✨2, 'Bel de brandweer.'

5.6K 314 47
                                    

"Ik ga doohood!" Schreeuw ik door het appartement. "Hoezo?" Hoor ik Stijn van de andere kant roepen. Ik loop erheen en zucht, daarna ga ik zitten op de barkruk, aangezien Stijn in de keuken staat. Hij maakt eten. "Yorick heeft al een week niks meer van zich laten horen." Mompel ik en speel met een stukje afgescheurt papier dat op de bar ligt. "Van Sophie begreep ik dat je dat juist aan hem vroeg."

"Ja maar, op dat moment was ik gewoon even een emotioneel persoon, dus dat betekend niet dat ik het meende." Stijn begint te lachen. "Tja, beter nadenken voortaan." Hij haalt zijn schouders op en roert in de pan. "Dat is het probleem, ik kan niet nadenken met hem in de buurt. Mijn brein functioneert dan niet goed."

"Aha, ik zal wel een keer met hem praten goed?"

"Yes! Dankje je bent mijn redder." Hij draait zijn hoofd glimlacht even en concentreert zich dan weer op de pan. "Verdomme!" Hoor ik opeens uit de gang roepen. Sophie komt met een geïrriteerde blik binnen. "Als ik mijn baas kon vermoorden, of mocht vermoorden, was hij nu dood." Mompelt ze en komt met een dikke zucht naast me zitten. "Vanwaar al die negatieve energie." Grap ik. "Madison!"

"Wow, sorry."

"Nee, argh sorry. Hij is gewoon zo... Zo... Zo," ze zucht even. "Ik weet het niet." Ik begin te lachen. "Ja, nu snap ik het helemaal."

"Grappig."

"We kunnen eten." Onderbreekt Stijn ons gesprek en loopt naar de tafel met de pan eten. We gaan allemaal aan tafel zitten en scheppen op.

"Bel de brandweer!" Schreeuw ik opeens. Stijn en Sophie kijken me met grote ogen aan. "Wat! Waarom?!"

"Want ik ben te hot." Ik knipoog even en ze zuchten allebij. "Niet grappig Mad."

"Jawel, jullie doen echt alsof jullie al bejaard zijn jeez. Je leeft maar één keer, leef het dan ook." Mompel ik en stop wat eten in mijn mond. "Wij zijn niet bejaard." Zegt Stijn terug en legt zijn vork neer. "Bewijs het dan." Grijns ik en leg ook mijn vork neer. "Hoe?"

"Weet ik veel."

"Ren topless door de straten." Zegt Sophie en haalt haar schouders op. Ik kijk haar met een meen-je-dit-serieus blik aan. "Wat?" Grijnst ze. "Het is voor je eigen gemak huh? Achja, het is wel oke." Ik kijk naar Stijn die inmiddels al topless in de woonkamer staat. Zijn sixpack van drie naar geleden is er nog steeds. En mag best blijven. "Wel filmen anders heb ik geen bewijs." Grijnst hij en loopt dan naar de deur. Ik zuch even en sta dan op. "Dit is nog niet eens zo erg." Mompel ik. "Dus? Hij doet het wel."

"Jaja." Ik haal mijn telefoon uit mijn kontzak en loop naar de deur. "Tot zo Rambo!" Sophie komt er nog aan lopen en trekt net haar jas aan. "Ready?"

"Ready."

We komen aan bij Stijn die al beneden staat. "Moet ik nog wat schreeuwen?" Vraagt hij. "Ja, eumh." Grijnst Sophie. "I love JellyBeans!"

"Soph, niet iets beters?"

"Nope." Grijnst ze en slaat haar armen over elkaar. "Oke?" Mompelt Stijn en begint te rennen. Daarna begint hij het zinnetje 'i love jellybeans' steeds te herhalen. Ik begin te filmen en schiet in een deuk van het lachen samen met Sophie.

"Madison? Sophie!" We draaien allebij onze hoofden om en zien Daniël staan. "Hey!" Ik doe mijn telefoon in mijn jaszak en zwaai naar Daniël. "Twee week ongeveer niet meer gezien he?" Grijnst Daniël. "Jaaa..."

"Hoe gaat het?"

"Prima, met jou?"

"Goed, ja wel oke. Het is uit met mijn vriendin." Mompelt hij en kijkt even weg. "Oh, hoezo?"

"Ze ging vreemd, maar ik heb wel het gevoel alsof er een zware last van mijn schouders af is gevallen. Dus opzich ben ik wel blij." Hij stopt zijn handen in zijn zakken. "Oh wat shit. Ach, je kunt altijd naar mij toe komen voor ijs, chocolade en een marathon netflix." Glimlach ik. "I LOVE JELLYBEANS!" Stijn komt van de andere kant van de straat aan rennen, topless. Daniël kijkt me met een vragende de blik aan. Stijn stopt heigend voor Daniël. "Hey, man." Ze geven elkaar een mannelijke knuffel. "Gast, waarom ren je topless door de stad met het zinnentje 'i love jellybeans, schreeuwend?"

"Madison, noemde Sophie en ik bejaard. Dus ik liet even zien dat dat niet zo is." Grijnst hij. Sophie begint te lachen. "Mijn mannelijke jellybean lover."

-

Bonjourrrrr. Nou mijn frans pw ging slecht.

Sorry, dat ik gister niet update, had geen tijd oeps.

Nu lekker wiskunde leren. Yeah.

Bullshit. 1&2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora