✨2, 'En wat is nu je punt?'

5.4K 275 100
                                    

Yorick vond het een geweldig idee om Sophie en Stijn mee te vragen op onze dubbel date.

Waar het op neer komt is dat we nu met z'n zessen gaan. Sophie en Stijn, Yorick en Eva, ik en een jongen die ik niet ken maar wel de naam; Jack.

En het aller aller leukste?

Ze hebben besloten om vanavond, zondag avond, uit te gaan. Toen ik op de wc zat, dus feitelijk heb ik het niet besloten.

Waarschijnlijk had ik ook gewoon 'nee' gezegd, tegen alles. Maandag avond? Nee. Dinsdag avond? Nope. Woensdag avond? Dan moet ik Rambo uit laten. Donderdag avond? Heb ik al plannen. Vrijdag avond? Enigste avond dat ik rust heb. Zaterdag avond? Ben dan ziek. Zondag avond? Volgende dag werken, ookal heb ik geen werk.

Zo zou het ongeveer constant door gaan. En aangezien Sophie een heel klein beetje was aangekomen, doet ze alles wat Stijn zegt.

En omdat Stijn het geweldig vind om mij te irriteren, stemde hij ermee in om op een dubbeldate te gaan met zes mensen.

Dus opzich, houden mensen wel van mij. Please, kill me.

Oh, en omdat Yorick denkt dat we weer vrienden zijn, en dan goede vrienden, en dan beste vrienden en uiteindelijk op het punt komen van aller beste vrienden. Kom ik waarschijnlijk niet meer op het; vriendje en vriendinnetje princiepe.

Want de ó zo lieve Eva, heeft mijn plek ingenomen. Of ja,

Niet helemaal. Ik vertrok.

Maar hij liet me zitten, dus hij is de schuldige en zij is dat ook.

Ja, logica.

"Madison! Je hond zit aan het blaffen voor de deur. We vertrekken zo ook." Ik sta op van de bank en loop naar Rambo. "Ik laat hem wel even uit, ben zo terug." Sophie knikt en loopt dan naar haar slaapkamer. Ik doe Rambo aan de lijn en maak de deur open.

Terug gekomen van de korte wandeling loop ik naar mijn kamer. Sophie zit met een grote grijnst op haar gezicht. "Wat?" Ik kijk haar met een vragende blik aan. "Ik heb een foto gezien van Jack." Haar grijnst word groter. "Oke." Ik steek twee duimen in de lucht en maak daarna mijn kast open. "Hij is knap."

"Oh echt?" Ik schuif wat shirtje's weg naar de linkerkant. "Uhu."

"Spannend."

"Jup."

"En wat is nu je punt?" Grijnst ik en haal een leren jacket uit mijn kast. "Dat je voor hem moet gaan."

"Maar je zei laatst nog dat ik voor Yorick moet gaan."

"Ook, maar Jack is nu het backup plan."

"Goed." Mompel ik. "Wat vind je van die zetje?" Ik haal een zwarte broek met gaten uit de kast, daarna een lichtroze croptop met een hoed en hakken. "Geen jurk?"

"Nope, niet voor deze keer."

"Trek dit eens aan."

En zo sta ik even later voor de spiegel met het hele zetje. "Leuk!" Zingt Sophie. "Maar je moet je haar wel los doen, anders staat de hoed niet."

"Dankje, nou we vertrekken toch zo

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Dankje, nou we vertrekken toch zo. Dan houd ik dit aan."

"Is goed, en nu ga je mij helpen iets te zoeken wat leuk staat." Ik grinnik even en loop haar dan achterna.

Aangekomen bij haar kamer plof ik op haar bed. "Ik zat te denken aan een rok."

"Een rok?" Ik trek allebij mijn wenkbrauwen omhoog. "Ja, een keer iets nieuws."

"Maar een rok? Jij draagt dat bijna nooit."

"Precies." Grijnst ze.

Even later staat ze met een rok aan in de slaapkamer. "Nou, ik moet toegeven. Het staat inderdaad leuk." Ze klapt in haar handen. "Yes."

"We komen te laat!" Hoor ik Stijn roepen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"We komen te laat!" Hoor ik Stijn roepen. Sophie en ik lopen lachend de woonkamer binnen. Stijn zijn mond valt half open. "Wow." Mompelt hij. Sophie krijgt een glimlach op haar gezicht en loopt maar Stijn. "Zullen we?" Ze draaien zich allebij om en lopen naar de deur. "Zie je, ze laten me alleen." Mompel ik naar Rambo. "Kom je nog?"

"Jaja."

-

Ik ben ziek. Yessss.

Goed, ik heb aan jullie gevraagt om covers te maken. Nu zei iemand dat deze ook heel mooi is, en ze heeft gelijk. Dus nu heb ik dit gedaan:

 Dus nu heb ik dit gedaan:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wat vinden jullie ervan?

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu