'We hadden dus laatst zijn stoel verkleind...'

5.8K 287 195
                                    

Een oorbel. Een oorbol?! Een fucking oorbel. Sirieus. Ik voel aan me oorlel en inderdaad er is geen oorbel. Weer die ruim skils. Ja hoor.

Maar deze had ik gisteravond in. Dus hoe kan Sophie dit nou hebben? Of ze heeft me gestalkt. Wat opzich best zou kunnen, ik bedoel het is Sophie.

Ik kijk beter en zie een klein opgevouwen briefje. Wat zal dat nou zijn? Oh god, Stijn vind mij toch niet leuk. Nee toch, als dat zo is. Oh no. Ik maak het briefje open.

Madison,

Ik laat je dit door Stijn bezorgen in plaats van dat ik het zelf doe. Je had me waarschijnlijk geslagen met een pan, of de honkbal knuppel van je vader. Dat is al een keer gebeurt en wil liever niet nog een keer in het ziekenhuis belanden.

Maar ik ga verder, trouwens als Stijn een domme smoes heeft gebruikt van Sophie, het spijt me. Ik wou het eerst aan Sophie geven maar die nam niet op.

Maar goed, je had je oorbel vergeten. Ik weet niet waarom en hoe hij op je tafel belandde maar ik zag hem liggen en heb hem gepakt.

Nu, waarom ik echt deze brief schrijf. Het spijt me, van alles. Dat ik je heb laten zitten in de tweede, dat ik je de verkeerde gedachten liet krijgen en dat ik perse wou dat je me ging haten of van me ging houden. Eerst begreep ik het trouwens niet, die logica van jou.

Ik liet je in de tweede zitten omdat ik van je hield, je bleef maar zeggen dat liefde 'bullshit' was. Ik maakte geen kans, vond ik. Ik had gewoon door moeten zetten. Daarom ging ik bij je weg, want ik wou meer en jij niet.

Oke, ik lijk nu echt een puber met liefdes verdriet, sorry.

Maar toen ik je zag, hoe je daar stond in het snoepmuseum, in het pashokje en vooral toen je met een grote glimlach het restaurand binnen liep, wist ik dat ik van je houd. Maar door mijn domme actie met Anouk weet ik dat ik het verkloot heb. Ik ben een klootzak, een hele erge klootzak.

Maar wel een klootzak die van je houd.

Yorick.

Ik vouw het briefje dicht. Een klein traantje verlaat mijn ooghoek. Met een harde veeg, veeg ik hem eraf. Yorick houdt van mij. Maar Anouk, hij heeft verdomme wat met Anouk. Hoe de fuck wilt hij dan van mij houden? Of ik ben gewoon dom, of slim. Of dit is allemaal een grap. Want even, het is Yorick. Ik kijk nog een keer in de zak en vind nog een briefje, deze keer valt het me op dat er heel groot twee staat. Ik vouw hem open en slik even.

Madison,

Nu het verhaal van Anouk. Nee, ze is niet ingehuurd. Ik doe het voor het plezier, dus ik wil er geen geld voor betalen.

Alhoewel... Nee, just kidding.

Anouk is de dochter van de directeur. Van de school, je kent hem wel. Beetje dik, kaal hoofd. Volgensmij eet die man echt veel en sport niet. Hij past amper in die stoel. We hadden dus laatst zijn stoel verkleind en pastte hij dus, ging die zitten op de stoel leuning. Precies bij zijn, edelen delen.

Maar, ik draai erom heen. Aangezien ik dus die grap had gemaakt samen met Stijn en Daniël, stond er een straf op. Voor mij dan. Stijn heeft namelijk met Sophie en Daniël is, geloof het of niet, trom geroffel, de neef van Anouk. Daarom deed hij zo apart. Hij wou je het vertellen maar hij deed het steeds niet. Wil je het weten? Gewoon aan hem vragen denk ik.

Aangezien ik dus single ben, of nouja, moest ik met haar op date. Mijn ouders hoorde het en dachten laten we haar meenemen. In de auto vertelde mijn ouders dus ook aan haar ons verleden. Daarom wist ze zoveel.

En toen, ik zag je staan. Je glimlach ging naar verdrietig, je was afwezig en je zuipte je vol met wijn. Had ik heel veel spijt. Want ik had gewoon moeten zeggen dat ik het niet wou. We leven in een vrij land, namelijk.

In de wc volgde ik je, om het uit te leggen. Maar je was zo boos, plus half dronken. En toen zei je de zin;' vrienden, dat is juist het probleem.' Toen begreep ik pas de hint. Natuurlijk kan ik het fout hebben aangezien je niet aan de liefde deed? Doe je nu wel aan de liefde? Of nog steeds niet en begreep ik het verkeerd?

Yorick.

Daniël is de neef van Anouk? Hij moet me veel uitleggen.

Yorick, Yorick Walters, vind mij Madison Lemp leuk? En vond, toen we vrienden waren. Jeez, ik was echt blind.

Ik ben echt een sukkel, maar het is niet alleen mijn schuld. Dat zegt hij dan ook gelukkig ook, anders was ik hem echt achterna gegaan met een pan. En de honkbal knuppel.

Maar, wat voor nu telt. Yorick is een klootzak, het spijt hem, en hij houd van mij.

-

DE EMOTIONELE KANT VAN YORICK KOMT LOS MENSEN,

Hopelijk houden jullie weer een beetje van mij.

Dit is nog NIET het einde, hij komt nu heel langzaam wel, heel langzaam. Waarschijnlijk nog 15 of meer hoofdstukken. En DEEL 2 ofcours. Er komt een deel 2 namelijk.

Hier nog die matte lipstick van Ariana Grande:

Hier nog die matte lipstick van Ariana Grande:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Mijn foto grafische skils komen wel ff naar boven zeg, pfoe

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Mijn foto grafische skils komen wel ff naar boven zeg, pfoe. De kleur is heel donkerpaars. Btw.

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu