'Die was echt kapot slecht.'

7.7K 341 33
                                    

A/N als eerst: OMYGOD Melliflues BEDANKT VOOR DE SUPER MOOIE COVER! Ik ben er echt super blij mee! Echt heel erg bedankt!
-

Goed, wat zal ik eens aantrekken. Nu kan ik natuurlijk mijn sweater aan trekken maarja, straks is er een extreem knappe serveerder en dan zie ik eruit alsof ik dakloos ben. Nee, dus. Ik trek mijn kast open en haal alles eruit. Na bijna alles eruit te hebben gehaald zie ik een zwart jurkje onder in mijn kast liggen. Ik herinner hem nog wel. Mijn moeder had een gala en ik moest mee. Toen heb ik die jurk gekocht. Hij is wel sexy omdat er een zeikant als het ware is uitgehaald. Ik pak de jurk en trek hem aan. Hij zit nog goed. Ik pak mijn zwarte hakken waar je mijn tenen in kunt zien. Gelukkig heb ik gister mijn tenen gelakt met zwarte nagellak. Ik weet het, raar het is bijna winter. Maar ik verveelde me gewoon. Daarna loop ik naar mijn make-up setje. Ik doe wat mascara over over mijn wimpers en daarna een beetje huidskleur oogschaduw boven mijn ogen. Ik stift mijn lippen met een donker rode kleur bij. Vervolgens maak ik invlecht achter in mijn haar en zet op mijn hoofd een knotje. Als laatste doe ik twee grote gouden ringen in.

Wanneer ik net klaar ben gaat de bel. Als eerst wil ik naar benenden rennen maar met deze hakken gaat het nogal lastig, dus toch maar niet.

Als ik eenmaal bij de deur ben maak ik hem op. Best logisch.

Voor me staat Yorick met zijn handen in zijn zakken. Hij heeft een cobertje aan daaronder een with blousje. Daarbij heeft hij een spijkerbroek aan met gewoon nette schoenen. Zo te zien zit hij mij ook aan te staren. "Wil je een foto? Dan kan je uren naar me kijken." Lach ik. "Graag." Ik begin te lachen. "Later, ik heb echt trek."

"Tuurlijk." Grijnst hij. "Pff, ik zeg even gedag." Ik loop de woonkamer binnen en zie Lara, Lars, mijn moeder en vader zitten. "Ik ga hoor." Ze draaien zich niet om en mompelen allemaal een 'doei.' "Oh, jullie hoeven niet zo overenthousiast te doen hoor." Zeg ik sarcastisch voor ik weer terug loop naar de deur. Yorick zit op verveelt op zijn telefoon aan het kijken. Tominste dat denk ik maar wanneer ik aan kom lopen maakt hij een foto. "Verdorie Walters!"

"Het mocht toch." Grijnst hij. "Ja." Zucht ik. Ik sluit de deur en loop naar de volvo XC90 voor me. "Wat een patserbak." Mompel ik. "Dankje dat je het ziet! Speciaal voor deze reactie heb ik hem ook gekocht."

"Oh, nou graag gedaan!" Lachent stap ik de auto in met Yorick gevolgt. Wanneer hij instapt begint hij te praten. "Je ziet er trouwens prachtig uit." Ik voel dat mijn wangen warm worden en dus rood. Om er voor te zorgen dat hij het niet ziet draai ik me hoofd naar het raam. "Dankje, jij ziet er ook niet verkeerd uit."

"Niet verkeerd? Wat er nu naast je zit is het beste wat je ooit gezien gaat hebben." Ik schiet in de lach. "Wauw, Walters."

"Dankje." Ik draai met mijn ogen. "Niet zo, ik bedoel: Wauw, Walters. Die was echt kapot slecht." Nadat ik dat gezegt heb komt de auto op stilstand. "We zijn er." Hij stapt hij en loopt naar mijn kant om de deur te openen. Voordat hij dat doet, doe ik de auto opslot via de binnenkant. Hij probeert de deur open te maken wat mislukt. Ik begin te lachen. Mett zijn mond maakt hij de woorden: 'verdomme, Madison. Maak die deur open. Waarop ik terug praat:' ik hoor je niet.' En naar mijn oren wijs.

Na vijf minuten zo door gaan maak ik uiteindelijk toch de deur open omdat ik echt vreselijke honger heb. "Sirieus Madison?!"

"Ja, heel sirieus. Dat zag je toch. Ik begin me echt zorgen te maken Walters, volgensmij is er wat mis met je ogen." Ik geef hem een speels schouder klopje en loop naar binnen. Ja, deze avond gaat nog wat worden.

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu