✨2, 'Heel zeker.'

5.6K 295 70
                                    

Goed, aangezien mijn lichaam heeft bedacht om een beetje aan te komen, waar ik overigens niet blij mee ben, ben ik van plan om mijn tijd te verdoen met de sportschool.

Daarbij, de hele dag op de bank zitten, ijs eten en netflix is ook niet goed voor je.

Oke, nee grapje. Ik heb alle seriesvan netflix al uit gekeken.

En tja, dat ijs moet er ook weer af gesport worden.

Nog een rede; Er zijn jongens.

Sorry, maar mijn leven is op dit moment saai. Buiten het feit dat Jack en ik nog steeds op date moeten, Samuel me stalkt en Yorick verdomme niks van zich laat horen.

Nu ik toch op het onderwerp kom. Yorick heeft nog steeds niks van zich laten horen. Gelukkig hielp netflix mij, maar dat heb ik uit. Iedergeval al die series. En nu heb ik een andere anti-depressie hulp nodig. Enja, sportschool.

Dat helpt toch? Ik bedoel, je doet dan tenminste wat en zit niet met je luie reet op de bank.

Mijn kont heeft zich serieus gevormt in de bank.

Maar iedergeval, sporten.

Ja, of ik begin met youtube vloggen aangezien ik daar ook half me tijd aan verdoe. Youtube kijken, niet vloggen.

Maar nu ik er zo overnadenk is dat geen slecht plan. Dus, opzich...

Nee, Madison, nee. Jij gaat gewoon sporten. Anders zit je weer op de bank.

Wat misschien wel leuk is, om dat liedje even op te nemen ergens. Dan doe ik er wel wat mee.

Ik zal even eerlijk wezen. Op dit moment zit ik in de kleedkamer van de sportschool. Ik heb totaal geen zin om te sporten dus praat ik in mezelf terwijl er drie meiden mij met een apart gezicht aankijken.

Nee, ik zei alles niet hardop, maar waarschijnlijk staarde ik heel erg. Oh god, hoop ik.

Ik glimlach even naar de meiden en sta dan op. Voordat ik de kleedkamer uit loop pak ik mijn mobiel en stop ik mijn oortje's erin. Daarna stop ik de oortje's in mijn oren en loop ik de sportschool binnen. Of nouja, waar de sport toestellen staan.

Voordat ik met mijn sport avontuur begin zal ik direct even vertellen wat ik aan heb. Een yogabroek achtig iets, een soortvan sport bh of topje. God, geen idee hoe je het noemt. En nog een vest.

Als ik binnen stap, zie ik veel leeftijd categorieën

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als ik binnen stap, zie ik veel leeftijd categorieën. Jong en oud. Zelfs bejaard. Snel bind in mijn haar in een knot en loop dan naar de ren band. Mijn telefoon leg ik op het kastje voor me, daar waar al de knopje's op zitten. Daarna zet ik mijn muziek aan en de renband en begin in te rennen.

Eerst mijn conditie weer goed krijgen.

Na het rennen, wat opzich nog best goed ging, loop ik naar de matten. Ja, situps. Mijn buik mag wel wat gespierder worden.

Maar, natuurlijk, voordat ik bij de matten ben moet ik eerst langs een grote groep jongens. Want dat is altijd zo. Altijd als je even snel ergens heen wilt is er altijd iets wat je op dat moment zeker niet wilt tegenkomen.

Ja, ik kwam half voor de jongens. Maar gewoon van een afstand kijken ofzo, niet er langs lopen. En aangezien dit yogabroek ding vrij strak zit, zit hij strak om mijn billen. Goed, het is wel duidelijk.

Ik zucht en begin dan met lopen. Mijn muziek heb ik op zijn hardst staan zodat als ze wat roepen dat ik ze dan niet hoor. Iedergeval dat is de bedoeling.

Want ofcours, wanneer ik er langs loop staat één van de jongens op. Goed, ik ga niet liegen, hij is erg gespiert en niet lelijk. Nee.

Ik stop met lopen en haal één van mijn oortje's uit mijn oren. "Jou heb ik nog nooit gezien." Begint de jongens met praten. "Gelukkig, dan hoef je tominste geen bril te kopen. Want inderdaad ik kom hier nooit."

"Het lijkt anders wel dat je hier vaak komt." Hij laat zijn ogen over mijn lichaam glijden. "Wat?" Mompel ik. "Je hebt een goed lichaam, dus dan zou je wel vaak naar de sportschool komen." Grijnst. "Oke." Ik trek één van mijn wenkbrauwen op en kijk hem met een vragende blik aan. "Ik wil je wel privé les geven." Grijnst hij dan en zijn, waarschijnlijk, vrienden beginnen te lachen. "Nee, dankjewel."

"Zeker?" Hij zet een stap naar voren. Ik blijf koppig staan en zet niet een stap naar achter. "Heel zeker, en als ik er nu langs mag."

"Nee."

"Hoezo nee?" Ik sla mijn armen over elkaar. "Opzich sta ik nu best fijn hier, dus nee. Ik ga niet aan de kant."

"Kappen Vinc laat haar erlangs." Hoor ik opeens. Ik draai mijn hoofd niet en blijf de jongendie blijkbaar Vinc heet, waarschijnlijk afkorting van Vincent, in de ogen nadenken. "Dus, ga je nog aan de kant?" Grijns ik deze keer. Vinc gaat met een grijns opzij. Ik stap naar voren, daarna voel ik een klap tegen me kont en kijk ik naar achter. "Idioot." Mompel ik en kijk dan naast Vinc, mijn ogen vinden de ogen van twee oceaan blauwen ogen.

Yorick.

-

Is het raar dat ik hoofdstukken altijd schrijf met muziek in?

Sorry, dat er gister geen hoofdstuk was, maar mijn inspiratie was een heeeeeeel klein beetje weg.

Maar toen, ging ik 's ochtend naar de sportschool, de rest kunnen jullie wel zelf invullen ithink.

HOOFDSTUK 100 MENSEN YAAASSSSSSS WOEHOE OKE.
FIJN WEEKEND!

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu