✨2, 'Hoezo is dit dan erg?'

4.9K 305 100
                                    

"Waar was jij! Verdomme, we hebben ons zorgen gemaakt!" Ik stap het huis binnen en laat Rambo los. "Gewoon, ergens." Aangekomen in de woonkamer zitten Stijn en Sophie op de bank. Sophie haar mond valt open als ze me niet. "Wat is er gebeurd?" Vraagt ze kalm, maar dreigend. "Ik liep met Rambo." Ik haal mijn schouders op. "Je ziet er niet uit."

"Dankje, dat hoor ik wel vaker." Sophie draait met haar ogen. "Ik meen het Madison, vertel. Wat is er gebeurd."

"Kinderen vroegen of ik mee wou voetballen." Ze hoeven niet te weten dat die kinderen best agressief waren, en mijn paar keer flink onderuit gehaald hebben. "Oh."

"Waar is Yorick." Mompel ik wanneer ik mijn half opdronken glas wijn van de tafel pak, en een grote slok neem. "Die is jou aan het zoeken." Ik knik langzaam. Daarna pak ik de fles rode wijn en giet ik mijn glad vol. "Oke? Iedergeval, ik ga even in bad." Ik loop de naar mijn slaapkamer en pak een grote trui en een lingerie zetje. Daarna loop ik, met nogsteeds het kleding zetje en het glas wijn, naar de badkamer. Wanneer ik de deur van de badkamer open maak hoor ik een deur hard dichtslaan, en een 'verdomme' door het huis klinken.

Yorick is ook weer thuis.

Ik doe de deur van de badkamer op slot en leg het kleding zetje op de wc. Het wijnglas zet ik neer naast het bad en laat het bad daarna vol lopen. "No, Mr, heartbreak. You made to many mistakes..." Neuriër ik, wanneer ik kijk naar het bad die zich langzaam vult met dampend water.

Even later zit ik in het warme water, met een wijnglas in mijn hand. Ik hoor een geklop op de deur. "Ja?"

"Kunnen we praten?"

"Uh, nou... Goed, wacht even." Ik zet mijn wijnglas neer en stap uit het bad. Daarna pak ik een handdoek en winkel hem om me heen. "Bijna klaar?"

"Wacht even." Ik loop naar de deur en haal hem van het slot. Sophie maakt de deur open en komt de badkamer in. "Ik wou het je vertellen, eerder. Maar Stijn wou gelijk met Yorick het vertellen."

"Grappig, hij vertelde dat jij Yorick wou uitnodigen."

"Omdat hij zei dat we het aan jullie tergelijkertijd moesten vertellen."

"Soph, ik weet dat het allemaal goed bedoeld is enzo. Maar je weet hoe erg ik Yorick haat." Sophie zucht. "Ja, dat weet ik." Het word even stil. "Wacht eens even," begint Sophie. "Zeg je nou dat je Yorick haat?"

"Ja?"

"Dus je houd van hem?"

"Sst." Mompel ik. "Maar hoezo is dit dan erg?"

"Weet je nog niet dat het uit is tussen hem en Eva?" Sophie haar ogen vergroten. "Echt?" Ik knik en trek mijn handdoek wat beter omhoog. "Dat is goed toch?"

"Nee, hij vond het kunnen om mij direct te zoenen."

"Kleed je aan." Zegt Sophie super snel en loopt dan naar de woonkamer.

Nadat ik mijn lingerie aan heb gedaan, en mijn trui, loop ik naar de woonkamer. Alle drie zitten weer aan de tafel. "Oke?" Ik schuif een stoel naar achter en ga er dan op zitten. "Yorick." Begint Sophie. "Ja, Sophie?"

"Houd jij nog van Madison?"

-

Ik voel me weer eens gemeen. Mwuahahahahaha.

Dat was even mijn momentje.

DAMES EN HEREN HET IS WEER ZOVER. IK BEGIN MET EEN NIEUW BOEK AANGEZIEN IK HOU VAN UITPROBEREN.

IEMAND IDEEËN? OF IEMAND EEN GOEDE NAAM? LAAT HET HOREN!

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu