✨2, 'Zoek maar een hotel kamer ofzo.'

5.3K 331 43
                                    

"Is ze met Adam er vandoor gegaan?Ach, ik begrijp het wel. Zou het ook gedaan hebben. Maar Gefeliciteerd," Mompel ik en draai mijn hoofd naar hem toe. Hij zucht even en kijkt dan naar de grond. "Maar wat moet ik hier mee?" Ga ik verder. "Ik weet het eerlijk gezegd niet."

"Bijzonder," Ik sta op. "Umh, ja. Leuk dat je me dit verteld ofzo. Maar het boeit me vrij weinig." Fake-glimlach ik naar Yorick. Yorick staat ook op en krabt in zijn nek. "Er is een klein probleem," Grijnst hij half en kijkt me recht in de ogen aan. "Ik ben soort van met ruzie weg gegaan. En heb dus nu gene plek om te slapen." Mijn ogen vergroten. "Een 'klein' probleem?"

"Ja?"

"Verwacht je nu serieus dat ik ga zeggen: Weetje, je bent mijn ex. Tuurlijk mag je bij mij komen wonen, of slapen. Ik deel mijn kamer wel. Ga je mee? Nee, Walters. Dat gaat niet gebeuren. Zoek maar een hotel kamer ofzo." Yorick kijkt zuchtend de lucht in. "Sorry, het was dom om te vragen."

"Heel dom." Mompel ik en kijk naar Rambo die inmiddels uitgeput in het gras ligt. "Maar ik ga nu naar mijn hond die een dode vogel aan het opeten is. Fijne dag nog." Glimlach en maak dan voort naar Rambo. Hij eet geen beest. Pfoe, gelukkig niet. Maar anders kwam het over alsof ik daar weg wou. Wat ook zo is. Don't judge me.

Ik hurk voor een slapende Rambo neer. "Sukkel." Lach ik half en maak Rambo vast aan de lijn. Als ik opsta, voel ik een hand die mijn schouder pakt. Ik draai mijn hoofd en zie Yorick weer staan. "Wat is er?" Ik sla mijn armen overelkaar. "Kun je me dan wel naar een hotel brengen? Mijn auto staat nog bij Eva, en wil haar liever niet onder ogen zien te komen."

"Ben je bang? Omygod Yorick."

"Niet bang. Maar ik heb gewoon geen zin om haar te zien."

"Wat krijg ik als ik je naar een hotel breng?" Rambo begint te blaffen. "Sst."

"Umh, gratis masage." Grijnst Yorick. "Nee. Geen één van jou vingers gaat ooit nog mijn huid aan raken." Yorick draait met zijn ogen. "Een etentje?"

"Met jou? Nee, dankje."

"Ik kook voor jou, en je date." Ik doe alsof ik lang nadenk en tik met mijn vinger op mijn kin. "Goed." Zeg ik dan daarna. "Maar ik kies dus de date?"

"Ja."

"Oke, dan word dat dus een dine alleen voor mij." Grijns ik en begin te lopen. Rambo volgt me kwispelent, en Yorick rent me half achterna. "Gezellig." Mompelt Yorick. "Zeker, en mijn voorkeur gaat sowieso naar een goede wijn."

"Ik beloof je wat, dan word het niet friet met een kroket."

"Mooi, want ik vind friet en een kroket goor." Yorick begint te grinniken. "Tuurlijk."

"Ik maak geen grapje."

"Uhu." Ik stop met lopen waardoor Yorick me aankijkt. "Je kunt maar beter aardig blijven, want ik rijd je ergens heen he." Yorick draait met zijn ogen en begint weer te lopen. "Idioot!" Schreeuw ik hem nog snel na. "I know you love it!"

-

Volgende week wss geen updates. Toetsweek. ARGH, irritatie is hoog.

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu