✨2, 'Wat doe je voor werk?'

5.7K 266 154
                                    

Nogsteeds zit ik sprakeloos aan tafel. Ongeveer tien minuten nadat Sophie, Stijn en ik er al waren, kwamen Yorick, Eva en Jack binnen.

Ik weet niet, maar hij is volgensmij model ofzoiets. Zijn glimlach is echt geweldig, zijn haar zit perfect en hij is gewoon knap.

Nee, ik ga er niet omheen draaien. Die tijd heb ik inmiddels wel gehad

 Die tijd heb ik inmiddels wel gehad

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Goed," begin ik. Het is namelijk stil, beetje eng stil. "Hoe kennen jullie elkaar?" Vraag ik dan maar aan Eva en Jack. "Al van jongs af aan." Antwoord Eva. Jack grijnst even en kijkt mij dan aan. Ik glimlach terug en kijk dan naar mijn bord. Eva is een gesprek begonnen met Jack en Yorick met Stijn. "En?" Hoor ik opeens naast me. "Umh? En?" Sophie zucht even. "Wat vind je van hem."

"Wel oké, maar het is zo ongemakkelijk." Mompel ik. "En daarom hebben wij vieren een plan."

"Jullie vieren? Inclusief Yorick?"

"Ja, hij kwam niet met het idee hoor. Dat was ik." Sophie krijgt een tik op haar schouder. Ze draait boos haar hoofd om naar Stijn. "Het was een geheim Soph."

"Dus, ze zou het toch door hebben."

"Madison?" Hij begint te lachen. "Hallo, ik zit hier hoor. Kan alles horen." Mompel ik.

Voor de duidelijkheid, Stijn noemde me net dom. En dat ben ik niet.

Toch?

Oke, grapje. Nee.

"Sorry Mad." Grijnst Stijn terwijl hij weer een gesprek met Yorick begint. "Je vriendje noemde me net dom. Doe er wat aan."

"Tja, ik ga er niks aan doen als hij gelijk heeft." Glimlacht ze. "Sophie!" Ze begint te lachen. "I'm sorry, but it is true." Ze begint mee te praten met het gesprek van Stijn en Yorick. Er komt een serveerster aan lopen en brengt onze eten.

"Dus jij bent Madison." Ik draai mijn hoofd om en zie Jack die tegen me praat. "Uhu, maar noem me maar Mad."

"Als in boos, ben jij zo'n boos typje?" Ik begin te lachen. "Nee, maar zo noemem mijn vrienden me." Glimlach ik. "Aha, we zijn vrienden." Grijnst hij. "Ja hoor, als jij dat wilt."

"Leuk. Ik ben Jack, en heb geen speciale naam." Hij geeft me een knipoog. "Dan bedenk ik er wel één voor je." Grijns ik terug en stop wat eten in mijn mond. "Ga je gang, dan bedenk ik ook een speciale naam voor jou."

Oke, hij zit aan het flirten. Ja.

"Is goed." Ik kijk naar Yorick die ons met een beetje een boze blik volgt. Ik schenk hem een 'wat' blik. Hij schut met zijn hoofd en praat dan met Eva. Opeens geeft hij, haar een zoen en kom ik er achter dat ik aan het staren. Mentaal schut ik het uit mijn hoofd en richt me weer op Jack. "Wat doe je voor werk?" Vraagt hij opeens. "Op dit moment ben ik werkloos, maar ik heb architecteur gestudeerd dus daar zoek ik op dit moment werk voor." Glimlach ik. "En ze schrijft liedje's." Hoor ik Sophie opeens zeggen. "Echt waar?" Jack haalt zijn wenkbrauwen op. Opeens heeft de hele tafel aandacht voor ons gesprek. "Ja, maar gewoom voor erbij." Ik schenk Sophie een als-we-thuis-zijn-ben-je-dood blik. Ze haalt haar schouders op en stopt grijnsent wat eten in haar mond. "Kun je wat laten horen?" Vraagt Eva opeens. "Nee, niet hier."

"Ik ben best benieuwd." Mengt Yorick in het gesprek. "We zitten in een restaurand." Mompel ik. "Je kunt super mooi zingen." Zegt Stijn. "Nee."

"Jawel."

"Goed." Ik leg mijn vork neer.

-

Vraag! 2 zelfs pfoe.

First: moet ik een keer een hoofdstuk maken waar ik wat over mezelf vertel en ook een foto van mezelf plaats ofzo? Laat t weten.

Second; Ik maak dus een serie: Senses.

Eerst boek daarvan al uit: Oorverdovend.

Nu heb ik al de covers af van de andere twee die daarna komen. Nu is de vraag... Wat vinden jullie ervan? Hier zijn ze:

 Wat vinden jullie ervan? Hier zijn ze:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Adembenemend'

Oogverblindend'

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Oogverblindend'

IK HEB ZE ZELF GEMAAKT. De foto's zijn verschillende foto's bijelkaar dus ze bestaan niet...

Iedergeval, wat vinden jullie?

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu