✨2, 'Dan kom ik naast je zitten.'

5.4K 332 221
                                    

-een week later-

"Hij heeft nog steeds niet geappt," ik zucht even. "Of gebeld." Ik plof op de bank. "Je moet gewoon rustig afwachten."

"Dat heb ik gedaan. Een week lang!" Ik ga onderuit op de bang zitten terwijl Sophie voor me komt staan. "Wacht gewoon af oke? Nou, ik moet nu echt vertrekken. Zie je vanavond." Glimlacht Sophie en pakt haar tas van de stoel. "Laat me maar achter." Mompel ik en kijk naar de grond. "Dat doe ik inderdaad, daarbij ga je toch trouwen met Rambo."

"Ha-ha grappig."

"Nou doei." Sophie zwaait even loopt naar de deur. Daarna hoor ik een deur dicht klappen. "Goedemorgen." Hoor ik opeens. Ik draai mijn hoofd en zie Yorick staan. "Wat doe je hier?" Zucht ik en ga in kleermaker zit zitten. "Ik kom je vergezellen." Grijnst hij. "Schuif een beetje op."

"Waarom?"

"Dan kom ik naast je zitten."

"Oh, oke." Mompel ik en schuif dan toch een beetje op. Yorick komt naast me zitten en schuift een beetje onderuit. "Hoe is het?" Vraagt hij snel. "Prima met jou?"

"Goed."

Nou, dit is ongemakkelijk. Maar zou ik de vraag stellen? Nee, later. Eerst iets anders. "Is er iets met Jack?" Het gezicht van Yorick verstrakt. "Hoezo?"

"Yorick." Sis ik. Hij draait met zijn ogen. "Hij leeft nog."

"Dat was niet mijn vraag Walters. Ik vroeg of er wat met Jack is." Yorick buigt naar voren en doet een plukje haar achter mijn oren. "Yorick!" Ik sta direct op. "Waar the hell ben jij verdomme mee bezig!" Ik schreeuw. Want ik ben er echt helemaal klaar mee.

Hij heeft met Eva. Niet meer met mij. Hij heeft er verdomme voor gekozen. Ik niet. Hij heeft me verdomme laten zitten. Ik hem niet.

Yorick staat ook op en komt voor me staan. Hij haalt een hand door zijn haar en zucht even. "Vertel! Waar ben jij mee bezig!"

"Ik heb hem verteld dat hij het verkeerde nummer had." Hij kijkt met zijn ogen naast mij naar buiten door het raam. "Je hebt wat! Ben je jaloers! Jij klootzak!" Ik geef hem een duw tegen de borst. Niet dat het helpt, hij is sterker dan mij. "Jij bent niet op komen dagen op het vliegtuig! Jij hebt me verdomme laten zitten!" Yorick haalt weer een hand door zijn haar. "Ik kon het niet."

"Naar het vliegveld komen?" Mompel ik. "Je kon niet naar het vliegveld komen!" Tranen stromen over mijn wangen.

Hij verkloot het steeds meer. Met elk woord dat hij zegt gaat hij steeds een stapje verder naar een nog ergere klootzak.

"Ja, ik kon het niet. Ik kon geen afscheid van je nemen." Ik leg mijn handen voor mijn ogen. "Zielig." Sneuf ik. "Dus dan neem je maar een nieuwe vriendin?" Hij zucht even. "Yorick, ik meen het. Geef antwoord."

"Ze zorgde ervoor dat ik jou vergat."

"Oh, leuk. Top, he-le-maal geweldig! Maar nu ben ik er, en nu? Want ik mag volgens jou geen nieuwe vriend meer huh." Yorick haalt mijn handen van mijn ogen en houd ze vast. "Ik wil dat je gelukkig word Madison."

"Stap dan uit mijn leven Yorick."

-

Ik weet het, klein stukje maar ik vond dit even een gepast einde.

Het regent. Ugh.

Nieuwe album van Ariana Grande is echt awesome omygod.

Goed.

IK STA PLEK 1 OP ROMANTIEK HOLYYYY SHITTTTT!! IK ZAG HET EN RENDE NAAR BENEDEN, PLEURDE BIJNA VAN DE TRAP EN OMYFOD MENSEN IK BEN BLIJ WHOEW MIJN DAG WAS HELEMAAL GEMAAKT HEMEL. DANKJEWELL ECHT WOW DANKJEDANKJEDANKJEDANKJE.

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu