder de kin van Milan zodat ik zijn hoofd kan optillen. "Dat weet ik." knipoog ik naar hem. "En nu gaan wij dansen." Hoor ik opeens naast me. Milan laat mijn heupen los en zet een stap naar achter. "Ik spreek je nog wel, Madison." Yorick komt voor me staan en legt zijn handen in mijn rug holte. "Weetje," Hij trekt me een klein beetje tegen zich aan. "Dat al die jongens met lust in hun ogen naar je kijken." Ik knik en duw mezelf tegen Yorick aan, zonder dat ik het zelf door heb. "Oh, en dat is dan een probleem."

"Ja." Grijnst Yorick terug. Ik buig mijn hoofd naar het oor van Yorick. "Dus jij ook?" Er ontstaat kippenvel in Yorick zijn nek, en ik hoor hem, door de muziek heen, slikken. Ik trekt me weer terug. Met een glimlach kijk ik naar Yorick die zichzelf weer herpakt en krijgt een schuine glimlach op zijn gezicht. "Hoezo?"

"Gewoon, misschien had ik je wel gezoend." Grijns ik en trekt me dan terug van Yorick. Ik draai me om en loop dan naar de keuken. Ik vul een rode cup met weer wat drinken en drink het in een keer op. Het komt omdat ik gewoon dorst heb. Opeens word ik tegen het keukenblad geduwd en omgedraait. Yorick staat met een grijns voor me. "God, ik hou echt van je." Voor dat ik kan reageren voel ik Yorick zijn lippen op de mijne. Wanneer hij met zijn tong over mijn onderlip gaat open ik mijn mond, en ga mee met de zoen. De zoen zit vol lust, en toch iets voorzichtigs. Ik leg mijn handen in de nek van Yorick. Yorick zijn handen glijden over mijn armen naar mij heupen en trekt me tegen zich aan. Langzaam laat hij mijn lippen los en begint kusje's te geven in mijn nek. "Yo-yorick?" Mompel ik. "Sst." Blaast op hij in mijn nek. Ik gooi mijn hoofd wat meer naar achter en geniet van Yorick zijn lippen die zacht mijn nek raken. Op een plekje begint hij te zuigen en ontstaat er een zuigzoen. Ik kan een klein kreunde niet onderdrukken. Hij stopt met kusje's geven in mijn nek en komt met zijn gezicht voor me. "Ik hou ook van jou." Glimlach ik en druk mijn lippen weer op de zijne.

-


OMYGOD.

Hopelijk heb ik het een beetje goed geschreven want ik had al, helemaal in het begin, verteld dat ik niet echt geweldig ben in intieme momenten schrijven.

Iedergeval, Het lang verwachte stuk.

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu