✨2, 'Beginnen met vijftig situps?'

5.7K 309 73
                                    

"Rambo ga van mijn schoot, alsjebliefd." Rambo legt zijn hoofd weer terug op mijn schoot. Oke, dan ga ik maar niks doen.

Ik heb trouwens lopen denken. Nee, ik liep niet maar gewoon denken, wat elk normaal mens doet.

Iedergeval, ik dacht. Wow, dat klinkt realistisch.

Oke, en even serieus Madison. Goed, Yorick heeft een vriendin. Eva. Wat nou als ik haar voorstel aan een Adam. Dan beginnen haar Eva hormonen op te komen, en gaat ze wat voelen voor Adam. Snapje? Adam en Eva.

I'm just joking.

Yorick heeft een vriendin en besteet toch meer tijd uit aan mij. Ik bedoel, dat klopt niet hoor. Als ik een vriend had die alleen maar omgaat met een andere meid. Ik zou hem eventje's duidelijk maken, dat hij me niks moet flikken.

Maar opzich, omdat ze het niet erg vind kan ik nu met Yorick praten. Of nouja, sporten.

Oh god. Straks dan is ze bezig met een plan te bedenken om mij te vermoorden. Ja, dan ga ik dood.

Nu ik trouwens weer zo zit te denken. Ik was boos op Yorick. Heel erg. Ik hem toch duidelijk gemaakt dat hij uit mijn leven moet stappen? Nu stapt hij juist meer in mijn leven.

Oke. Oke. Oke. Het was misschien dom om naar de sportschool te gaan. Maar je zou niet verwachten dat hij daar zou zijn.

Ugh, jawel. Dat zou je wel verwachten. Heb je zijn bovenlichaam gezien? Mijn god.

Stop met kwijlen.

Anyways, back to the point. Hij maakt tijd voor me. Je maakt niet snel tijd vrij voor je ex. Je kunt zeggen wat je wilt, maar het is mijn ex.

Niks anders dan dat.

Opeens vult een vieze lucht mijn neus en trek ik mijn neus omhoog. "Gadverdamme." Rambo springt van mijn schoot en loopt naar zijn mand. "Rambo! Heb jij een scheet gelaten?" Geen reactie. Waarom vraag ik dat nog. Het is een hond. Niet Yorick. So, get over it.

"Dankje Rambo, nu moet ik wel naar de sportschool. Verplicht." Ik zucht en sta op. Daarna pak ik mijn tas en loop naar de deur. "Geen hondensnoepje's voor jou Rambo." Mompel ik nog snel.

Klaargemaakt sta ik weer bij de matten. Yorick is er 'nog' niet, maar zijn geweldige vrienden wel.

Oh, ik ben vergeten de namen te vertellen. Nou first of all: Vincent. De overbesekste jongen. You know what i mean. Joeri: Die is gewoon apart. Verder geen woorden voor. Sam: Hij is aardig, praat niet veel. En dan heb je nog, Max? Milan? Marijn? Volgensmij was het Milan. Ja, Milan. Hij is aardig, praat veel en heeft geweldige humor. Maar de beste vriend van Vincent dusja, ergens zit er waarschijnlijk ook wel wat van hem. Hopelijk niet, want hij is aarsig.

"Waar blijft je vriendje?" Vraagt Vincent. Ik sla mijn armen over elkaar en kijk Vincent met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Ik bedoel Yorick." Kucht hij snel, maar grijnst toch. "Eva is zijn vriendin." Mompel ik en ga zitten op de mat. "Dat snap ik niet he." Begint Milan met praten. "Jij bent veel knapper dan Eva. Dus dat hij voor haar koos begrijp ik niet." Mijn ogen worden groot. "Jullie weten dat ik zijn ex ben?" Ze knikken allemaal. "Verdomme."

"Sorry dat ik laat ben." Hoor ik achter me en draai me boos om. "Ja, sorry dat je even laat verteld dat hun weten dat ik een fucking ex ben!" Ik gooi mijn handen in de lucht. Hij krabt met zijn hand in zijn nek. "Ja, daar over gesproken- "Dat hoef ik niet te weten. Beginnen met vijftig situps? Oke." Mompel ik en begin met mijn situps. Yorick kijkt me even vragend aan en gaat bij zij vrienden zitten. "Wat lullig nou dat ik Eva laatst zag zoenen met een jongen. En dat was niet jij, Walters."

-

FIJN WEEKEND!!

IK GA NU VAREN MET DE BOOT DAAAAGGGGG (MAAAAARRRR) #humor.

Bullshit. 1&2Where stories live. Discover now