'Erg soepel Walters.'

7.5K 350 18
                                    

"KUNNEN JULLIE ALSJEBLIEFD VOOR ÉÉN KEER JULLIE MOND HOUDEN! JEZUS!" Voor de mensen die het zich afvragen. Ja, Lara en Lars hebben weer ruzie. Voor de zoveelste keer. Echt ik word er gek van. Ik moet nu huiswerk maken en ik heb straks hockey traning. Dus als ik mijn huiswerk nu niet af heb, gebeurt het nooit. Lara jammert wat en Lars draait boos zijn hoofd om. Ik loop terug naar mijn kamer om daar vervolgens weer bezig te gaan met mijn huiswerk. Geschiedenis. Gelukkig is het makkelijk en vind ik het leuk om te doen anders zou ik er twee keer zo lang over moeten doen en kwam de hockey training er niks van.

Na ongeveer een uur bezig geweest te zijn kleed ik me aan om naar mijn hockey training te gaan. Opzich heb ik er best wel zin in omdat het gewoon lekker weer is. Soms kan het van dat pokke weer zijn met regen en alles dat ik gewoon geen zin heb om naar de training te gaan. Niemand trouwens want dan ben ik meestal de enige met Sophie die op komen dagen. Dat is wel altijd leuk want in plaats van dat we training krijgen gaan we warme choco drinken (als het dan koud is buiten want ja, het regent dan). Inmiddels zit ik op de fiets opweg naar het hockeyveld. Mijn muziek zet ik op standje honderd. Opeens hoor ik gepiep en zie ik in mijn rechter ooghoek een auto uitwijken. Ik spring uit schrik van de fiets en beland met mijn gezicht op de grond. De bestuurder van de auto stapt uit en loopt naar mij toe. "Verdomme klootzak! Had beter uitgekeken!" Schreeuw ik naar de bestuurder die naar mij toe loopt. Mijn neus doet verdomt veel pijn. Ik grijp naar me neus maar er gaat een pijn scheut over me neus en kreun ik even. Ik kijk weer naar mijn hand die vol met bloed zit. Fijn, een bloedneus. "Het spijt me ik ha- Madison?" Ik kijk op en zie Yorick staan. "Nee, de kerstman. Wat denk je zelf?" Ik draai met mijn ogen. En doe mijn hand onder mijn neus zodat het stopt met bloeden "Ach, ik reed niet door rood."

"Kun je gewoon niet zo irritant zijn en please mij naar het ziekenhuis brengen?" Zeg ik wanneer Yorick hij zijn arm uitsteekt zodat ik mezelf op kan trekken. "Wat krijg ik er voor terug?"

"Mijn neus bloed en je doet vervelend, erg soepel Walters."

"Ik ben erg soepel." Zegt hij met een knipoog en draait met zijn heupen alsof er een hoepel om heen hangt. "Kun je je acrobatische skils alsjebliefd in het circus gebruiken en mij nu naar het ziekenhuis brengen?"

"Ja, madame." En begeleid mij naar zijn auto. IK stap in wanneer Yorick de deur voor mij open houd "Mijn fiets?"

"Ohja, Gelukkig heb ik een grote auto en kan ik hem mee vervoeren." Hij doet de deur dicht en in de zei spiegel zie ik dat hij naar mijn fiets toeloop. Hopelijk gaat Sophie zich geen zorgen maken anders kan ik mijn telefoon niet meer aan krijgen door haar spam acties. Ik heb een nogal een oude vervallen Huawei. Mijn ouders vonden hem geschikt en als ik een iphone wil moet ik er maar zelf voor sparen. Maar ik ben bezig met sparen voor een auto zonder dat ik werk heb en mijn ouders alles betalen dus ja, Gaat niet zo snel. Yorick stapt ook in de auto en start de motor op. Verwonderd haal ik mijn vinger over de leren bekleding die over het dashboard gaat. Ik kijk opzij en zie Yorick op de weg letten. Ik volg zijn perfecte kaaklijn met mijn ogen naar zijn volle roze/rode lippen. "Bevalt het uitzicht je?" Hoor ik opeens een stem zeggen. Hij heeft het gezien. "Uh, N-nee." Zeg ik een beetje stotterend.

We lopen het ziekenhuis uit op weg naar Yorick zijn auto. De dokter zei dat het neit zo erg was maar dat de klap gewoon hard aankwam. Yorick doet weer de deur voor mij open en ik stap in. Vervolgens stapt Yorick via de andere kant in en rijden we naar mijn huis. "Dus..." Begint Yorick. Ja, nu komt er weer een geweldig gesprek. Let maar op. "Volgensmij werd je gewoon verblind door mijn schoonheid." Gaat hij verder. "Nou.. Walters, meer door je grote ego." Lach ik. "Aha, maar je werd wel verblind?"

"Ja, zeker weten." We komen aan bij mijn huis en ik stap uit. Yorick volgt mij naar de deur. Ik maak de deur open en stap naar binnen. "Thanx." Zeg ik tegen Yorick en geef hem een kus op de wang. Dan sluit ik de deur en loop naar binnen. Helaas zag ik Yorick zijn gezicht neit toen ik hem een kus gaf op de wang. Ik moet toegeven voor mij kwam het ook onverwachts.


-


HAYYY IK HEB EEN COVERBOEK, OM VOOR JULLIE COVERS TE MAKEN. NEEM GERUST EEN KIJKJE. :D

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu